Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 1031 beoordelingen

Verhuisbedrijf Hasselt

budget-verhuisservice-banner-standaard

Verhuisbedrijf Hasselt

Een kwalitatief verhuisbedrijf in Hasselt nodig? Budget Verhuisservice staat voor kwaliteit. Zowel bedrijven als particulieren helpen wij met verhuizen. Onze verhuizers beschikken over ruim 20 jaar ervaring en hebben van verschillende soorten verhuizingen van en naar Hasselt met succes voltooid. Wanneer u de keuze voor ons maakt, kiest u altijd voor een professionele verhuisservice. Daarnaast bieden wij ook een hoge mate van klantvriendelijkheid, snelle service en de goedkoopste prijs.

Bent u benieuwd wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Neem dan meteen contact op met ons verhuisbedrijf in Hasselt en zet ons snel in of lees verder om meer te weten te komen over onze verschillende diensten en onze voordelen.

Onze verhuisdiensten zijn ook beschikbaar in de regio’s: Meppel, Hoogeveen, Kampen, Hasselt, Emmeloord, Steenwijk, Dedemsvaart, Hardenberg, Coevorden en Wolvega.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Onze service

Ons verhuisbedrijf kunt u in Hasselt inschakelen voor verschillende diensten. Wij staan dan ook bekend als de meest flexibele verhuisdienst uit de regio. Wij zijn voor diverse soorten verhuizingen en transportklussen in te schakelen. Budget Verhuisservice heeft ruime ervaring met verhuizingen, transporten en zelfs ontruimingen. Wij vervoeren uw inboedel hierbij altijd zorgvuldig en schadeloos naar de nieuwe bestemming. Of u in een oude woning of nieuwbouwhuis woont, maakt hierbij niet uit. Wij zijn inzetbaar voor verschillende diensten, waaronder: 

– Particuliere verhuizingen

– Zakelijk verhuizen

– Overige transportdiensten

– Seniorenverhuizingen

– Verhuislift huren

– Met spoed verhuizen

– Woningontruimingen

– Verhuisdozen kopen/huren

Kosten verhuizingen

Ons verhuisbedrijf rekent in Hasselt altijd de laagste kosten voor verhuizingen, transporten en ontruimingen. Al onze klussen kunnen wij in een zeer korte tijd voltooien. Dit komt door onze multi-inzetbaarheid, ruime ervaring en flexibiliteit. Hierbij combineren wij efficiëntie en zorgvuldigheid met elkaar. Dit maakt dan ook dat wij bekend staan als een snel en goedkoop verhuisbedrijf. Vraag gerust eens wat de kosten voor een verhuizing, transport of ontruiming precies zijn en neem contact met ons op, zodat wij u van een vrijblijvende offerte kunnen voorzien. 

Deze voordelen bieden wij

Schakelt u ons verhuisbedrijf in Hasselt in, dan kunt u altijd rekenen op meer voordelen dan ergens anders. Niet alleen hebben wij de snelste verhuisservice te bieden. Ook de volgende  voordelen zijn u gegarandeerd: 

– Ons verhuisbedrijf is 7 dagen per week inzetbaar

– Grote stukken inboedel wikkelen onze verhuizers kosteloos voor u in

– Wij werken enkel met echte verhuizers. Niet met studenten!

– Demontage en montage van kasten/bedden is altijd mogelijk

– Wij rekenen geen toeslagen voor demontage en montage werkzaamheden

– Ons verhuisbedrijf is NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd

Kiest u net als vele anderen ook voor ons verhuisbedrijf in Hasselt? 

Zet snel ons verhuisbedrijf in Hasselt in

Zet snel ons verhuisbedrijf in Hasselt in, zodat uw inboedel binnen een mum van tijd op de nieuwe bestemming is. Vraagt u nu een vrijblijvende offerte bij ons aan, dan antwoorden wij u binnen 6 uur via de mail. Wij houden bij het opmaken van uw offerte rekening met diverse factoren, waaronder de grootte van de inboedel, de afstand tussen de adressen, demontage en montage en de mogelijkheden tot parkeren. Mail ons of bel naar Budget Verhuisservice. Kies ook voor het meest snelle verhuisbedrijf van Hasselt en omgeving.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.