Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 939 beoordelingen

Verhuisbedrijf Hengelo

alles-in-een

Verhuisbedrijf Hengelo kunt u inschakelen om te verhuizen van, naar of binnen gemeente Hengelo. Betaalbare verhuizers die ook in het weekend werken!

 

In tegenstelling tot veel andere verhuisbedrijven in de gemeente Hengelo, verhuizen wij uw inboedel goedkoop van A naar B op basis van nacalculatie en met uiterste precisie. Elke verhuizing van Budget Verhuisservice is volledig op maat. Voor zowel grote als kleine verhuizingen sturen wij u dan ook persoonlijk een offerte, aangepast op uw wensen.

Meer weten? Bel 085-0604444 of vraag vrijblijvend om een offerte


Ons verhuisbedrijf is ook actief in Zwolle, Almelo, Overijssel, Deventer, Enschede, Assen en Emmen.

 • Wij verhuizen zowel grote als kleine inboedels
 • Zowel zakelijke als particuliere verhuizingen
 • Een offerte heeft u altijd binnen 6 uur op de mail
 • Erkende verhuizers! NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd!
 • Gratis uw inboedel laten demonteren en monteren
 • Goed verzekerd in het geval van eventuele schade!
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuisbedrijf Hengelo: verhuizen op maat!

De verhuisservice van Budget Verhuisservice is geheel op maat. Onze verhuizers doen enkel wat er in de planning staat. Wilt u bijvoorbeeld alleen uw grote stukken laten verhuizen van A naar B? Dan is dat geen enkel probleem.

Ook voor het verhuizen van uw hele inboedel inclusief in en uitpakken van de verhuisdozen, montage en demontage van kasten en bedden behoort tot onze service. Bij Verhuisbedrijf Hengelo dus niet betalen voor ongevraagde en overbodige diensten!


 • Een goed aangeschreven verhuisbedrijf uit de regio
 • Geen studenten verhuisservice in Hengelo maar echte verhuizers!
 • Een efficiënte werkwijze
 • Geen aanbetalingen nodig. Pas afrekenen na afloop van de verhuizing
 • Goedkoper verhuizen dan bij andere verhuisbedrijven in Hengelo!

Goedkoop verhuizen in Hengelo kan ook vakkundig

Verhuizen met Verhuisbedrijf Hengelo mag dan wel betaalbaar zijn, maar dat wilt niet zeggen dat onze verhuizers slecht opgeleid zijn of met slechte materialen werken. Integendeel!

Alle verhuizers van Budget Verhuisbedrijf Hengelo zijn goed opgeleid, beschikken over de juiste papieren om te mogen werken als verhuizer en zijn stuk voor stuk vriendelijk in omgang met u als klant. Los van een stress-vrije verhuizing bent u ook nog eens verzekerd van een goed beeld wat u achterlaat bij uw oude buren, en komt u goed over bij uw nieuwe buren.

Zo zijn de verhuiswagens van Verhuisbedrijf Hengelo modern, allemaal voorzien van een laadklep en de benodigde verhuismaterialen. Denk aan verhuisdozen, wikkelfolie, verhuisdekens, hondjes, steekwagens en spanbanden. Ook voor het huren van een verhuislift of het huren van ene tijdelijke opslagruimte in Hengelo is geen enkel probleem.


Aanvullende diensten van Verhuisbedrijf Hengelo

Heeft u montage en demontage werkzaamheden en heeft u zelf twee linkerhanden? Geef deze werkzaamheden dan kosteloos uit handen aan ons verhuisbedrijf. Onze verhuizers in Hengelo verrichten kluswerkzaamheden zonder dat er extra toeslagen worden gerekend.

Ook afrekenen doet u pas achteraf, wanneer uw verhuizing volledig is afgerond. Aanbetalingen zijn dus niet aan de orde en enkel de gewerkte arbeidsuren van in naar uitlaad adres brengen wij in rekening.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Speciale verhuizingen in Hengelo

Heeft u een speciale verhuizing in de planning staan? Moet er een piano getransporteerd worden of iemand verhuisd worden naar een verzorgingstehuis? Maak dan gebruik van onze transportservice of senioren verhuisservice. Zelf voor het verhuizen van kluizen of zakelijke inboedels bent u bij Budget Verhuisbedrijf Hengelo aan het juiste adres.


Niet alleen goedkoop verhuizen!:

  • Ook professioneel verhuizen
  • Ook verhuizen op elk moment van de dag
  • Ook voor woningontruimingen in Hengelo en omgeving
  • Ook voor het leveren van losse verhuizers

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.