Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 755 beoordelingen

Verhuisbedrijf Almelo

verhuisbedrijf-zutphen

Goedkoop verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf? Vertrouw uw verhuizing dan toe aan de verhuizers van Verhuisbedrijf Almelo.

Budget Verhuisbedrijf Almelo werkt vakkundig, is 7 dagen per week inzetbaar en is tevens NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd. Zo bent u zeker van een stress-vrije verhuizing op maat! Informatie over de kosten van uw verhuizing kunt u opvragen via ons aanvraagformulier. Ook kunt u bellen met één van onze verhuisadviseurs via 085-0604444. Ook zijn wij als verhuisbedrijf actief in Zwolle, Overijssel, Deventer, Enschede, Hengelo, Assen en Emmen.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
  • Uw inboedel is bij ons altijd goed verzekerd in geval van schade
  • Onze verhuizers zijn mede opgeleid door Erkende Verhuizers
  • Elke verhuizing is op maat. Laat u vrijblijvend adviseren!
  • Geen studenten verhuisservice maar vakmannen
  • Verhuizen Almelo: ook in het weekend tegen hetzelfde tarief

Verhuisbedrijf Almelo werkt altijd op maat!

Verhuizen met Budget Verhuisbedrijf Almelo betekent verhuizen op maat. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw gehele inboedel door onze verhuizers te laten inpakken in verhuisdozen, uw kasten en bedden te laten demonteren en monteren, en deze uit te laden op uw nieuwe adres. Echter voor kleine verhuizingen in Almelo en omgeving is onze verhuisservice ook inzetbaar zonder in en uitpak-service. Zelf wanneer u ervoor kiest om alleen uw grote en zware stukken inboedel te willen laten verhuizen, zijn wij u graag van dienst.

Telefonisch of via ons aanvraagformulier kunt u om een vrijblijvende offerte vragen. Deze offerte ontvangt u doorgaans dezelfde dag nog. In de offerte staat duidelijk omschreven hoelang wij verwachten met uw verhuizing bezig te zijn en hoe de kosten van uw verhuizing zijn opgemaakt. Uiteraard kunt u in overleg met onze adviseurs van Verhuisbedrijf Almelo uw offerte laten aanpassen naar uw wensen. Onze offertes zijn niet bindend maar enkel een goede schatting.


  • Professionele verhuiswagens, groot en klein
  • Ook inzetbaar voor Senioren verhuizingen in Almelo
  • Ook in het weekend verhuizen in gemeente Almelo tegen hetzelfde tarief
  • Geen studenten verhuisservice maar echte vakmannen over de vloer!

Verhuisbedrijf Almelo werkt professioneel!

De mannen van onze verhuisservice doen meer dan alleen verhuizen. Zij ontzorgen u ook van de gebruikelijke verhuis-stress en doen dit mede door te laten zien dat zij vakkundig en met plezier te werk gaan. Met een goede dosis humor worden de verhuizers van Verhuisbedrijf Almelo geinstrueerd over uw verhuizing, waarna zij met een moderne en goed uitgeruste verhuiswagen richting het inlaad adres rijden.

Eenmaal op het inlaad adres zal een voorman/teamleider, samen met u een rondje door de woning of het kantoorpand maken om uw verhuizing nog eens beknopt door te nemen. Hierna gaat onze verhuisploeg aan de gang welke spoedig zak verlopen mede dankzij professionele verhuismaterialen zoals steekwagens, hondjes, spanbanden, verhuisdekens en andere rolmaterialen die altijd aanwezig zijn in onze verhuiswagens. Ook gereedschappen voor demontage en montage van onder andere kasten en bedden, zijn standaard inbegrepen bij de diensten van onze verhuisservice in Almelo.

Aanvullende verhuisdiensten in Almelo

Verhuisbedrijf Almelo doet meer dan alleen particuliere verhuizingen. Ook voor zakelijke verhuizingen, senioren verhuizingen en woning ontruimingen in Almelo is onze verhuisservice inzetbaar.

Mocht tijdens de verhuizing, ontruiming of uw transport blijken dat er een verhuislift nodig is, dan kunt u bij Budget Verhuisbedrijf Almelo ook een verhuislift huren. Daarnaast kunnen wij u ook voorzien van een tijdelijke opslagplaats in Almelo. Een complete verhuisservice dus.

Home
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Goedkoop verhuizen in Almelo is dus absoluut mogelijk. Juist doordat wij niet werken met vaste prijsafspraken, iets wat veel andere verhuisbedrijven in Almelo wel doen, kunnen wij u een verhuizing op maat aanbieden waardoor u alleen hoeft af te rekenen voor de daadwerkelijk gemaakte arbeidsuren. Goedkoop verhuizen met echte vakmannen is dus zeker mogelijk.

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.