Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 755 beoordelingen

Verhuisbedrijf Den Haag

Den-Haag

Professioneel en goedkoop verhuizen naar, van of binnen Den Haag doet u met Budget verhuisbedrijf Den Haag. Een begrip en een vertrouwd adres voor al uw verhuizingen sinds 1992. Ervaring is dus iets wat wij niet missen. Onze verhuizers zijn goed opgeleid, werken netjes en ronden iedere verhuizing af met een glimlach! 


Wilt u ook de kwaliteit van een erkend verhuisbedrijf in Den Haag maar aanzienlijk minder afrekenen voor uw verhuizing? Dan zit u bij onze verhuisservice goed! Budget Verhuisservice is een bedrijf dat bekend staat om een hard werkend team die uw verhuizing tegen een zeer scherpe prijs regelt. Ondanks de scherpe prijs behouden we onze kwaliteit nog steeds. Dit is dan ook aan alles te merken! Wilt u meer informatie over de kosten van uw verhuizing in Den Haag? Vraagt u dan direct geheel vrijblijvend een offerte aan via ons offerteformulier. Voor vragen over ons verhuisbedrijf in Den Haag belt u ons via 085-0604444. U kunt zich vrijblijvend door ons laten adviseren! Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze verhuisservice als u woonachtig bent in de regio van Leidschendam, DelftHoek van Holland, Naaldwijk, Pijnacker, Rijswijk, Scheveningen, Voorburg, Westland, Zoetermeer en Bleiswijk.

 


Goedkoop verhuizen in Den Haag is mogelijk

Verhuizen met Budget Verhuisbedrijf Den Haag doet u alleen met de beste prijs/kwaliteit garantie. Wij zijn een wel gewaardeerd en gedreven verhuisservice die uw inboedel schadevrij en met de juiste kennis zullen verhuizen. Wij komen u van alle kanten tegemoet. Onze gedegen verhuizers kunnen uw inboedel met de ervaring die ze hebben netjes en gemakkelijk verhuizen.

Doordat bij velen bekend is dat wij met ervaren verhuizers en professionele verhuismaterialen werken, heeft ons verhuisbedrijf de afgelopen jaren heel wat verhuizingen uit handen mogen nemen. Wij hebben door de jaren heen de gekste en meest moeilijke verhuizingen meegemaakt. Denk aan de meest kleine doorgangen en huizen als villa’s. Verhuizingen als deze is niks nieuws voor ons. Al deze extra ervaring doet de mannen van Budget Verhuisbedrijf Den haag alleen maar ten goede. Hier leren wij namelijk weer van. Iedere verhuizing is uniek. Deze ervaringen nemen we dan ook telkens weer mee naar de volgende verhuizing. Elke verhuizing is dus ook een nieuwe ervaring. Ook u kunt hiervan profiteren door te kiezen om zorgeloos en goedkoop te verhuizen met de diensten van Budget verhuisbedrijf Den Haag. Onze ervaren verhuizers regelen uw verhuizing namelijk met gemak en tegen een scherpe prijs. De kosten van onze verhuisservice zijn lager dan bij anderen, maar dat maakt de service van ons verhuisbedrijf niet minder! Daarnaast zijn wij ook nog eens zeven dagen per week, flexibel inzetbaar. Heeft u het doordeweeks dus druk met uw baan of misschien met een studie of iets anders? Dan kunnen wij de verhuizing ook in het weekend voor u regelen. De prijs weegt dus zeker op tegen de kwaliteit. Hieronder leest u dan ook enkele voordelen van ons verhuisbedrijf in Den Haag:


 • Vakkundig en goedkoop verhuizen in en rond Den Haag
 • U betaalt bij ons alleen de kosten van laad naar los adres ( geen terugreis )
 • Met onze verhuisservice is uw inboedel goed verzekerd
 • Laten inpakken of (de)montage werkzaamheden zijn geen probleem
 • Het snelste en goedkoopste verhuisbedrijf in Den Haag
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Waarom kiest u voor ons verhuisbedrijf Den Haag?

Budget Verhuisbedrijf Den Haag verhuist zowel groot als klein en kan indien nodig een afspraak maken om uw aanstaande verhuizing te bezichtigen. Tevens denken wij graag met u mee bij het plannen van een goed georganiseerde verhuizing. Wij komen dan ook graag langs om te kijken naar de mogelijkheden en het project. Wat moeten we allemaal verhuizen? Hoeveel moeten we verhuizen? Moeten alle spullen nog ingepakt worden of doet u dit zelf? Hoe ver moeten we rijden? Al deze vragen zijn erg belangrijk om mee te nemen. Afhankelijk van de antwoorden op deze vragen gaan we berekenen en nadenken over hoe vaak we bijvoorbeeld moeten rijden en wat de kosten kunnen zijn.

