Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 755 beoordelingen

verhuisbedrijf Etten-Leur

kleine-verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen? Dan is Budget verhuisbedrijf Etten-Leur wellicht het verhuisbedrijf waar u naar opzoek bent. Wij verhuizen u vakkundig en goedkoop. Daarnaast zijn onze verhuizers 7 dagen per week goed inzetbaar voor grote, en kleine verhuizingen.

Bent u ook benieuwd naar wat uw verhuizing met Budget verhuisbedrijf Etten-Leur zal kosten? Vraag dan vrijblijvend een offert aan en laat u verassen. U ontvangt van ons dezelfde dag nog een offerte van ons per e-mail. Met Budget verhuisservice kunt u naast Etten-Leur ook goedkoop verhuizen in de steden: Tilburg, EindhovenBreda, Bergen op Zoom, Den Bosch, Dongen, DrunenRoosendaal, Steenbergen, Waalwijk en Zevenbergen.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuisbedrijf Etten-Leur is flexibel inzetbaar!

Waar u Budget verhuisbedrijf Etten-Leur voor in mag schakelen? U mag dat helemaal zelf bepalen!
Zo kunt u onze verhuisservice inschakelen om uw hele inboedel in te pakken, te demonteren en te verhuizen. Maar stroopt u zelf ook graag de mouwen op? Dan kunt u er voor kiezen om zelf uw verhuisdozen in te pakken en alleen het zware tilwerk aan onze verhuizers over te laten. Hierdoor zullen de kosten van uw verhuizing worden gedrukt en wordt goedkoop verhuizen in Etten-Leur weer mogelijk gemaakt!

Budget verhuisbedrijf Etten-Leur kan u ook uitstekend van dienst zijn als het gaat om verhuizingen die net wat extra aandacht nodig hebben. Denk aan een senioren verhuizing, het verhuizen van een kluis, brandkast, piano, of een woningruil.
Naast de vele particuliere verhuizingen die wij uitvoeren in Etten-Leur en regio, dragen wij ook zorg voor onze zakelijke klanten. Zo verhuizen wij professioneel en betrouwbaar kantoorruimtes en winkelpanden. Wilt u hier meer informatie ontvangen? Mail of bel ons verhuisbedrijf via 085-0604444.


  • Grote en kleine verhuizingen zijn altijd goed verzekerd!
  • Geen studenten verhuisservice in Etten-Leur maar echte verhuizers!
  • Een efficiënte werkwijze
  • Alleen afrekenen van laad naar losadres ( betaal niet voor de terugreis )
  • Laat gratis uw witgoed door ons inpakken!

Vakkundig, flexibel en goedkoop verhuizen!

Goedkoop verhuizen wilt niet betekenen dat u direct alle verwachtingen van een verhuisbedrijf naar beneden moet schroeven. Zo zijn de verhuizers van Budget verhuisbedrijf Etten-Leur nog steeds allen goed opgeleid, beheersen zij allemaal de Nederlandse taal en werken zij uitsluitend gewerkt met professionele verhuismaterialen.

Elke verhuiswagen is voorzien van de juiste verhuismaterialen om uw verhuizing vlot en schadevrij te laten verlopen. Zo is elke verhuiswagen voorzien van een laadklep, spanbanden, verhuisdekens, steekwagens, hondjes en een rol wikkelfolie.
Heeft u zelf de grote stukken zoals de koelkast niet kunnen inpakken? Geen zorgen, onze verhuizers pakken deze nog even kosteloos voor u in!

Home
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuislift of tijdelijke opslag ruimte huren in Etten-Leur

Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u een tussentijdse opslag nodig in Etten-Leur? Vraag dan naast een offerte voor uw verhuizing ook meteen een offerte aan voor uw tijdelijke opslag.
In de meeste gevallen bent u bij Budget Verhuisservice een stuk voordeliger uit dan bij de andere aanbieders van tijdelijke opslag in Etten-Leur.

Ook voor het huren van een verhuislift bent u bij Budget Verhuisservice aan het juiste adres. Onze verhuisliften hebben een draagvermogen van ruim 400 kilo en kunnen op nagenoeg elke locatie geplaatst worden. Ideaal voor verhuizingen waarbij een groot deel van de inboedel van of naar een hogere verdieping moet.


Gratis offerte via Budget verhuisbedrijf Etten-Leur

Via ons online aanvraagformulier kunt u vrijblijvend en binnen enkele minuten een offerte aanvragen. Op basis van uw offerte aanvraag ontvangt u dezelfde dag nog een prijsschatting per e-mail. Deze prijsschatting is geheel vrijblijvend en geeft u een indicatie van wat uw verhuizing in grote lijnen zal gaan kosten.

Heeft u vragen of wilt u een prijsschatting ontvangen? Een verhuisadviseur staat u graag te woord via: 085-0604444.

In Etten-Leur bieden wij u ook de volgende diensten:

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.