Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 1031 beoordelingen

Verhuisbedrijf Zwolle

verhuisbedrijf-zwolle

Uw betrouwbare verhuisbedrijf in Zwolle en omgeving

Verhuist u binnenkort vanuit of naar Zwolle? En kunt u wel een handje gebruiken tijdens de verhuizing? Zoek dan niet verder. Budget Verhuisservice is uw betrouwbare partner voor een efficiënte verhuizing naar uw nieuwe woning. Onze ervaren verhuizers kunnen iedere verhuizing in goede banen leiden en ervoor zorgen dat u met minder zorgen en stress aan uw nieuwe hoofdstuk kunt beginnen. 

 • Van zakelijke tot particuliere verhuizingen
 • Gecertificeerd door NIWO en het VerhuisCollege
 • Minimaal risico op schade aan uw kostbare meubilair en waardevolle spullen
 • Spoedservice beschikbaar, ook in de avonduren en het weekend
 • Scherpe prijzen, zonder onverwachte verrassingen

Wilt u meer informatie aanvragen of vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact op met Budget verhuisbedrijf Zwolle via 085-0604444 of vul ons aanvraagformulier in. Wij sturen u doorgaans dezelfde dag nog een offerte per mail. Ons verhuisbedrijf is ook actief in Almelo, Overijssel, Deventer, Enschede, Hengelo, Assen en Emmen.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Met spoed verhuizen in Zwolle? Geen probleem

Bij Budget Verhuisservice begrijpen we dat verhuizen soms ineens met spoed moet gebeuren.

Denk bijvoorbeeld aan een woningontruiming na overlijden, maar ook aan een kast die tóch niet door de trappengang kan. Wat de reden ook is, wij staan klaar om u te helpen. Ons team aan verhuizers is in staat om u razendsnel van dienst te kunnen zijn. Omdat wij al jaren ervaring hebben in het verzorgen van spoedverhuizingen, kunnen wij snelheid, efficiëntie en zorgvuldigheid verzekeren. 

Bel direct! We helpen u graag met het verhuizen naar uw nieuwe bestemming in Zwolle.


Verhuizen op maat: Budget Verhuisservice!

Verhuizen vraagt om een goede voorbereiding, voldoende tijd een een nog betere uitvoering. Bij Budget Verhuisservice kunt u er zeker van zijn dat u professionals inschakelt die weten wat verhuizen is en uw verhuizing tot in de puntjes verzorgen. 

Van het zorgvuldig inpakken van uw waardevolle bezittingen tot aan het veilig transporteren en weer uitpakken op uw nieuwe thuisadres, wij zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe omgeving.


Verhuizen in Zwolle: Onze dienstverlening

Verhuizen vraagt veel tijd en aandacht. Maar met de juiste voorbereiding en het kiezen van een betrouwbare verhuizer in Zwolle wordt het proces een stuk eenvoudiger. Bij Budget Verhuisservice zijn wij multifunctioneel inzetbaar en kunnen wij u onder andere ondersteunen bij de volgende type verhuizingen: 

 

 • Complete verhuizingen: Verhuist u naar een nieuwe woning? Wij zorgen er graag voor dat alles netjes op de juiste plaats wordt geplaatst en dat uw nieuwe huis snel als thuis voelt.

 • Student verhuizingen: Verhuist u van of naar een studentenwoning of studio? Ook dan helpen we u graag. Indien u op de kosten wilt besparen kunt u uiteraard zelf ook een handje helpen!

 • Senioren verhuizingen: Het verhuizen op latere leeftijd kan een uitdaging zijn. Wij maken deze verhuizing graag zo prettig als mogelijk en hebben jarenlange ervaring in seniorenverhuizingen.

 • Verhuizingen van waardevolle objecten: Uw gloednieuwe piano, kostbare meubels en waardevolle prijzenkast wilt u natuurlijk zo zorgvuldig als mogelijk verhuizen. Ook dan staan we voor u klaar.

 • Verhuizingen middels de verhuislift: Bij verhuizingen waarbij grote meubelstukken of zware objecten vanuit of naar hogere verdiepingen moeten worden getransporteerd, biedt een verhuislift uitkomst. Onze professionele verhuizers zijn ervaren in het efficiënt en veilig gebruikmaken van verhuisliften.

 • Woningontruiming: Bij woningontruiming nemen wij alle zorgen uit handen. Of het nu gaat om een verhuizing naar een verzorgingshuis, een overlijden of een andere situatie waarbij een woning leeggeruimd moet worden, wij bieden een professionele en respectvolle aanpak.

Van particuliere tot zakelijke verhuizingen in Zwolle

Zwolle is voor ons al jaren bekend terrein als het aankomt op particuliere en zakelijke verhuizingen. Wij kennen de stad inmiddels op ons duimpje en kunnen u dan ook altijd de service bieden die u mag verwachten. Of het nu gaat om een complete verhuizing naar een nieuwe woning, een studentenverhuizing naar een studio of een verhuizing naar uw nieuwe kantoorpand.


Belangrijke adressen en informatie gemeente Zwolle

De gemeente Zwolle maakt natuurlijk deel uit van ons werkgebied. Onze verhuizers zijn regelmatig actief in deze regio, zowel voor particuliere als zakelijke verhuizingen. Wij zijn goed bekend met de lokale faciliteiten en procedures, zodat we u optimaal kunnen ondersteunen bij het brengen van uw afval, het doorgeven van een adreswijziging en het aanvragen van een ontheffing voor bijvoorbeeld tijdelijk parkeren.

Grofvuil: Voor het afvoeren van grofvuil kunt u terecht bij:

Adreswijziging: Voor het doorgeven van een verhuizing kunt u contact opnemen met de Gemeente Zwolle:

Ontheffing: Voor het aanvragen van een verkeersontheffing kunt u tevens terecht bij de Gemeente Zwolle:

Budget Verhuisservice in Zwolle biedt u zekerheid

Verhuizen kan een stressvolle en intensieve periode zijn. Voor, tijdens en na de verhuizing wilt u dan ook zo veel mogelijk ontzorgd worden. Met een professionele aanpak zorgen wij ervoor dat uw verhuizing in goede banen wordt geleid. En dat voor een vriendelijke prijs! Wij streven naar een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw verhuizing? Of wilt u met ons sparren over de beste aanpak voor uw situatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te adviseren en een oplossing op maat te bieden voor uw verhuizing in Zwolle en omstreken.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.