Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Verhuisbedrijf Eemsmond

banner-waddinxveen

Gaat u binnenkort van of naar Eemsmond verhuizen en zoekt u nog een professioneel maar goedkoop verhuisbedrijf uit de regio? Dan bent u aan het juiste adres bij de ervaren verhuizers en schaalbare verhuizingen van Budget Verhuisservice.

Budget Verhuisbedrijf is een ervaren verhuizer, dat in de loop der jaren duizenden verhuizingen heeft uitgevoerd voor zowel bedrijven als particulieren in Eemsmond en de rest van de regio. Wij willen een verhuisservice bieden die zowel goedkoop als professioneel is en toegankelijk is voor iedereen, van de multinational tot het jonge gezin uit de buurt. Dit bereiken wij door onze diensten geheel schaalbaar te maken; u bepaalt zelf waar u ons voor inhuurt en ook waarvoor u ons niet inhuurt.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Wilt u meer weten over de kosten en mogelijkheden van het verhuizen met Budget Verhuisbedrijf? Neemt u dan contact met ons op via 085 060 4444, of vul vrijblijvend het formulier in voor een scherpe offerte!


Goedkope verhuisservice in Eemsmond

Verhuisbedrijf Budget Verhuisservice vindt dat iedereen een professioneel bedrijf in moet kunnen huren voor een verhuizing. Er komt een hoop kijken bij een verhuizing en een paar ervaren verhuizers vergemakkelijken het proces. Budget Verhuisbedrijf houdt haar diensten zo goedkoop door het zeer lage uurtarief van onze verhuizers. De kosten liggen lager dan bij andere erkende verhuisbedrijven. De prijs om een verhuizer in te huren ligt zelfs lager dan bij de meeste studentenverhuizers!

Behalve zeer goedkope uurtarieven maakt Budget Verhuisservice haar diensten laagdrempelig door geheel schaalbaar verhuizen aan te bieden. Zo maakt het niet uit of u ons inhuurt voor een complete bedrijfsverhuizing of alleen voor het versjouwen van een paar zware meubels. Wij bieden u altijd een zeer scherpe offerte.

Bekijken wat de kosten bij ons verhuisbedrijf zijn voor uw verhuizing van of naar Eemsmond? Vul vrijblijvend het formulier in!


Verhuisbedrijf in Eemsmond met de beste verhuismaterialen

Als goedkoop en professioneel verhuisbedrijf leidt Budget Verhuisservice iedere verhuizing in goede banen door alleen gebruik te maken van het beste materiaal. Zo worden wasmachines of vaatwassers vakkundig ontkoppelt door state of the art gereedschap en worden deze ook weer aangesloten.

Al onze verhuizers arriveren in een moderne verhuiswagen die uitgerust is met al het materiaal dat bij een verhuizing komt kijken. Denk hierbij aan materiaal voor het transport, zoals spanbanden, verhuisdozen en verhuisdekens, maar ook hulpmiddelen voor het in- en uitladen, zoals hondjes, steekwagens en een extreem sterke laadklep.


Verhuizen met Budget Verhuisbedrijf Eemsmond in het kort:

  • Goedkoop en professioneel verhuisbedrijf
  • Geen onnodige kosten
  • 100% schaalbare verhuisservice
  • Ervaren verhuizers
  • Verhuizen met A-kwaliteit materiaal

Budget Verhuisservice is ook actief in andere steden in Groningen als Appingedam, Bedum, De Marne, Delfzijl, Eelde, Grijpskerk, Grootegast, Haren, Hoogezand Sappemeer, Leek, Loppersum, Marum, Oldambt, Pekela, Stadskanaal, Ten Boer, Veendam, Winsum en Zuidhorn.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.