Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 1031 beoordelingen

Verhuisbedrijf Apeldoorn

Apeldoorn

Budget verhuisbedrijf Apeldoorn staat garant voor een vlekkeloze en goedkope verhuizing in Apeldoorn en omgeving. Zowel grote als kleine verhuizingen nemen wij graag uit handen.

Onze verhuizers zijn mede opgeleid door erkende verhuizers en zijn NIWO gecertificeerd. Daarnaast rekent u in tegenstelling tot veel andere verhuisbedrijven af op basis van nacalculatie. Nooit teveel betalen dus! Meer informatie? Vraag vrijblijvend om een offerte of bel met één van onze adviseurs via 085-0604444.


Onze verhuizers zijn ook dagelijks actief in de gemeentes Nijmegen, Arnhem, Barneveld, Doetinchem, Ede, Harderwijk, Gelderland, Zaltbommel en Zutphen.

  • Uw inboedel altijd goed verzekerd getransporteerd
  • Ervaren en vriendelijke verhuizers over de vloer
  • Altijd goed advies op maat!
  • Geen studenten verhuisservice maar vakmannen
  • Verhuizen Apeldoorn: tegen hetzelfde tarief in het weekend
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Budget verhuisbedrijf Apeldoorn

Budget verhuisbedrijf Apeldoorn is al 12 jaar lang een gewilde partner voor zowel zakelijke als particuliere verhuizingen. Wij bieden als enige verhuisbedrijf in Nederland een professionele verhuisservice tegen een concurrerende prijs. Dat wilt zeggen dat u veel kunt besparen op de kosten en weinig hoeft in te leveren op kwaliteit. Om te beginnen zijn al onze verhuiswagens uitgerust met een laadklep. Doormiddel van de laadklep kunnen wij alle zware stukken uit uw inboedel zonder enige moeite de verhuiswagen in rollen. Neem bijvoorbeeld uw koelkast, wasmachine of eventueel piano die wij moeten verhuizen.

  • Verhuizen met behoud van kwaliteit
  • Beste prijs/kwaliteit verhouding in de regio Apeldoorn
  • Ons verhuisbedrijf is 7 dagen per week inzetbaar
  • Apeldoornse verhuizers met een passie voor het vak.

Budget verhuisbedrijf Apeldoorn werkt met getalenteerde verhuizers die u graag uw inboedel toevertrouwd. De inpakservice van ons verhuisbedrijf is ook 7 dagen per week inzetbaar en kan u goed van dienst zijn met het voorbereiden van uw verhuizing. Ook het leveren van verhuismaterialen zoals verhuisdozen, gardarobekasten en/of matrashoezen behoort tot het dienstenpakket van budget verhuisbedrijf Apeldoorn. Uiteraard kunt u ook zelf de handen uit de mouwen steken en uitsluitend het zware tilwerk aan onze verhuizers overlaten. Wij verhuizen in dit geval alleen uw inboedel en kunnen u eventueel nog van dienst zijn met (de)montagewerkzaamheden of bijvoorbeeld het aansluiten van de wasmachine of vaatwasser. Neem contact op en vraag vlijblijvend een offerte aan bij budget verhuisbedrijf Apeldoorn.

De werkwijze van ons verhuisbedrijf in Apeldoorn

Vraag Budget verhuisbedrijf Apeldoorn vrijblijvend om een offerte. Het aanvragen van een offerte kost u niks en is helemaal vrijblijvend. U krijgt dan van ons een prijsindicatie van wat uw verhuizing zou kunnen kosten. Deze prijsindicatie berekenen wij o.b.v. het aantal geschatte arbeidsuren. Uiteraard staat het u vrij om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail.

Indien u akkoord bent met de offerte die u van ons heeft ontvangen, zullen wij contact met u opnemen om uw verhuizing van, naar of binnen Apeldoorn nog eens helemaal door te nemen om eventuele obstakels goed in beeld te krijgen. Na deze intake staat uw verhuizing gereserveerd en bereiden wij onze verhuizers voor op uw aanstaande verhuizing. Na de verhuizing kunt u zowel contact als per pin afrekenen met onze verhuizers. Ook kunt u een verhuislift huren bij Budget verhuisbedrijf Apeldoorn.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.