Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Verhuislift huren

verhuislift-huren

Snel en goedkoop een verhuislift huren? Het is mogelijk bij Budget Verhuisservice! Ons verhuisbedrijf beschikt over professionele verhuisliften die een bereik hebben tot 27 meter; een hoogte waarmee je de negende verdieping kunt bereiken! Onze verhuisliften zijn modern en gemonteerd op een autochassis, dus makkelijk en vrijwel overal inzetbaar! Goedkoop een verhuislift huren inclusief professionele bediening kan 7 dagen per week. Wij werken daarbij in heel de regio. Het is dus mogelijk om een verhuislift te huren in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam!

 • Ons verhuisbedrijf is ook inzetbaar voor uw complete verhuizing
 • Lift huren Inclusief deskundig en bedienend personeel
 • Een liftservice voor enkele stukken of hele inboedel
 • Standplaatsen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht
 • 7 dagen per week, flexibel inzetbaar een ladderlift huren

Kosten voor het huren van een verhuislift

( tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en gelden voor de steden Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht )

1: Object snelservice 79,-

 • voor 1 meubelstuk of een ander object ( voor piano’s gelden andere tarieven 085-0604444 )
 • met liftbediening
 • inclusief verhuisdekens
 • Tot 27 meter / 9 hoog en max 400kg

2: Assistentie 59,- p/uur

 • minimale afname 2 uur
 • met liftbediening
 • inclusief verhuisdekens
 • Tot 27 meter / 9 hoog en max 400kg

3: Daghuur

 • lifthuur halve dag 240,- ( max 4 uur )
 • lifthuur hele dag 480,- ( max 8 uur )
 • Met liftbediening
 • Inclusief verhuisdekens
 • Tot 27 meter / 9 hoog en max 400kg
 • Vaste prijsafspraak

* Afhankelijk van uw regio brengen wij eenmalig de voorrijkosten in rekening.

Goedkoop een verhuislift huren

Een verhuislift huren kan op verschillende manieren. U heeft de mogelijkheid te kiezen voor een verhuislift die u wordt aangeboden door de plaatselijke bouwmaterialen verhuurder. Maar u kunt ook kiezen voor een liftservice met bedienend personeel. Budget verhuisservice heeft zowel kwaliteit als veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarom kunt u bij ons verhuisbedrijf in Amsterdam, Utrecht Den Haag en Rotterdam, alleen een verhuislift huren met deskundig en bedienend personeel om zeker te zijn van een vlekkeloos verloop. Daarnaast helpen onze medewerkers u graag met til en sjouw werkzaamheden. Onder andere met deze service onderscheiden wij ons van de concurrenten.

U wilt een verhuislift huren? Dan bieden wij u als enige verhuisliftenservice de mogelijkheid om gebruik te maken van verhuisdekens, spanbanden en rolmaterialen. Deze professionele verhuismaterialen spelen een belangrijke rol als u schadevrij wilt verhuizen. Een verhuislift huren zonder het juiste verhuismateriaal kan schade opleveren aan uw raamkozijn of meubels.

 • Goed ingedekt tegen eventuele schades
 • Standplaatsen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht
 • Deskundige medewerkers
 • Altijd op tijd!
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuislift huren in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

Een verhuislift huren kan in de Steden UtrechtDen Haag, Rotterdam en Amsterdam. Maar ook door de rest van Nederland staat onze verhuisliftenservice voor u klaar. U kunt ten alle tijden contact opnemen met Budget verhuisservice om de mogelijkheden van verhuisliften verhuur te bespreken. Mochten onze mannen van de liftservice bij u in de buurt zijn, dan zijn wij u graag van dienst, waar dan ook in Nederland. Een verhuislift huren kan dus ook flexibel!

Goed voorbereid een verhuislift huren

Een verhuislift huren doet u niet dagelijks. Daarom is het erg belangrijk om met een ervaren en betrouwbare partner in zee te gaan. Ons verhuisbedrijf informeert u daarom graag over de voorbereidingen en helpt u lastige situaties te voorkomen. U wilt een verhuislift huren? Dan adviseren wij u rekening te houden met de volgende punten:

Is er voldoende parkeergelegenheid voor onze verhuislift?

Meten is weten! Voorkom teleurstellingen en bereken of de spullen door het kozijn passen! Houdt u rekening met de weersomstandigheden. Met zeer slecht weer kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan waardoor wij genoodzaakt uw klus te verzetten. Woont u in de binnenstad? Vraag eventueel een ontheffing aan. In de steden Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam kunnen wij dit ook voor u doen. Wij gebruiken verhuisdekens om schade aan inboedel en kozijnen te voorkomen.

Onder het motto: beter voorkomen dan genezen, adviseren wij u om kostbare spullen zelf in te pakken. U kunt hiervoor noppen en stretchfolie gebruiken, dit is vaak verkrijgbaar bij de plaatselijke bouwmarkt of te bestellen via onze website. Ons verhuisbedrijf heeft standplaatsen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Maar ook in andere gemeentes door Nederland is onze verhuisliften service inzetbaar, informeer voor beschikbaarheid. Een verhuislift huren Bij Budget verhuisservice kan simpel en snel doormiddel van het aanvraagformulier of telefonisch via 085-0604444.

Een verhuislift huren in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam of Utrecht kan al vanaf 69,- inclusief bediening en voorrijkosten. Neem voor de mogelijkheden en een prijsschatting dus altijd contact op met ons kantoor. De medewerkers van Budget verhuisservice staan u graag te woord. Een verhuislift huren begint met ons aanvraagformulier.


U kunt een verhuislift huren in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Hoofddorp, Breda, Zoetermeer, Gouda, Delft, Dordrecht, Purmerend, Hilversum, Leiderdorp, Beverwijk, Alkmaar, Apeldoorn, Oegstgeest, Vlaardingen, Wassenaar en Haarlem.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.