Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 936 beoordelingen

Verhuisbedrijf Eindhoven

verhuisbedrijf-eindhoven

Budget verhuisbedrijf Eindhoven staat synoniem voor vlekkeloos en goedkoop verhuizen door heel Nederland! Ons verhuisbedrijf is al 12 jaar actief en inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle partner op het gebied van alle soorten verhuizingen, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast is ons verhuisbedrijf ook actief in de steden TilburgBreda, Bergen op Zoom, Den Bosch, Dongen, Drunen, Etten-Leur, Roosendaal, Steenbergen, Waalwijk en Zevenbergen.

Budget verhuisbedrijf Eindhoven

Ons verhuisbedrijf in Eindhoven bestaat uit een team van sterke en fitte mannen die daarnaast ook mentaal goed voorbereid zijn op elke verhuizing, groot of klein. Onze klantvriendelijke benadering wordt erg gewaardeerd evenals onze scherpe tarieven die wij al jarenlang zo laag mogelijk houden.

U kunt er als klant voor kiezen om uw inboedel door Budget verhuisbedrijf Eindhoven in te laten pakken of om dit zelf te doen. Uiteraard kunnen wij u altijd van dienst zijn met (de)montage werkzaamheden en helpen wij u altijd met het aansluiten van bijvoorbeeld de wasmachine of vaatwasser.

Zo heeft u meer tijd over om andere belangrijke zaken te regelen. Zoals onze naam verklapt hoeft deze extra service niet veel te kosten als u gaat verhuizen met Budget verhuisbedrijf Eindhoven.

  • Verhuizen met behoud van kwaliteit
  • Geen addertjes onder het gras, gewoon de laagste prijs
  • 7 dagen per week inzetbaar

Werkwijze van ons verhuisbedrijf in Eindhoven

De medewerkers van Budget verhuisbedrijf Eindhoven nemen contact met u op nadat u het aanvraag formulier heeft ingevuld op onze website. Onze medewerkers bepalen aan de hand van het aanvraag formulier, welke manier van verhuizen voor u het voordeligst is. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw verhuizing combineren met de verhuizing van een ander bij u uit de regio. In dit geval rekenen wij slecht 1 maal het starttarief. Dit kan u al snel tientallen euro’s aan extra voordeel opleveren.

Nadat Budget verhuisbedrijf Eindhoven de mogelijkheden met u heeft besproken, kunt u zelf bepalen hoe en wanneer u wilt verhuizen. Onze verhuisservice is 7 dagen per week inzetbaar en kan in sommige gevallen ook in de avonduren worden ingezet voor uw verhuizing of transport. Wilt u meer weten over onze verhuisservice? Kijk bij de veel gestelde vragen van Budget verhuisbedrijf Eindhoven.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Professionele verhuismaterialen van onze verhuisservice in Eindhoven

Budget verhuisbedrijf Eindhoven werkt uitsluitend met hoogwaardige en professionele verhuismaterialen. Onder deze verhuismaterialen verstaan wij verhuisdekens, hondjes, steekwagens, spanbanden en degelijk gereedschap. De bovenstaande zijn allemaal belangrijke instrumenten die een grote bijdrage leveren aan een stress en schadeloze verhuizing in Eindhoven. Uiteraard weten onze verhuizers heel goed te werken met alle materialen waardoor uw verhuizing snel en letterlijk op rollertjes zal verlopen.

Voor al uw zware inboedel hebben al onze verhuiswagens uitgerust met een laadklep die een hefvermogen heeft van ruim 800Kg. Dit is genoeg voor het heffen van een zware piano. Voor meer informatie of het huren van een verhuislift kunt u gerust contact opnemen met Budget verhuisbedrijf Eindhoven.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.