Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 543 beoordelingen

Verhuisbedrijf Doetinchem

Verhuisbedrijf Doetinchem

budget-verhuisservice-banner-standaard

Bent u op zoek naar een vakkundig en betaalbaar verhuisbedrijf? Dan bent u bij Budget Verhuisbedrijf Doetinchem aan het juiste adres.

 

De verhuizers van Verhuisbedrijf Doetinchem zijn NIWO en VerhuisCollege opgeleid, verhuizen 7 dagen per week en zijn inzetbaar voor grote en kleine verhuisklussen. Wilt u meer weten? Vraag dan vrijblijvend om een offerte of bel 085-0604444 voor meer informatie over uw verhuizing. Onze verhuisservice is ook actief in de steden Nijmegen, Arnhem, Barneveld, Ede, Harderwijk, Gelderland, Zaltbommel, Zutphen en Apeldoorn.

 • Verhuizen van grote en kleine inboedels in Doetinchem
 • Zowel zakelijke als particuliere klanten
 • Binnen 6 uur een vrijblijvende offerte op maat!
 • NIWO en Verhuiscollege gecertificeerd!
 • Gratis uw inboedel laten demonteren en monteren
 • Goedkoop verhuizen? Uw hele inboedel verhuizen vanaf €261 euro.
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuisbedrijf Doetinchem werkt op maat!

Verhuizers van Budget Verhuisbedrijf Doetinchem zijn inzetbaar voor grote en kleine verhuizingen. Onze verhuizers verhuizen u soepel en schadevrij van A naar B, maar ook het maken van een tussenstop op een ander adres of in en uitladen bij een opslagplaats is geen enkel probleem.

Daarnaast kunt u zelf bepalen welke werkzaamheden u uit handen geeft. Zo kunt u Verhuisbedrijf Doetinchem inschakelen om uw hele verhuizing uit handen te geven. Echter als u alleen de zware stukken door onze verhuisservice wilt laten vervoeren, dan is dat geen enkel probleem en zijn onze verhuizers u ook graag van dienst. Een offerte is bij Budget Verhuisservice dus altijd op maat, net als de dienstverlening die wij u bieden.


 • Een veelgevraagd verhuisbedrijf binnen de regio
 • Geen studenten verhuisservice maar echt opgeleide verhuizers!
 • Een efficiënte werkwijze
 • Pas afrekenen na afloop van uw verhuizing. Geen aanbetalingen nodig
 • Veel goedkoper dan andere verhuisbedrijven in Doetinchem

Goedkoop verhuizen in Doetinchem en regio

Goedkoop verhuizen met Verhuisbedrijf Doetinchem wilt niet zeggen dat de kwaliteit van de verhuisservice lager ligt dan die van andere verhuisbedrijven in de regio van Doetinchem.

Ondanks de onze efficiënte werkwijze en lage tarieven, leveren wij nog steeds professionele verhuisdiensten op maat. Zo schakelijk wij afhankelijk van de omvang van uw verhuizing, een grote of kleine verhuiswagen in. Alle verhuiswagens zijn modern, voorzien van een laadklep en volledig uitgerust met alle benodigde verhuismaterialen. Denkt u aan verhuisdekens, spanbanden, hondjes, steekwagens en uiteraard een gereedschapskist om te demonteren en monteren wanneer nodig.

Voor Demontage en montage werkzaamheden rekent Verhuisbedrijf Doetinchem overigens geen extra toeslagen.


Aanvullende verhuisdiensten in Doetinchem

Verhuisbedrijf Doetinchem kan naast verhuizers ook aanvullende diensten leveren. Denkt u aan een handyman, het tijdelijk opslaan van uw inboedel in Doetinchem of het huren van een verhuislift.

Vraag vrijblijvend om een offerte en laat onze verhuisadviseurs berekenen wat uw verhuizing met behulp van onze verhuisservice zou gaan kosten. De offerte ontvangt u doorgaans dezelfde dag per e-mail. Ook voor snel telefonisch contact zijn wij bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08:30 tot 18:00.

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous
Next
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.