Budget verhuisbedrijf Den Haag biedt u daarnaast de mogelijkheid om de m3 calculator in te vullen of gebruik te maken van de checklist verhuizen. Door het gebruik van beide formulieren, krijgen onze planners meer inzage in uw verhuizing en kunnen wij onze verhuizers goed voorbereiden op uw verhuizing. Zo weet u zeker dat calamiteiten worden buitengesloten. Op deze manier is het dus niet altijd nodig om van tevoren langs te komen. We hebben vaak genoeg informatie om aan de hand van deze formulieren een inschatting te maken van hoe de verhuizing eruit komt te zien en hoeveel tijd we ervoor nodig zullen hebben. Als we nog wat informatie missen kunnen we u ook altijd telefonisch nog enkele vragen stellen.

Goedkoop verhuizen hoeft geen duurkoop te zijn zolang er efficiënt gewerkt wordt! Met ons verhuisbedrijf in Den Haag geloven wij dan ook dat een goede voorbereiding het halve werk is. Dit merken we keer op keer weer. Daarom staat dit onderdeel van de verhuizing bij ons verhuisbedrijf Den Haag dan ook centraal!


Een voordelig maar professioneel verhuisbedrijf in Den Haag.

U wilt ook schadevrij verhuizen? Daarom werkt Budget Verhuisbedrijf Den Haag uitsluitend met moderne verhuiswagens die allemaal beschikken over een laadklep. Zo kan alles snel en schadevrij, op wieltjes de verhuiswagen in. Uiteraard zijn al onze verhuiswagens uitgerust met een gereedschapskist en beschikken deze ook over: een stapel verhuisdekens, steekwagens, spanbanden en hondjes. Zo kunnen onze verhuizers uw inboedel makkelijker verplaatsen en kunnen ze de veiligheid van uw spullen garanderen. Daarnaast besparen ze zo kracht en energie wat ze voor de rest van de verhuizing kunnen gebruiken. Alles hoeft namelijk niet telkens getild te worden maar kan soms ook gerold worden naar de verhuiswagens. Maar niet alleen voor de verhuizers is dit voordelig! Zoals net gezegd kunnen wij de veiligheid van uw spullen met tools als een verhuisdeken namelijk garanderen, naast dat u hier al voor verzekerd bent. Daarnaast gaat de verhuizing een stuk sneller met ons gereedschap. Het is dus ook alleen maar voordelig voor u!

Al met al zorgen de bovengenoemde materialen ervoor dat ons verhuisbedrijf in Den Haag, vaak stukken efficiënter kan verhuizen dan een ander verhuisbedrijf die zich in dezelfde prijscategorie bevindt. In tegenstelling tot deze verhuisbedrijven helpen wij u goedkoop verhuizen met behulp van opgeleid personeel dat zowel de Nederlandse als de Engels taal vloeiend beheerst. De verhuizers van verhuisbedrijf Den Haag nemen al uw zorgen uit handen tegen een vriendschappelijk tarief en met heldere communicatie. U krijgt dus voor een scherpe prijs uitstekende kwaliteit! Voor de verhuismaterialen betaalt u dan ook niks extra’s!


Contact met ons verhuisbedrijf Den Haag?

Met verhuisbedrijf Den Haag regelt u al een transport vanaf €69,- en kunt u compleet goedkoop verhuizen vanaf €259,- inclusief BTW! Ook een verhuislift huren in Den Haag is mogelijk. Soms heeft uw huis minder brede gangen of geen groot trapgat. Hiervoor is een verhuislift erg handig. We zien dit dan ook vaak bij verhuizingen van Den Haag naar Amsterdam. Hier zijn de trapgaten en gangen over het algemeen niet heel breed. Het overgrote deel van de verhuizingen wordt daar vaak door het raam met bijvoorbeeld een verhuislift geregeld. Heeft u een simpele verhuizing of een moeilijke verhuizing? Voor Budget Verhuisbedrijf Den Haag maakt het niet uit! Wij verhuizen uw inboedel met de ervaren, professionele verhuizers voor een scherpe prijs. Schroom niet en neem voor een vrijblijvende offerte contact op met ons via telefoonnummer: 085-0604444 of vul in één minuut het verhuis offerte formulier in. Wij regelen uw verhuizing in Den Haag!


Verhuisbedrijf Den Haag kunt u inschakelen voor:

 • Groot en klein verhuizen
 • Ontruimingen ( bezemschoon opleveren, opleverklaar maken )
 • Transport / witgoedservice ( voor kleine stukken inboedel )
 • In / uitpak service
 • (de)montageservice
 • Handyman service ( voor bijvoorbeeld het ophangen van uw tv )
 • Verhuislift huren in Den Haag
 • Verhuisbedrijf Den Haag levert ook losse verhuizers
Home
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.