Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 936 beoordelingen

spoed snel verhuizen

kleine-verhuizing

Wilt u met spoed verhuizen en bent u op zoek naar een geschikt verhuisbedrijf dat u direct of op korte termijn van dienst kan zijn? Neem dan direct en vrijblijvend contact op met onze adviseurs om de beschikbaarheid te overleggen.

Gaat u vandaag verhuizen? Dan overleggen wij ook de kosten van uw verhuizing per telefoon. Zo weet u direct waar u aan toe bent.


Snel verhuizen kan ook sschadevrij en zonder zorgen. Vaak zijn wij dezelfde dag of op korte termijn nog beschikbaar voor uw spoedverhuizing. Bel 085-0604444 voor meer informatie.

 • Onze verhuizers gaan goed verzekerd op pad!
 • Professionele verhuizers met kennis van zaken
 • Een efficiënte werkwijze
 • Aantrekkelijke verhuistarieven
 • Een goede en heldere communicatie! Geen adders onder het gras
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Snel verhuizen kan vandaag nog!

Budget Verhuisservice is een landelijk verhuisbedrijf en voornamelijk actief in de Randstad. Met standplaatsen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht, is er altijd wel een ploeg verhuizers in de buurt die u met spoed kan verhuizen.
Op verzoek en indien mogelijk, kunnen onze verhuizers ook verhuisdozen en andere inpakmaterialen meenemen naar uw spoedverhuizing. Wilt u niet vandaag maar op korte termijn verhuizen? Dan kunnen wij u deze verhuismaterialen ook toesturen via de post, of u kunt deze bestellen in de webshop. Voor bezorgingen telt: vandaag besteld voor 15:00, is morgen in huis.


Haastige spoed is zelden goed. Maar zelden is niet altijd!

Schakelt u Budget Verhuisservice in voor een verhuizing? Dan kunt u rekenen op een team aan professionele verhuizers die werken met professioneel materiaal en uitermate secuur met uw inboedel omgaan.

Of u nu snel wilt verhuizen of niet, de uitrusting van al onze verhuiswagens blijft hetzelfde. Zo zijn al onze verhuiswagens voorzien van een laadklep, hondjes, spanbanden, steekwagens, verhuisdekens, gereedschapskisten en nog veel meer. Alles om uw verhuizing tot een vlekkeloos eind te brengen. Daarnaast heeft u bij snel verhuizen ook de mogelijkheid om te kiezen tussen een meubelbak van 22m3 of onze XL meubelbak van 44m3. Dit is wel op basis van beschikbaarheid bij u in de regio.

Bent u van plan te verhuizen in de steden Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam? Dan moet u wel rekening houden met onze verhuiswagen die eventueel de straat zal blokkeren. Indien wij de gehele straat blokkeren voor de rest van het verkeer, dan is er een kans aanwezig dat de verhuiswagen beboet zal worden of dat onze verhuizers worden weggestuurd. Indien zo, dan moet er ter plekke worden gezocht naar een andere oplossing. Ook in andere grachtensteden zoals Delft, Leiden en Groningen, moet hier rekening mee worden gehouden. Voor meer informatie adviseren wij u om contact op te nemen met onze adviseurs via het telefoonnummer 085-0604444.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Met spoed een verhuislift huren of uw inboedel opslaan

Ons verhuisbedrijf heeft meer te bieden dan alleen spoedverhuizingen. Ook wanneer u snel een verhuislift nodig heeft of last minute nog op zoek bent naar een opslagruimte voor uw inboedel, ook dan kan Budget Verhuisservice u uitstekend van dienst zijn. Onze verhuisliftenservice is 7 dagen per week inzetbaar, ook bij spoed. Onze opslagruimtes vallen onder eigen beheer en zijn dus 24/7 te bereiken.


In de regio van Naarden bieden wij u ook de volgende diensten:

 • De keuze tussen grote en kleine verhuiswsgens
 • Spoedverhuizingen
 • Woningontruimingen en bezemschoon opleveren van woningen
 • Senioren verhuizingen
 • (de)montageservice
 • Tijdelijk verhuur van opslagruimtes door Nederland
 • Verhuislift huren
 • Een transportservice voor losse stukken inboedel

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.