Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 545 beoordelingen

Verhuisbedrijf Delft

Verhuisbedrijf Delft

Verhuisbedrijf Delft

Vakkundig en goedkoop verhuizen naar, van of binnen Delft doet u met Budget verhuisbedrijf Delft! Onze verhuisservice in Delft verricht meer dan 150 verhuizingen per maand en staat garant voor een vlekkeloze en schadevrije verhuizing waarbij uw wens als klant centraal staat!

Ook verhuizen met Budget verhuisbedrijf in Delft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via ons aanvraagformulier! Onze verhuizers zijn daarnaast ook inzetbaar in Den Haag, LeidschendamHoek van Holland, Naaldwijk, Pijnacker, Rijswijk, Scheveningen, Voorburg, Westland, Zoetermeer en Bleiswijk.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Binnen en buiten Delft verhuizen

Bij een verhuizing in Delft denken vele verhuisbedrijven aan de smalle en doodlopende straten. Voor de meeste verhuisbedrijven in Delft een ramp, maar voor Budget Verhuisservice Delft dagelijkse een dagelijkse bezigheid!

Onze verhuizers weten precies wat ze te wachten staat en weten de weg in Delft goed te vinden. Ook als er verdiepingen op en af gelopen moeten worden is onze verhuisservice nog steeds even enthousiast. Het inschakelen van een verhuislift is ook mogelijk bij ons verhuisbedrijf. Kortom, als u zoekt naar een verantwoordelijke en betaalbare verhuisservice, zoek dan niet verder en vraag vrijblijvend een offerte aan. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte op maat opgestuurd per e-mail!


  • Geen Studenten over de vloer maar echte verhuizers!
  • 7 dagen per week verhuizen in Delft.
  • VerhuisCollege en NIWO opgeleid!
  • Het meest gevraagde verhuisbedrijf!

Goedkoop verhuizen Delft

U zoekt een goedkoop verhuisbedrijf in Delft maar wilt niet dat uw inboedel in verkeerde handen terecht komt. Onze verhuisservice weet wat u van hen verwacht en heeft jaren aan verhuis ervaring opgedaan om uw verwachtingen keer op keer te overtreffen. Wij verhuizen zowel groot als klein voor een eerlijke prijs en dat 7 dagen per week. De verhuizers van Budget Verhuisservice nemen uw complete verhuizing uit handen vanaf 259,- incl btw. Een transport laat u door onze verhuisservice al verrichten voor 69,-. Ons verhuisbedrijf werkt alleen met vloeiend Nederlands- en Engelstalig sprekend personeel.

Verhuizen in Delft kan flexibel!

Met ons verhuisbedrijf zit u niet vast aan hoge prijsafspraken of onaangekondigde kosten. Al onze tarieven zijn incl BTW voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Budget Verhuisservice vraagt u om het aanvraag formulier in te vullen en zal indien nodig nog telefonisch met u overleggen wat de beste oplossing is voor uw verhuizing. Aan de hand van deze gegevens stuurt onze verhuisservice u een offerte per mail, geheel vrijblijvend natuurlijk. Op basis van de geschatte uren maken wij een calculatie voor u zodat u deze kunt vergelijken met bijvoorbeeld een offerte van een ander verhuisbedrijf in Delft. Ook voor verhuisdozen en het huren van een verhuislift belt u 085-0604444.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous
Next
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.