Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 755 beoordelingen

woning ontruimen na overlijden

woning ontruimen na overlijden

budget-verhuisservice-banner-standaard

Vaak onverwachts, krijgt u, of een naaste een naar bericht waaruit blijkt dat een naaste is overleden. Onze condoleances.

U heeft in dit geval veel werkzaamheden en kopzorgen die al veel van uw energie nemen, en daar hebben wij alle begrip voor. Om deze reden bieden de mannen van Budgetverhuisservcie.nl u een ontruimservice sinds 1992. Een ontruimservice die niet gericht is op het opkopen van uw inboedel na overlijden of het behalen van het maximale rendement uit zo een soortgelijke ontruiming. Integendeel, een woning ontruimen na overlijden, doen wij zo discreet en verantwoordelijk mogelijk zoals u wenst. U kunt zelf bepalen waar de mannen van onze verhuisservice de stukken inboedel achterlaten.

Woning ontruimen na overlijden is soms ingewikkeld.

Soms na het ontruimen van een woning, krijgen onze verhuizers de opdracht om de woning volledig opleverklaar te maken. In dit geval verwijderen wij eventueel tapijt, laminaat, gordijnen en andere voorzieningen die in de woning zijn aangelegd.

Als het gaat om andere stukken inboedel, kan het zo zijn dat deze na overlijden, verdeeld worden over verschillende familieleden. Onze verhuizers/ontruimers zullen in dit geval na afloop van de woningontruiming, de stukken inboedel bezorgen bij de betreffende familieleden.

Wilt u meer weten over hoe wij een woning ontruimen na overlijden? Neem gerust contact op via 085-0604444 en vraag om meer informatie.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.