Verhuisbedrijf Leeuwarden

Gaat u binnenkort van of naar Leeuwarden verhuizen, maar zoekt u nog naar een goedkoop en professioneel verhuisbedrijf uit de buurt? Dan schakelt u de geheel schaalbare verhuisservice van Budget Verhuisservice in!

Budget Verhuisservice is een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf, dat een voor iedereen toegankelijke verhuisservice biedt. In de loop der jaren hebben wij duizenden bedrijven en particulieren binnen en buiten Leeuwarden verhuisd. Budget Verhuisbedrijf maakt het door een geheel schaalbaar dienstenpakket voor iedereen mogelijk om een professionele verhuizer met aansluitend materiaal in te huren. U bepaalt zelf de schaal waarop u uw verhuizing uitbesteedt, ongeacht of dit alleen het verhuizen van een paar meubels is of het verhuizen van uw gehele bedrijfsinboedel.


Budget verhuisbedrijf Leeuwarden heeft ook vestigingen in Groningen, Amsterdam, Den Haag, Stadskanaal, Assen en Heerenveen.
Ontvang vandaag nog een scherpe offerte!

Heeft u vragen over het specifieke dienstenpakket van verhuisbedrijf Budget Verhuisservice, of wilt u ons direct inschakelen voor uw verhuizing van of naar Leeuwarden? Bel ons op via 085 060 4444, of vul het formulier in en ontvang direct een scherpe offerte!

Goedkoop verhuisbedrijf in Leeuwarden

Budget Verhuisservice wil een goedkoop verhuisbedrijf zijn voor iedereen uit de regio Leeuwarden. Dit betekent niet dat u ook maar enigszins tekortkomt op het gebied van professionaliteit bij het verhuizen. Door ons geheel schaalbare dienstenpakket bepaalt u precies waar u ons voor inhuurt en waarvoor niet. Geen pakket, maar diensten op maat. Hierdoor betaalt u nooit ook maar een cent te veel, of het nu gaat om het naar beneden takelen van de bank of het uitvoeren van een complete bedrijfsverhuizing naar het buitenland.

Behalve een schaalbaar dienstenpakket waarborgt Budget Verhuisservice de goedkope service ook nog eens door een zeer laag uurtarief te rekenen voor onze verhuizers. Zij gaan bovendien zeer efficiënt te werk, waardoor u geen onnodige kosten maakt. Goedkoper dan erkende verhuisbedrijven, goedkoper dan veel studentenverhuizers!


Professionele verhuisservice

Budget Verhuisservice doet er alles aan om een zo goedkoop en professioneel mogelijke verhuizing te bieden. Deze professionaliteit waarborgt ons verhuisbedrijf door bij iedere verhuizing van of naar Leeuwarden gebruik te maken van het beste verhuismateriaal. Al onze verhuizers arriveren in een moderne verhuiswagen, uitgerust met al het juiste materiaal. Denk hierbij aan zowel in- en uitladen (steekwagens, hondjes en een sterke laadklep), maar ook aan het transport zelf (verhuisdozen, verhuisdekens, spanbanden en rolmateriaal). Hierdoor weet u zeker dat uw inboedel vlot en schadevrij wordt verhuisd!

Waarom verhuizen met Budget Verhuisservice?

  • Lage tarieven
  • Geen onnodige kosten
  • Verhuisbedrijf voor particulieren én bedrijven
  • Schaalbare verhuisservice
  • 7 dagen per week flexibel verhuizen
  • Binnen enkele uren een scherpe offerte op maat!