Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 755 beoordelingen

Verhuisbedrijf Groningen

banner-groningen

Verhuisplannen? Dan kunt u Budget verhuisbedrijf Groningen inschakelen om uw inboedel schadevrij en goedkoop te laten verhuizen door professionele verhuizers! Onze verhuizers zijn niet alleen erg betaalbaar, maar ook NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd!

Vraag vrijblijvend om een offerte en ontvang deze vandaag nog van Verhuisbedrijf Groningen!


Verhuisbedrijf Groningen is ook actief in: Appingedam, Bedum, De Marne, Delfzijl, Eelde, Eemsmond, Grijpskerk, Grootegast, Haren, Hoogezand Sappemeer, Leek, Loppersum, Marum, Oldambt, Pekela, Stadskanaal, Ten Boer, Veendam, Winsum en Zuidhorn.


 • Het meest betaalbare en flexibele verhuisbedrijf uit Groningen en omstreken!
 • Een NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd verhuisbedrijf!
 • Geen verborgen kosten. Altijd heldere afspraken!
 • U rekent alleen af van in, naar uitlaad adres.
 • Schade? Geen probleem. U bent gedekt tot 33.000 Euro!
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuisbedrijf Groningen: altijd verhuizen op maat!

Groningen kent veel verschillende verhuisbedrijven. Van erkende verhuisbedrijven tot amateur verhuizers. Uiteraard zijn wij als verhuisbedrijf in Groningen ook op de hoogte van wat onze concurrenten aanbieden. Juist om deze reden hebben wij gekozen om een werkwijze aan te houden die in grote lijnen aansluit op de wensen van het verhuizende publiek in en rondom de provincie groningen.

Zo kunt u bij Budget verhuisbedrijf Groningen kiezen voor een verhuizing met inpakservice, een verhuizing zonder inpakservice of alleen een verhuizing voor de grote stukken inboedel. Uiteraard kunnen wij ten alle tijden voor u demonteren en weer monteren. Denkt u aan bedden, kasten en tafels. Hier worden overigens geen extra toeslagen voor berekend! Goedkoop verhuizen begint bij een verhuizing op maat!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Verhuisbedrijf Groningen? Neemt u dan telefonisch contact op met onze klantenservice of vraag vrijblijvend een offerte aan.


De beste prijs kwaliteit verhouding in Groningen en regio!

Of u nu gaat verhuizen binnen Groningen, naar groningen of van Groningen; u maakt altijd gebruik van dezelfde verhuisservice en onze vaste lage tarieven. Uiteraard gaat dit niet ten koste van de verhuisservice zelf!

Zo zijn alle verhuiswagens van Budget verhuisbedrijf Groningen uitgerust met de benodigde verhuismaterialen om uw verhuizing snel, soepel en schadevrij te laten verlopen. Denkt u aan verhuisdekens, gereedschapskoffers, spanbanden en wikkelfolie waarmee onze verhuizers nog op het laatste moment uw witgoed mee kunnen inpakken. Voor het gebruik van al deze rol, inpak en verhuismaterialen wordt geen extra toeslag gerekend. Dit valt onder de service van het huis.

Ook op onze tarieven zijn wij erg trots. Zo heeft u een hele verhuizing bij Verhuisbedrijf Groningen al geregeld vanaf €269 inclusief btw. Uw inboedel wordt dan verzekerd getransporteerd, professioneel ingeladen, en gedemonteerd of gemonteerd wanneer nodig. Wilt u weten hoe goedkoop wij u kunnen verhuizen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Verhuisbedrijf Groningen levert ook kwalitatief hoogwaardige verhuisdozen. Check hiervoor onze webshop.


Verhuisbedrijf Groningen: van alle gemakken voorzien!

De verhuizers van Budget verhuisbedrijf Groningen zijn gespecialiseerd in particuliere verhuizingen. Maandelijks verhuizen wij ruim 200 tevreden klanten van een oud, naar een nieuw adres. Uiteraard kan er tijdens een verhuizing ook weleens een tegenvaller zijn; een kast die niet omhoog gaat op het nieuwe adres, of een bank die tijdelijk elders moet worden opgeslagen.

Wij van Budget verhuisbedrijf Groningen zijn voorbereid op deze dagelijkse tegenslagen en kunnen u direct alle zorgen uit handen nemen wanneer nodig. Zo beschikken wij over een eigen tijdelijke opslagruimte in Groningen en kunnen wij direct een verhuislift inschakelen wanneer hier behoefte aan is. U kunt dus zeker zijn van een stress vrije verhuizing en deskundige verhuizers over de vloer!

 

Verhuisbedrijf Groningen doet ook speciaal verhuizingen

Onze verhuizers kunnen u ook van dienst zijn bij speciaal verhuizingen. Denk aan spoedverhuizingen in Groningen, het verhuizen van kluizen en piano’s of senioren verhuizingen in Groningen.

Maar ook voor ontruimingen kunt u terecht bij onze verhuisservice. Onze verhuizers kunnen uw oude woning volledig ontruimen en bezemschoon opleveren. Ook het verwijderen van vloeren of lampen is geen enkel probleem.

Wij van Budget verhuisbedrijf Groningen zijn voorbereid op deze dagelijkse tegenslagen en kunnen u direct alle zorgen uit handen nemen wanneer nodig. Zo beschikken wij over een eigen tijdelijke opslagruimte in Groningen en kunnen wij direct een verhuislift inschakelen wanneer hier behoefte aan is. U kunt dus zeker zijn van een stress vrije verhuizing en deskundige verhuizers over de vloer!

Home
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Uw verhuizing altijd verzekerd!

Maakt u gebruik van Budget verhuisbedrijf Groningen? Dan weet u zeker dat uw inboedel goed verzekerd vervoerd wordt.

Onze verhuizers zijn opgeleid en uw inboedel is verzekerd tot een schadebedrag van 30.000 euro. Uiteraard is het de bedoeling om kans op alle vormen van schade maximaal te beperken. Dit kan bijvoorbeeld door goed in te pakken. Voor meer informatie over het treffen van uw voorbereidingen kunt u contact opnemen met onze klantenservice en vragen om de brochure: ‘inpaktips’.


In Groningen bieden wij u ook de volgende mogelijkheden:

 • De keuze tussen een grote (C) of kleine (B) vrachtwagen
 • Witgoed transport ( verhuizen van koelkast, wasmachine, piano etc )
 • Woningontruimingen en bezemschoon opleveren van woningen
 • In en uitpak werkzaamheden inclusief zeewaardig verpakken
 • Een kosteloze (de)montageservice
 • Tijdelijk verhuur van opslagruimtes in Groningen
 • Verhuislift huren
 • Een transportservice voor losse stukken inboedel

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.