Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 755 beoordelingen

Verhuisbedrijf Zwolle

verhuisbedrijf-zwolle

Budget verhuisbedrijf Zwolle is inzetbaar voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen binnen de gemeente Zwolle en regio. Ook u kunt nu vakkundig en goedkoop verhuizen met behoud van kwaliteit.

Onze verhuisservice is volledig schaalbaar. Dat wilt zeggen dat u zelf beslist wat u wel, en wat u niet mee wilt laten verhuizen. Wat uw keuze ook zal zijn, de verhuizers van Budget verhuisbedrijf Zwolle staan volledig tot uw dienst.

Wilt u meer informatie aanvragen of vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact op met Budget verhuisbedrijf Zwolle via 085-0604444 of vul ons aanvraagformulier in. Wij sturen u doorgaans dezelfde dag nog een offerte per mail. Ons verhuisbedrijf is ook actief in Almelo, Overijssel, Deventer, Enschede, Hengelo, Assen en Emmen.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuisbedrijf Zwolle werkt vakkundig

Budget verhuisbedrijf Zwolle heeft besloten om u als klant zoveel mogelijk voordeel te bieden. Echter zijn wij van mening dat een betaalbare verhuizing niet ten koste mag gaan van de verhuisservice die wij u bieden. Om deze reden werken onze verhuizers alleen met de beste verhuismaterialen en nieuwe, goed onderhouden verhuiswagens die van alle gemakken zijn voorzien.

Verhuiswagens van Budget verhuisbedrijf Zwolle zijn standaard uitgerust met steekwagens, verhuisdekens, spanbanden, hondjes, touw en blok en natuurlijk een gereedschapskist. Voor het gebruik van deze materialen brengt ons verhuisbedrijf geen extra kosten in rekening.

Ook het aansluiten of ontkoppelen van uw wasmachine of droger behoort tot onze standaard dienstverlening. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.


  • U kunt ons inschakelen voor grote en kleine verhuizingen, ontruimingen of transporten.
  • Transport van witgoed. In- en uitladen en inpak- en uitpakservice.
  • Altijd een verhuizing op maat, nooit teveel betalen.
  • Altijd deskundig advies.
  • 7 dagen per week inzetbaar.

Verhuisbedrijf Zwolle werkt ook efficiënt

Als u besluit gebruik te maken van Budget verhuisbedrijf Zwolle, kunt u rekenen op een full/ all-round verhuisservice waarbij u niet meer verder hoeft te zoeken. Zo kunt u bij ons verhuisbedrijf ook een verhuislift huren of een klusjesman inschakelen die u helpt met het (de)monteren van inboedel of het ophangen van bijvoorbeeld uw televisie.

Ook het bezemschoon opleveren van uw oude woning of het ontruimen van een woning is geen probleem. Voor woningontruimingen in Zwolle is ons verhuisbedrijf ook 7 dagen per week inzetbaar en kunnen wij u ook voorzien van een opslagruimte naar wens.

Kosten van onze verhuisservice in Zwolle

Met Budget Verhuisservice kunt u al verhuizen tussen €250 en €350. Dit is alleen van toepassing als u zelf alles inpakt en voorbereidt, en als de verhuizing binnen een straal van 20 kilometer plaats moet vinden van uw oude naar uw nieuwe huis. Op deze manier hoeven wij de spullen alleen netjes en schadevrij te verhuizen naar uw nieuwe woning. Uw spullen zijn ten alle tijden verzekerd! Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk dat wij alles netjes inpakken en het daarbij naar uw nieuwe woning verhuizen. Echter kost dit een stuk meer tijd. Vanzelfsprekend zullen de kosten dan oplopen.

Over het algemeen zijn wij 60% goedkoper dan wat voor ander erkend verhuisbedrijf dan ook! Maar niet alleen zijn wij een van de goedkoopste. Uit onder andere recensies is gebleken dat onze dienstverlening opvallend beter is dan veel andere verhuisbedrijven! Deze andere bedrijven bieden vaak dezelfde prijzen als ons bedrijf. Onze verhuizers ontzorgen u dus volledig! Het enige wat u hoeft te doen is aanwijzen waar wat moet komen te staan. De professionele verhuizers doen het zware werk!

Laat Budget Verhuisservice in Zwolle uw verhuizing verzorgen!

Wij hopen dat u vertrouwen heeft in de diensten van ons verhuisbedrijf in Zwolle en willen graag de mogelijkheid om u te overtuigen van onze kwaliteiten. Al uw verhuiszorgen zijn verdwenen wanneer u met ons een samenwerking aangaat! Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte aan bij Budget Verhuisservice Zwolle en zet de eerste stap naar een zorgeloze verhuizing!

Bekijk ook de pagina’s van onze verhuizingen in de grote steden als Utrecht, AmsterdamDen Haag en Rotterdam.

Home
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.