Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 755 beoordelingen

Verhuisbedrijf Weert

banner-weert

Een grote of kleine verhuizing uit handen geven in Weert> Dan bent u bij Budget Verhuisbedrijf Weert aan het juiste adres!

Onze verhuizers zijn goed opgeleid, werken in een hoog tempo en zijn 7 dagen per week inzetbaar! Als verhuisservice zijn wij ook actief in Limburg, Geleen, Gennep, Heerlen, Maastricht, Roermond, Sittard, Valkenburg, Venlo en Venray.


  • Kleine of grote inboedel verhuizen naar, van of binnen Weert.
  • Geen student verhuizers, maar echte vakverhuizers.
  • Binnen enkele uren een vrijblijvende offerte per mail!
  • NIWO en Verhuiscollege gecertificeerd. Uw inboedel verzekerd vervoerd!
  • Gratis uw inboedel laten demonteren en monteren.
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuisbedrijf Weert: verhuizen op maat!

Verhuisbedrijf Weert kan zowel zakelijke als particuliere inboedels volledig schaalbaar van A naar B verhuizen. U heeft als opdrachtgever de mogelijkheid om zelf te bepalen welke werkzaamheden u uit handen wilt geven en welke niet. Kiest u ervoor om onze verhuizers in Weert uw verhuisdozen in te laten pakken en u volledig te laten ontzorgen? Dan is dit uiteraard een optie. Echter kunt u er ook voor kiezen om alleen de grote en zware stukken te laten verhuizen door de mannen van onze verhuisservice in Weert.

Tijdens het invullen van ons vrijblijvende aanvraag-formulier kunt u aangeven van welke diensten u gebruik wenst te maken. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal deze op werkdagen direct door één van onze adviseurs in behandeling worden genomen.

Spreekt de offerte u aan? Dan kunt telefonisch of per mail contact met Verhuisbedrijf Weert opnemen om de laatste details van uw verhuizing te overleggen en uw verhuizing eventueel direct vast te leggen in onze agenda.


Home
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuisbedrijf Weert: een vertrouwd verhuisbedrijf!

Budget Verhuisbedrijf Weert is inmiddels een bekend verhuisbedrijf in Weert en omliggende gemeentes. Door de vele goede reviews van andere tevreden klanten die u voor zijn gegaan, hebben onze verhuizers het privilege om maandelijks meer dan 100 verhuizingen uit te voeren in de provincie Limburg. Dit zorgt voor de nodige ervaring wat de voortgang van uw verhuizing uiteraard ten goede zal komen.

Veel andere verhuisbedrijven in Weert en omgeving werken op basis van een vast tarief, wat in vele gevallen financieel minder aantrekkelijk voor u uitpakt als verhuizende klant. Met de diensten van Budget Verhuisbedrijf Weert bent u in alle gevallen zeker van een eerlijke en zachte prijs, daar waar de verhuizers van Verhuisbedrijf Weert werken op basis van nacalculatie. Ook is het verhuisbedrijf NIWO gecertificeerd en zijn veel verhuizers VerhuisCollege gecertificeerd en mede opgeleid door erkende verhuizers.

Kundig en goedkoop verhuizen in Weert!

Budget Verhuisbedrijf Weert werkt met professionele verhuiswagens welke goed herkenbaar zijn als verhuiswagen. Daarnaast zijn alle verhuiswagens van ons verhuisbedrijf uitgerust met de benodigde verhuismaterialen. Denk u aan verhuisdekens, spanbanden, hondjes, steekwagens en andere rolmaterialen. Het gebruik van deze materialen is kosteloos en is bij onze service inbegrepen.

Wilt u ook vrijblijvend een offerte ontvangen van Verhuisbedrijf Weert? Vult u dan het aanvraag formulier in. Om snel informatie in te winnen over eventuele beschikbare verhuisdata of andere vragen, kunt u ook contact opnemen met één van onze adviseurs via 085-0604444.

Ook voor het huren van een verhuislift in Weert, het huren van een tijdelijke opslag in Weert of het verhuizen van een piano, kunt u terecht bij ons verhuisbedrijf!

Heeft u nog vragen over onze verhuisservice? Bel dan met Verhuisbedrijf Weert via 085-0604444.

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.