Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 755 beoordelingen

Verhuisbedrijf Amersfoort

verhuisbedrijf-amersfoort

Budget Verhuisbedrijf Amersfoort staat garant voor een betaalbare en vlekkeloze verhuizing op maat!

De verhuizers van onze verhuisservice in Amersfoort zijn NIWO gecertificeerd en mede opgeleid door onder andere erkende verhuizers. In tegenstelling tot veel andere verhuisbedrijven in Amersfoort, werken wij op basis van nacalculatie. Mocht u dus een vrijblijvende offerte willen ontvangen? Vult u dan ons aanvraag formulier in of bel via 085-0604444 met één van onze adviseurs.


Verhuisbedrijf Amersfoort is ook actief in de gemeentes: Utrecht, Nieuwegein, Houten, Woerden, Woerden, De Meern, Maarssen, Nieuwkoop, Soest, Veenendaal, Vinkeveen en Zeist.

  • Altijd goed verzekerd uw inboedel verhuizen
  • Deskundige en vriendelijke verhuizers over de vloer
  • Een deskundige klantenservice en vrijblijvend advies
  • Alleen betalen voor de gewerkte arbeidsuren
  • Verhuisbedrijf Amersfoort is 7 dagen per week inzetbaar

Budget verhuisbedrijf Amersfoort

Stress en schadevrij verhuizen is voor iedereen belangrijk. Om deze reden werken wij uitsluitend met ervaren verhuizers die professionele verhuismaterialen gebruiken welke uw verhuizing soepel helpen verlopen.

Daarnaast is Budget verhuisbedrijf Amersfoort 7 dagen per week inzetbaar en in te schakelen voor zowel grote als kleine verhuizingen. Ook voor een klein transport of uw inpakwerkzaamheden kunt u gebruik maken van onze betaalbare verhuisservice. Budget verhuisbedrijf Amersfoort is onderdeel van een groter verhuisbedrijf dat jaarlijks meer dan 1000 succesvolle verhuizingen verricht.


  • Zowel groot als klein verhuizen in de regio Amersfoort
  • Flexibel inzetbaar en de beste prijs/kwaliteit garantie
  • Binnen enkele uren een vrijblijvende offerte per e-mail
  • Duidelijke en heldere communicatie van ons verhuisbedrijf

Slim verhuizen met ons verhuisbedrijf

Budget verhuisbedrijf Amersfoort denk graag met u mee. Zo rusten wij al onze verhuiswagens standaard uit met een laadklep, verhuisdekens, spanbanden, steekwagens en hondjes. Daarnaast kunnen wij u ook goed van dienst zijn als handyman service. Budget verhuisbedrijf Amersfoort heeft namelijk handige verhuizers in dienst die u graag helpen met het ophangen van de tv of aansluiten van de wasmachine. Onze verhuisservice rekent niks extra’s voor de klus werkzaamheden, dit valt allemaal onder de standaard tarieven dus u wordt niet dubbel belast. Met verhuisbedrijf Amersfoort weet u zeker dat u goedkoop kunt verhuizen zonder problemen.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Waarom verhuisbedrijf Amersfoort?

Gaat u met ons in zee? Dan ben bent u er zeker van dat u hardwerkende en vriendelijke verhuizers over de vloer krijgt. Alle verhuizers van ons verhuisbedrijf in Amersfoort spreken vloeiend Nederlands en Engels, wat natuurlijk erg belangrijk is voor een duidelijke communicatie tijdens uw verhuizing. Onze verhuisservice heeft ervoor gekozen niet te verhuizen met part time studenten of uitzendkrachten die niet over de juiste ervaring beschikken. Dit kost Budget verhuisbedrijf Amersfoort misschien wel iets extra aandacht, maar wij weten dat u de volgende keer weer aan ons zult denken!

Ook handig! Een verhuislift huren.

Home
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.