Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Verhuisbedrijf Assen

budget-movers

Bent u woonachtig in de buurt van Assen, gaat u binnenkort verhuizen en zoekt u nog een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf in of uit de regio van Assen? Dan is de schaalbare verhuisservice van Budget Verhuisservice exact wat u nodigt heeft!

Budget Verhuisservice is sinds jaar en dag hét goedkope en professionele verhuisbedrijf voor zowel particulieren als bedrijven. Onze verhuisservice is 100% schaalbaar, wat betekent dat we in te schakelen zijn voor zowel grote als kleine verhuizingen. Hierbij verandert onze aanpak niet, alleen de schaal waarop we te werk gaan voor uw verhuizing in Assen. U kunt er ook voor kiezen om onze verhuizers alleen in te zetten voor het verhuizen van bijvoorbeeld uw grote en zware stukken!

Budget verhuisbedrijf Assen heeft ook vestigingen in Zwolle, Almelo, Overijssel, Deventer, Enschede, Hengelo en Emmen.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Bent u overtuigd geraakt van verhuisbedrijf Budget Verhuisservice en wilt u ons inschakelen voor uw verhuizing van of naar Assen? Neemt u contact op door ons te bellen op 085 060 4444, of vul het formulier in voor een scherpe offerte!


Professioneel verhuisbedrijf in Assen

Wanneer u Budget Verhuisservice inhuurt, weet u zeker dat u te maken krijgt met een professioneel verhuisbedrijf voor uw verhuizing in Assen. Onze verhuisservice bestaat namelijk niet alleen uit goed opgeleide, vlot werkende verhuizers, maar ook uit al het benodigde verhuismateriaal. Zo kunt u goedkoop gebruikmaken van een verhuiswagen voorzien van alle gemakken. Denk hierbij aan materiaal voor het transport (verhuisdozen, verhuisdekens, rolmateriaal en spanbanden) maar ook aan materiaal voor het in- en uitladen (hondjes, steekwagens, uitlaadklep). Bovendien is het mogelijk om een verhuislift of een opslagruimte te huren.


Goedkope verhuisservice in Assen

Budget Verhuisservice wil dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot de verhuisservice van een professioneel verhuisbedrijf. Dit is mogelijk door de diensten zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Bij Budget Verhuisservice liggen de kosten dan ook altijd zo laag mogelijk. Dit doen wij allereerst door onze geheel schaalbare verhuizingen; u bepaalt wat u betaalt. Ongeacht of u slechts enkele meubels wilt laten verhuizen of dat u een complete bedrijfsverhuizing wilt laten organiseren, u kunt Budget Verhuisservice inschakelen!


Waarom Budget Verhuisservice in Assen:

  • Het goedkoopste verhuisbedrijf uit de regio
  • Professionele, schaalbare verhuisservice
  • Ervaren verhuizers
  • Het beste verhuismateriaal
  • Geen onnodige kosten
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.