Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 755 beoordelingen

Verhuisbedrijf Den Bosch

kleine-verhuizing

Met de diensten van Budget verhuisbedrijf Den Bosch kunt u 7 dagen per week gebruik maken van een betaalbare maar ook een vakkundige verhuisservice.

Onze verhuizers verhuizen grote en kleine inboedels schadevrij van A naar B. Ook weten wat uw verhuizing kost? Vraag vrijblijvend om een offerte via ons formulier of bel 085-0604444.


Met Budget verhuisservice kunt u ook goedkoop verhuizen in de steden: Tilburg, EindhovenBreda, Bergen op ZoomDongen, Drunen, Etten-Leur, Roosendaal, Steenbergen, Waalwijk en Zevenbergen.

  • Uw inboedel is altijd goed verzekerd in geval van schade
  • VerhuisCollege en Niwo gecertificeerd!
  • Deskundige adviseurs die u begeleiden met de voorbereidingen
  • Afrekenen op basis van nacalculatie
  • In ‘s-Hertogenbosch elke dag van de week inzetbaar
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Een offerte aanvragen bij Verhuisbedrijf Den Bosch

Vraag vrijblijvend een verhuisofferte aan bij Verhuisbedrijf Den Bosch en ontvang dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte per e-mail. Uiteraard kunt u voor vragen ook direct terecht bij onze klantenservice via 085-0604444.
Als u de offerte heeft ontvangen, kan het zijn dat u vragen heeft over de offerte, de verhuisdatum of de werkwijze. Hierover kunt u uiteraard telefonisch contact over opnemen met uw persoonlijke verhuisadviseur.

Budget verhuisbedrijf Den Bosch werkt flexibel en op basis van een uurtarief. Zo bent u er zeker van dat u niet teveel betaald en kunt u in sommige gevallen ook werk uit handen nemen om zo de kosten van uw verhuizing iets te kunnen drukken. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld zelf uw verhuisdozen in te pakken of door bijvoorbeeld zelf uw kasten de demonteren en te monteren.


  • Een grote of kleine verhuizing? Altijd goed verzekerd!
  • Geen studenten verhuisservice maar echte verhuizers over de vloer
  • Een efficiënte werkwijze
  • Alleen afrekenen van laad naar losadres, geen overbodige kosten
  • Onze verhuizers uit ‘s-Hertogenbosch wikkelen kosteloos uw witgoed in

Van alle gemakken voorzien!

De verhuizers van Budget verhuisbedrijf Den Bosch worden doorgaans met 2 of 3 verhuizers tegelijk op pad gestuurd. In tegenstelling tot veel andere verhuisbedrijven in Den Bosch die in sommige gevallen met 4 verhuizers op locatie komen, hebben wij ons personeel dusdanig opgeleid dat een vierde of vijfde verhuizer in de meeste gevallen niet meer nodig is. Hierdoor ontstaat er meer overzicht tijdens de verhuizing en ontstaat er meer persoonlijk contact met u, de klant.

Onze verhuiswagens die actief zijn in de regio van Den Bosch zijn allen voorzien van een laadklep, spanbanden, verhuisdekens, hondjes en natuurlijk steekwagens. Voor de montage en demontage klussen, hebben de mannen van onze verhuisservice altijd de juiste gereedschap op zak.


Aanvullende diensten van onze verhuisservice Den Bosch

Als enige verhuisbedrijf in Den Bosch, pakken wij uw witgoed en groot inboedel kosteloos in met wikkelfolie. Daarnaast ben u ook altijd verzekerd indien er onverhoopt schade ontstaat aan uw inboedel. Een elektra-garant dekking is handig wanneer u veel elektronica in huis heeft en u het zeker voor het onzekere kiest.

Verder hebben wij een handige maar beknopte webshop vol met verhuismaterialen die u goed kunt gebruiken wanneer u de voorbereidingen aan het treffen bent. Zo kunt u denken aan verhuisdozen, matrashoezen, noppenfolie of gardarobeboxen. Heeft u toch andere vragen of wilt u een offerte ontvangen inclusief inpakwerkzaamheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het aanvraagformulier van Budget verhuisbedrijf Den Bosch. Het kost u ongeveer 2 minuten van uw tijd.

Home
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

De service van Verhuisbedrijf Den Bosch

U kunt ons verhuisbedrijf in Den Bosch ook inschakelen bij bijzondere gelegenheden. Onze verhuizers verhuizen namelijk ook senioren naar verzorgingstehuizen, verhuizen piano’s, brandkasten en kluizen, maar ook ontruimen zijn woningen in Den Bosch.
Een verhuislift huren in Den Bosch of een tijdelijk een opslagruimte huren in Den Bosch is ook mogelijk via ons verhuisbedrijf. Vraag naar de verschillende mogelijkheden.


In Den Bosch bieden wij u ook de volgende diensten:

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.