Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 936 beoordelingen

kleine verhuizing

kleine-verhuizing

Heeft u een kleine verhuizing welke u uit handen wilt geven? Kies er dan voor om goedkoop te verhuizen met Budget Verhuisservice. Wij nemen uw kleine verhuizing graag uit handen en behandelen uw inboedel met alle nodige zorg.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Goedkoop verhuizen

Een kleine verhuizing is voor iedereen net iets anders. Het kan gaan om een kleine verhuizing in Amsterdam, van bijvoorbeeld een studentenkamer, of een kleine bedrijfsverhuizing die in omvang toch wat groter is dan de verhuizing van een studentenkamer. De term klein heeft voor iedereen dus een net wat andere betekenis. Daarom adviseren wij u om telefonisch contact met ons door te nemen om de mogelijkheden voor uw verhuizing meteen te bespreken. U kunt onze klantenservice bereiken via 085-0604444.

 


Ons verhuisbedrijf is landelijk actief!

Kleine verhuizingen voeren wij landelijk uit waaronder in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Delft, Groningen, Haarlem, Eindhoven, Breda en alle andere staden binnen en buiten de randstad. Een kleine verhuizing laat u al uit handen nemen vanaf €211 euro. Dat noemen wij goedkoop verhuizen!


Kleine verhuizingen kunnen ook professioneel!

Een kleine verhuizing wilt niet zeggen dat u ook een kleine service kunt verwachten.

Bij Budget Verhuisservice kunt u goedkoop verhuizen met behoud van kwaliteit. Dit betekent dat onze verhuizers allemaal opgeleid zijn, Nederlands spreken en werken met professionele verhuismaterialen. Deze verhuismaterialen zoals verhuisdekens, spanbanden, verhuisdozen en andere rolmaterialen zijn te vinden in al onze verhuiswagens, zowel de grote als kleinere verhuiswagens.

Uw grote stukken inpakken doen wij kosteloos voor u. Denkt aan het inwikkelen van uw wasmachine, uw koelkast of uw vaatwasser. De Rest van uw inboedel in laten pakken is ook geen enkel probleem. Maar u kunt er ook voor kiezen om onze verhuizers alleen het zware tilwerk te laten doen.


  • Grote en kleine verhuizingen zijn altijd goed verzekerd!
  • Geen studenten verhuisservice maar echte verhuizers!
  • Alleen afrekenen van laad naar losadres ( betaal niet voor de terugreis )
  • Geen verborgen kosten!
1Uw verhuizing
2Adressen
3Contactgegevens
  • 1. Soort verhuizing

  • 2. Datum & Tijd

  • MM slash DD slash JJJJ
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.