Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Verhuisbedrijf Enschede

studentenverhuisserviceinschakelen

Gaat u verhuizen en bent u op zoek naar een geschikt verhuisbedrijf? Dan kan Budget Verhuisbedrijf Enschede u de uitkomst bieden door u betaalbaar en op maat te verhuizen.

Onze verhuizers zijn NIWO gecertificeerd en mede opgeleid door erkende verhuizers. Zij verhuizen zowel grote als kleine inboedels van A naar B tegen een concurrerend tarief. Meer weten? Bel 085-0604444 of vraag vrijblijvend om een offerte.


Verhuisbedrijf Enschede heeft meerdere standplaatsen in Gelderland. Ook in de gemeentes Zwolle, Almelo, Overijssel, Deventer, Hengelo, Assen en Emmen is ons verhuisbedrijf actief.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
 • Voor zowel grote als kleine verhuizingen
 • Opgeleid en vakkundig personeel tegen een concurrerende prijs
 • Ook voor senioren verhuizingen, woning ontruimingen en transporten
 • Altijd helder over de tarieven en geen verborgen kosten
 • Gratis uw meubels laten demonteren en monteren
 • Een uitstekende klantenservice en vrijblijvend advies op maat!

Verhuisbedrijf Enschede: altijd verhuizen op maat

Met de diensten van Verhuisbedrijf Enschede weet u zeker dat uw verhuizing altijd op maat zal zijn. Zo maken wij in overleg met u een digitale prijsschatting waarin wij rekening houden met welke stukken inboedel u wel en niet mee wilt verhuizen naar het nieuwe adres. Tussentijdse wijzigingen doorgeven of de datum van uw verhuizing wijzigen is bij Budget Verhuisbedrijf Enschede geen enkel probleem.

Het maken van een tussenstop bij een opslagplaats of ander tussenadres is geen enkel probleem. U kunt onze verhuizers in Enschede zelfs inschakelen om enkel uw grote en zware stukken te laten verhuizen. Denk aan het verhuizen van piano’s, wasmachines, drogers, vaatwassers en koelkasten. Deze diensten behoren tot de standaard diensten van onze verhuisservice waarvoor geen extra toeslagen gerekend worden. Onze verhuizers wikkelen zelfs kosteloos de grote stukken voor u in om eventuele schades tijdens het transport te voorkomen.


 • Uw inboedel altijd goed verzekerd laten verhuizen
 • Deskundige en vriendelijke verhuizers. Geen student verhuizers
 • Afrekenen op basis van nacalculatie. Nooit teveel betalen!
 • Goedkoop verhuizen maar wel professionele verhuismaterialen
 • Verhuizen Enschede? Onze verhuizers zijn 7 dagen per week inzetbaar
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Professionele verhuismaterialen en alles in eigen beheer

Goedkoop verhuizen wilt niet meteen zeggen dat u gebruik maakt van onervaren verhuizers of slechte onderhouden verhuiswagens en verhuismaterialen. Verhuisbedrijf Enschede werkt juist met professionele en moderne verhuiswagens, ieder voorzien van een laadklep. Elke verhuiswagen is tevens voorzien van de benodigde verhuismaterialen zoals verhuisdekens, spanbanden, hondjes, steekwagens en andere rol materialen om uw verhuizing vlot en schadevrij te laten verlopen.

Goedkoop verhuizen van, naar of binnen de gemeente Enschede kan overigens 7 dagen per week. Ook het huren van een verhuislift of het tijdelijk opslaan van uw inboedel is geen enkel probleem. Onze professionele verhuizers weten met maandelijks ruim 150 particuliere verhuizingen aan ervaring, elke situatie tot een goed eind te brengen. Wilt u meer informatie over de bovenstaande diensten? Bel Verhuisbedrijf Enschede dan via 085-0604444.


Verhuisbedrijf Enschede werkt op basis van nacalculatie

Vele andere verhuisbedrijven in de gemeente Enschede werken op basis van een vast tarief. Echter zullen de kosten van uw verhuizing bij het maken van een vaste prijsafspraak vele malen hoger liggen dan wanneer u besluit gebruik te maken van een verhuisservice welke werkt op basis van nacalculatie.

Met de diensten van verhuisbedrijf Enschede rekent u in tegenstelling tot veel andere verhuisbedrijven binnen de regio Enschede enkel voor de gewerkte arbeidsuren. Zelfs de heen en terugreis van en naar onze standplaats zal niet bij u in rekening worden gebracht. Zo kan een goede voorbereiding vanuit uw kant, zorgen voor een vlotte verhuizing en rekent u minder af dan bij een regulier verhuisbedrijf.


Budget verhuisbedrijf Enschede kan ook:

 • Alleen uw grote of kleine stukken verhuizen
 • Verhuizingen naar senioren woningen verzorgen
 • Studenten verhuizen (geen studenten verhuisservice)
 • Uw inboedel tijdelijk opslaan
 • Uw inboedel kosteloos demonteren en monteren
 • Een digitale offerte versturen binnen 6 uur!
 • Ontheffingen in Enschede voor u aanvragen

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.