Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Goedkoop verhuizen

goedkoop-verhuizen

Met Budget verhuisservice kunt u Goedkoop verhuizen sinds 1992. Ons verhuisbedrijf is landelijk actief en is verantwoordelijk voor meer dan 150 schadevrije verhuizingen per maand. Wij werken wij binnen al onze vestigingen met goed opgeleid en vakkundig personeel. Ook zijn onze moderne verhuiswagens voorzien van alle benodigde verhuismaterialen. Kortom, aan alles is gedacht!

“Geen studenten, geen amateur verhuizers maar echte vakmannen!”

Wilt u ook goedkoop verhuizen maar niet inleveren op kwaliteit? Wees dan verstandig en maak gebruik van een professionele verhuisservice. Voor meer informatie kunt u bellen met één van onze adviseurs: 085-0604444, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

U kunt ook goedkoop verhuizen in Amsterdam, goedkoop verhuizen in Utrecht, goedkoop verhuizen in Den Haag en Goedkoop verhuizen in Rotterdam.

Goedkoop verhuizen door heel Nederland

1) U wilt goedkoop verhuizen met een verhuisbedrijf dat uw inboedel respecteert en deze met grote zorgvuldigheid kan verhuizen. Budget verhuisservice heeft u gehoord en biedt u om deze reden de mogelijkheid, 7 dagen per week gebruik te maken van ons verhuisbedrijf dat landelijk actief is.

2) Onze verhuizers maken uitsluitend gebruik van professionele verhuismaterialen zoals: Steekwagens, spanbanden, verhuisdekens en natuurlijk professionele verhuiswagens met laadklep. Ook het inschakelen van een verhuislift, of een klusjesman voor het ophangen van uw tv of wandmeubel, is voor de mannen van ons verhuisbedrijf geen enkel probleem.

3) Daarnaast zijn al onze verhuizers fit, klantvriendelijk en worden zij jarenlang vakkundig opgeleid op het gebied van transport & verhuizen. Zo hoeft goedkoop verhuizen niet duurkoop te worden aangezien u met Budget verhuisservice, alleen echte vakmannen aan het werk zult zien.


  • Goedkoop verhuizen met behoud van kwaliteit
  • Verhuizen met ervaren en gedreven verhuizers
  • Flexibele planners die houden van concrete afspraken
  • Voor zowel grote als kleine verhuizingen
  • Standplaatsen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Goedkoop verhuizen betekent goed voorbereiden

U wilt goedkoop verhuizen maar dit betekent nog niet dat een verhuizing ongestructureerd moet verlopen door gebrek aan kennis. Daarom stellen wij als verhuisbedrijf bij het reserveren als eis dat u het verhuis offerte formulier correct invult en ons zo nodig telefonisch te woord kan staan. Op deze manier beschikt ons verhuisbedrijf over de juiste informatie en kunnen wij voorbereid met u overleggen hoe wij uw verhuizing mogelijk gaan maken. Afhankelijk van uw wensen kunt u ook gebruik maken van een (de)montage- en/of inpakservice in de steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Ons verhuisbedrijf rekent hier niks extra’s voor dus u kunt nog steeds goedkoop verhuizen.


Nog meer besparen op uw verhuizing

Goedkoop verhuizen kan bijvoorbeeld doormiddel van de m3 calculator. Via het gebruik van de m3 calculator, bepalen wij welke verhuiswagen uw nodig heeft voor het verhuizen van uw inboedel. In de steden Amsterdam, Utrecht Rotterdam en Den Haag beschikken wij over verhuiswagens van 22m3 en 40m3 met laadklep en kunnen wij in veel gevallen uw gehele inboedel in 1 keer vervoeren waar mede goedkoop verhuizen door mogelijk wordt gemaakt. Daarnaast heeft goedkoop verhuizen voor u als klant geen zin als u achteraf voor verrassingen komt te staan die u geld kunnen gaan kosten. Daarom nemen onze telefonische adviseurs graag samen met u, de hele verhuizing van A tot Z met u door. Goedkoop verhuizen hoeft niet duurkoop te zijn met de diensten van Budget Verhuisservice!


Hoe kunt u goedkoop verhuizen?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Echt goedkoop verhuizen kan dus alleen met een goede voorbereiding. Ons verhuisbedrijf heeft al jarenlang gewerkt aan een goede reputatie, en deze willen wij graag zo houden. Om deze reden adviseren wij u bepaalde zaken goed voor te bereiden waardoor goedkoop verhuizen pas mogelijk wordt. Zo ook verhuismaterialen. Deze kunnen eventueel gratis bezorgd worden in de steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.


  • Pak uw inboedel goed in en voorkom veel losse spullen.
  • Verzekerd en goedkoop verhuizen.
  • Verdeel het gewicht evenredig over uw verhuisdozen. Heeft u bijvoorbeeld veel boeken? Dan adviseren wij u deze te verdelen over meerdere verhuisdozen. Zodoende kunnen onze verhuizers sneller en verantwoordelijker inladen..
  • Hou rekening met voldoende parkeergelegenheid! Als verhuisbedrijf hebben wij natuurlijk de nodige ontheffingen en mogen wij in de meeste situaties bij u op de stoep parkeren. Indien dit niet mogelijk is, adviseren wij u dit kenbaar te maken bij uw reservering..
  • Wilt u echt goedkoop verhuizen? Verhuis alleen wat nodig is. Uiteraard staat het u vrij om met onze verhuizers langs een stortplaats te rijden om een deel van uw oude inboedel te storten. Echter kunt u er ook voor kiezen om de plaatselijke kringloop in te schakelen of een afspraak te maken met uw gemeente voor het grof vuil. Ook zo maakt u goedkoop verhuizen mogelijk!.

Goedkoop verhuizen met Budgetverhuisservice is 7 dagen per week mogelijk in en rondom de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Wilt u weten wat onze actuele beschikbaarheid is in uw stad? Vul het contactformulier in of bel met 085-0604444 voor meer informatie over ons verhuisservice.

Goedkoop verhuizen maar ook de goedkoopste energieleverancier vinden?

U heeft een verhuisbedrijf gevonden dat u tegen een vast en laag tarief kan verhuizen. Mocht u nog geen nieuwe energieleverancier hebben gevonden voor uw nieuwe verblijfadres? Kijk dat voor de goedkoopste energieleverancier op www.onlineenergievergelijker.nl.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.