Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 1031 beoordelingen

Verhuisbedrijf Lelystad

kleine-verhuizing

Met de verhuisservice van Budget verhuisbedrijf Lelystad bent u zeker van een schadevrije maar ook betaalbare verhuizing. Onze verhuizers in Lelystad zijn goed opgeleid en verstaan het vak verhuizer als geen ander. Zo verhuizen wij sinds 1992 zowel grote als kleine, particuliere en zakelijke klanten van A naar B.

Bent u benieuwd naar wat uw verhuizing zal kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang dezelfde dag een offerte per e-mail. Een offerte aanvragen is zo gedaan middels ons aanvraagformulier.

 


Met Budget verhuisservice kunt u ook goedkoop verhuizen in onder andere de omliggende steden: Almere, Hilversum, Naarden, Huizen en Weesp.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuisbedrijf Lelystad voorziet u van alle gemakken!

De verhuizers van Budget verhuisbedrijf Lelystad zijn actief in de regio sinds 1992. Ook in de omliggende steden zoals Almere of Harderwijk zijn onze verhuiswagens een bekend straatbeeld en bijna niet meer weg te denken.

Het succes van Budget verhuisbedrijf Lelystad is mede te danken aan de flexibele werkwijze, de eerlijke tarieven en met name het fantastische personeel wat altijd met u meedenkt en meeleeft. Ondanks de landelijke dekking van het verhuisbedrijf Budget Verhuisservice, bestaat de vestiging van Lelystad uit een beknopt en ervaren team van verhuizers die volgens eigen zeggen nog een service bieden uit de tijd van de Gulden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten over de tarieven? Belt u dan vrijblijvend via 085-0604444.


 • Of wij nou groot of klein verhuizen, u bent altijd verzekerd bij schade!
 • Geen studenten verhuisservice maar professionele verhuizers!
 • Een efficiënte werkwijze
 • Alleen afrekenen van laad naar losadres ( betaal niet voor de terugreis )
 • Altijd helder over de tarieven! Geen adders onder het gras

Verhuizen in Lelystad kan goedkoper dan u denkt!

Goedkoop verhuizen in Lelystad hoeft niet persé met een gehuurd busje of studenten. Vaak tegen hetzelfde bedrag of een klein prijsverschil kunt u gebruik maken van een professioneel verhuisbedrijf zoals Budget Verhuisservice. Ook wij kunnen u goedkoop verhuizen, maar doen dit wel vakkundig en zoals het hoort.

De kosten van uw verhuizing worden berekend op basis van een uurtarief, de huur van een verhuiswagen en de voorrijkosten. Moeten wij een grote afstand afleggen tussen het inlaad en het uitlaad adres? Dan wordt er een bedrag berekend per kilometer. Deze wordt berekend bij het opmaken van uw offerte.
Voor het verhuizen van Piano’s, het verhuizen van senioren naar verzorgingstehuizen of ontruimingen worden overigens geen toeslagen berekend.

Wilt u meer informatie ontvangen omtrent uw verhuizing of de kosten die uw verhuizing in Lelystad met zich mee zal nemen? Vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier in en laat u aangenaam verassen. Ook bellen voor meer informatie is mogelijk via 085-0604444.

Wilt u verhuisdozen kopen? Kijk dan even in onze webshop.


Altijd goed voorbereid op pad!

De medewerkers van Budget verhuisbedrijf Lelystad gaan altijd goed voorbereid op pad. Zo kunt u denken aan verhuiswagens die van alle gemakken zijn voorzien zoals een laadklep, spanbanden, verhuisdekens, hondjes, spanbanden en andere rolmaterialen die uw verhuizing tot een vlekkenloos eind moeten brengen.

Voor demontage en montage werkzaamheden hebben onze verhuizers altijd een uitgebreide gereedschapskist bij zich. Hier kunnen zij, maar ook u, kosteloos gebruik van maken. Wij dragen ook zorg voor het inpakken van witgoed, televisies en andere grote stukken. Deze worden kosteloos ingewikkeld met folie.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Tijdelijke opslagruimte of verhuislift huren in Lelystad?

Budget Verhuisservice is gespecialiseerd in alle soorten verhuizingen. Wij verhuizen nationaal maar ook internationaal. Ook het verhuizen van piano’s, het verhuizen naar seniorenwoningen of het verhuizen van kantoorruimtes valt onze ons dienstenpakket.

Heeft u een tussentijds een nodig en bent u opzoek naar een tijdelijke opslagruimte in de omgeving van het Lelystad? Vraag dan onze medewerkers om een offerte. Vaak kunnen wij u een betere offerte uitbrengen dan de plaatste Shurguard of Citybox.


In het Westland bieden wij u ook de volgende diensten:

 • De keuze tussen grote en kleine verhuiswsgens
 • Los transport van goederen ( meubels, witgoed etc )
 • Woningontruimingen en bezemschoon opleveren van woningen
 • In en uitpak werkzaamheden, ook zeewaardig verpakken
 • (de)montageservice
 • Tijdelijk verhuur van opslagruimtes in Lelystad
 • Verhuislift huren
 • Een transportservice voor losse stukken inboedel

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.