Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Verhuisbedrijf Leiden

verhuisbedrijf-leiden

Ons verhuisbedrijf in Leiden is actief in heel de regio. Denk hierbij dus ook aan onder andere Leiderdorp, Voorschoten, Oegstgeest , Roelofarendsveen, Hazerswoude-Dorp, Waddinxveen, Zoeterwoude, Alphen aan den Rijn en Wassenaar. Daarnaast zijn we in de grote steden als Amsterdam, Den Haag en Utrecht ook veel actief!


Verhuisbedrijf Leiden: verhuizen op maat!

Verhuisplannen en geen zin om zelf alles te verhuizen? Schakel Budget Verhuisbedrijf in Leiden dan in voor een betaalbare verhuizing op maat. U kunt middels ons aanvraagformulier aangeven wat u wilt verhuizen, wanneer u de verhuizing plaatst wilt laten vinden en andere gegevens met ons delen waardoor wij een scherpe offerte voor u op kunnen stellen. Deze ontvangt u op werkdagen op dezelfde dag per e-mail.

U krijgt na uw aanvraag een persoonlijke verhuisadviseur toegewezen, welke speciaal voor uw verhuizing of transport een offerte opmaakt. Deze offerte is geheel op maat. Van het formaat verhuiswagen tot aan het aantal verhuizers en het aantal arbeidsuren waarvan wij denken dat onze verhuisservice u van dienst zal zijn.

Altijd goedkoop verhuizen in Leiden!

Goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice Leiden wil niet zeggen dat u in hoeft te leveren aan kwaliteit. Onze verhuisservice is namelijk 6 dagen per week bereikbaar, heeft u opgeleide vakmannen te bieden en werkt met zeer lage tarieven. Vraag vrijblijvend om een offerte en wij versturen u dezelfde dag (met uitzondering van zondag) nog een vrijblijvende offerte toe!

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Soorten verhuizingen met onze verhuisservice in Leiden

Studentenverhuizing in Leiden.
Budget Verhuisservice heeft altijd wel een plekje beschikbaar voor de verhuizing van een studentenkamer of studio. Uiteraard tegen een studententarief!

Een particuliere verhuizing.
Verhuizen van een rijtjeswoning in Leiden, appartement of iedere andere type verhuizing? Laat u dan volledig ontzorgen en vraag vrijblijvend om een offerte. Wij sturen u dezelfde dag nog een offerte per e-mail.

Zakelijk verhuizen?
Heeft u een bedrijfsverhuizing op de planning staan? Neem dan telefonisch contact met ons op en maak een afspraak met één van onze adviseurs.


Voordelen van Budget Verhuisservice Leiden!

Budget Verhuisservice is een bewezen betrouwbare partner op het gebied van zakelijke en particuliere verhuizingen. Daarnaast met ruim 15 jaar aan ervaring als verhuisbedrijf in Leiden, is ons verhuisbedrijf ook een begrip geworden.

Zo zijn de mannen van onze verhuisservice op de hoogte van nagenoeg alle verkeerssituaties in Leiden en weten zij ook hoe er een ontheffing aangevraagd moet worden wanneer u bijvoorbeeld wilt verhuizen naar, of vanaf de Breestraat, Haarlemmerstraat of de Hooigracht bijvoorbeeld. Straten die voor grootschalige verhuisbedrijven of verhuizers buiten de stad, veelal onbekend zijn.

Ook aan de prijs zal het niet liggen. Met een vast en laag uurtarief en geen verborgen kosten blijven onaangename verassingen u bespaard. Ook het afrekenen kan gemakkelijk na afloop van uw verhuizing per pin of contacten met onze verhuizers. Een schadeverzekering hoeft niet apart afgesloten te worden en is bij ons altijd bij de prijs inbegrepen.

Verhuisbedrijf in Leiden biedt u zekerheid

De verhuizers van ons verhuisbedrijf zijn netjes opgeleid tot verhuizer en kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels met u communiceren. U bepaalt zelf wat u door ons wilt laten inpakken en verhuizen. Daarnaast gebruikt onze verhuisservice voor zowel de grote verhuizingen als kleine transporten een standaard verhuiswagen die is uitgerust met alle gemakken van dien. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over grote vertragingen die kunnen ontstaan tijdens de verhuizing. Ons team van planners houdt altijd rekening met het tijdstip waarop u wilt verhuizen zodat wij niet voor onaangename verassingen komen te staan. Kortom, Met Budget Verhuisservice kunt u goedkoop verhuizen met behoud van kwaliteit.
Ook handig! De m3 calculator en checklist verhuizen

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.