Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Verhuisbedrijf Arnhem

budget-verhuisservice-banner-standaard

Vakkundig en goedkoop verhuizen kan 7 dagen per week met de verhuisservice van Budget Verhuisbedrijf Arnhem.

Onze verhuizers zijn goed opgeleid, goed verzekerd en verhuizen alleen het nodige van A naar B. Wilt u vrijblijvend en binnen enkele uren een offerte ontvangen om te weten wat uw verhuizing binnen, van of naar Arnhem zal kosten? Vul dan ons aanvraag formulier in of bel met onze klantenservice via 085-0604444. Budget Verhuisbedrijf Arnhem is ook actief in omliggende gemeentes: Nijmegen, Barneveld, Doetinchem, Ede, Harderwijk, Gelderland, Zaltbommel, Zutphen en Apeldoorn.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
 • Voor grote en kleine verhuizingen in Arnhem
 • Verhuizen in Arnhem: altijd de een eerlijke prijs
 • Uw inboedel goed verzekerd getransporteerd!
 • Opgeleid door erkende Verhuizers. Geen student verhuisservice!
 • Laat gratis uw inboedel demonteren en monteren
 • Onze verhuizers in Arnhem pakken gratis uw grote stukken in!

Verhuisbedrijf Arnhem: Verhuizingen sinds 1992!

Verhuisbedrijf Arnhem doet meer dan alleen het aanbieden van een doorsnee verhuisservice. U kunt onze verhuizers voor zowel grote als kleine verhuizingen inschakelen. Ook het verhuizen van enkel de grote stukken is geen enkel probleem en kan ervoor zorgen dat u een stuk goedkoper uit bent onderaan de streep.

Uw verhuizing volledig uit handen geven is ook mogelijk. Zo kunt u Verhuisbedrijf Arnhem ook inschakelen om verhuisdozen te leveren, uw verhuisdozen in te laten pakken en ook het demonteren en monteren van bijvoorbeeld kasten of bedden behoort tot onze verhuisservice.

Verhuizen met ons verhuisbedrijf in Arnhem doet u altijd op maat!


 • Altijd goed verzekerd uw inboedel verhuizen
 • Deskundige en vriendelijke verhuizers over de vloer
 • Een ervaren klantenservice
 • Alleen afrekenen voor de gewerkte arbeidsuren
 • Verhuizen Arnhem? Ons verhuisbedrijf in Arnhem is 7 dagen per week inzetbaar!
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Zowel particuliere en zakelijke verhuizingen

In tegenstelling tot veel andere verhuisbedrijven die ook in Arnhem verhuizen, zijn wij gespecialiseerd in het verhuizen van zowel particuliere als zakelijke inboedels tegen een scherp tarief.

Onze verhuisservice in Arnhem beschikt over een flexibel inzetbare verhuislift die tot de 8ste verdieping komt. Daarnaast beschikken wij ook over een eigen opslagplaats voor het geval uw inboedel tijdelijk opgeslagen moet worden. Zo zijn meubeltransporten geen enkel probleem en kunnen wij wij ook uw koelkast of piano verhuizen door middel van onze meubeltransport diensten.

De prijsschattingen van Budget Verhuisbedrijf Arnhem zijn altijd op maat en worden doorgaans dezelfde dag van de aanvrag per mail naar u toegestuurd. Uiteraard kunt u de offerte laten aanpassen in overleg met de klantenservice van ons verhuisbedrijf. Zo kunt u kiezen voor meer of minder verhuizers of kunt u aangeven dat er ergens een tussenstop gemaakt moet worden.


Verhuisbedrijf Arnhem werkt vakkundig!

Verhuisbedrijf Arnhem werkt enkel met opgeleide verhuizers die allemaal in eigen dienst zijn. Onze verhuizers zijn doorgaans opgeleid door erkende verhuizers en spreken alleemaal goed Nederlands waardoor u altijd zeker bent van een heldere communicatie tijdens uw verhuizing.

Daarnaast werkt ons verhuisbedrijf met duidelijke en vaste tarieven waardoor u nooit voor verassingen kunt komen te staan. Wij rekenen geen toeslagen voor verhuizingen in het weekend en rekenen in tegenstelling tot veel andere betaalbare verhuisbedrijven in Arnhem ook geen toeslagen voor het demonteren en monteren van bijvoorbeeld kasten of bedden.


Een betrouwbare partner voor al uw verhuizingen

Of u een grote of een kleine verhuizing uit handen wilt geven, een verhuisservice bij Budget Verhuisbedrijf Arnhem is altijd op maat!

Ook voor tijdelijke opslag, woningruilen, verhuizen na scheidingen, woningontruimingen of senioren verhuizingen kunt u terecht bij ons verhuisbedrijf voor een offerte op maat. Wilt u direct meer weten? Belt u dan via 085-0604444 voor meer informatie.


Budget verhuisbedrijf Arnhem biedt u de volgende diensten:

 • Alleen grote stukken verhuizen is mogelijk!
 • Ook meubeltransport of losse stukken verhuizen
 • Volledige woningontruimingen
 • Gespecialiseerd in seniorenverhuizingen
 • Een gratis (de)montageservice
 • Goed verzekerd in het geval van schade!
 • Verhuislift huren in Arnhem is mogelijk
 • Altijd een offerte op maat

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.