Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 762 beoordelingen

Ontruimingen

Ontruimingen

budget-verhuisservice-banner-standaard

Budget verhuisservice heeft tientallen jaren ervaring op het gebied van verhuizingen en ontruimingen. Wij beloven u enkel vlekkeloze en betaalbare ontruimingen waarbij u ten alle tijden een persoonlijke coach krijgt toegewezen. Uiteraard nemen wij uw ontruiming uit handen tegen de bodemprijs en met behoud van onze bekende service.

U kunt ons inschakelen voor de volgende soort ontruimingen:

  • Woningontruiming
  • Bedrijfsontruiming
  • Kamerontruiming
  • Bezemschoon oplevere
  • Seniorenverhuizing

LET OP: Wilt u tijdens of na uw verhuizing een bezoek brengen aan de stortplaats om een deel van uw inboedel storten? Dan kunt u dit aangeven tijdens het reserveren van uw verhuizing. Dit valt bij ons verhuisbedrijf namelijk niet onder een ontruiming.

Een goed voorbereide ontruiming

Om uw woningontruiming of bedrijfsontruiming vlekkeloos te laten verlopen, heeft ons verhuisbedrijf een team van experts gereserveerd die zich uitsluitend bezig houden met ontruimingen. Dit team beschikt dan ook over de juiste materialen en kennis om uw ontruiming tot een goed eind te brengen. Zo hebben wij landelijk contacten gelegd met alle stortplaatsen en kunnen wij uw werkzaamheden verrichten zonder dat u daarvoor op locatie aanwezig hoeft te zijn. Ook kluswerkzaamheden zoals het verwijderen van tapijt, laminaat, behang of schilderwerkzaamheden behoren tot ons dienstenpakket.

Ontruimen met ontruimgoedkoop.nl

Vanwege de grote hoeveelheid aanvragen hebben wij besloten om een nieuwe bedrijfstak op te zetten, speciaal voor ontruimingen. Op deze manier kunnen wij uw ontruiming nog goedkoper uit handen nemen en bieden wij u een betere service waarin alles draait om uw bedrijfs of woningontruiming. Kijk voor meer informatie op www.ontruimgoedkoop.nl of vul het onderstaande formulier in voor een offerte op maat.


Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.