Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 755 beoordelingen

Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn

verhuisbedrijf-alphen-aan-den-rijn

Flexibel en goedkoop verhuizen naar, van en in Alphen aan den Rijn is mogelijk! Met Budget verhuisbedrijf Alphen aan Den Rijn verhuizen er ruim 50 huishoudens per week. Onze verhuisservice is u alleen van dienst met opgeleide verhuizers. Onze verhuisservice is ook actief in: Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Oegstgeest, Roelofarendsveen, Hazerswoude-Dorp, Waddinxveen, Zoeterwoude en Wassenaar.

Een verhuisservice in Alphen aan den Rijn die van wanten weet

Wij van verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn leveren alleen kwaliteit. U hoeft zich geen zorgen te maken over de dienstverlening of de bereikbaarheid van onze verhuizers want wij zijn goed voorbereid aan het werk. De communicatie vanuit onze verhuisservice is dan ook altijd helder en overzichtelijk waardoor u zorgeloos uw verhuizing tegemoet gaat. Uiteraard werkt verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn alleen met professionele verhuismaterialen zoals: steekwagens, hondjes, verhuisdekens en spanbanden die geheel kosteloos ter beschikking worden gesteld voor uw verhuizing. Mocht u speciale voorkeuren hebben of bijvoorbeeld een piano willen verhuizen? Dan is dit geen enkel probleem. Mocht u nog andere wensen of voorkeuren hebben, neem dan contact op met ons verhuisbedrijf in Alphen aan den Rijn om meer informatie aan te vragen.

  • 7 dagen per week verhuizen
  • Zowel grote als kleine verhuizingen
  • De beste prijs/kwaliteit verhouding uit de regio
  • Sterke en betrouwbare verhuizers
  • Ook voor het huren van een verhuislift

Goedkoop verhuizen in Alphen aan den Rijn.

Budget verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn staat voor een hoogwaardige dienstverlening tegen de beste prijs. Goedkoop verhuizen is mogelijk doordat wij u de mogelijkheid bieden om ook zelf een handje te helpen met het voorbereiden van uw verhuizing. U kunt er namelijk voor kiezen om uw dozen zelf in te pakken en eventueel een helpende hand te bieden tijdens de verhuizing. Uiteraard staat verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn open voor alle mogelijkheden en kunt u contact met ons opnemen om deze bespreekbaar te maken. Het uurtarief van onze verhuisservice is inclusief BTW en per verhuizer. Heeft u zelf een verhuiswagen ter beschikking? Dan kunt u bij verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn ook losse sjouwkrachten inhuren om nog meer te besparen.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Hoe gaat ons verhuisbedrijf te werk?

U kunt op de website van verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn het offerte aanvraag formulier invullen. Met dit formulier krijgen wij een duidelijk beeld van wat er verhuisd moet worden en kunnen wij onze verhuizers goed voorbereiden op uw verhuizing indien u besluit gebruik te maken van onze verhuisservice. In de tussentijd heeft u van Budget verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn een duidelijke offerte ontvangen waarin alle kosten helder staan omschreven. U kunt deze op uw gemak doornemen en kunt contact met ons opnemen als u nog vragen heeft. Uiteraard zijn wij goed ingedekt tegen schades en werken wij met een strakke planning waardoor onze verhuizers altijd op tijd aan uw verhuizing beginnen. Indien wij door verkeersproblemen of pech, toch nog vertraagd zijn, nemen wij altijd contact met u op om u hiervan op de hoogte te stellen. De medewerkers van verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn zijn u telefonisch van maandag tot en met zaterdag graag tot dienst.

Home
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.