Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 762 beoordelingen

Werkwijze verhuisbedrijf

Werkwijze verhuisbedrijf

budget-verhuisservice-banner-standaard

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Alles laten inpakken en verhuizen? Demonteren en laten verhuizen? Of wilt u alleen de grote stukken laten verhuizen? U betaald dus u bepaalt.

Neem uw verhuizing door met één van onze adviseurs en laat u vrijblijvend adviseren.

Verschillende soorten verhuizingen:

 • Het verhuizen van uw inboedel met in & uitpakken van verhuisdozen
 • Hele inboedel verhuizen zonder in en uitpakken (meest gevraagd!)
 • Het verhuizen van enkel de grote en zware stukken inboedel
 • Het transporteren van enkele stukken (meubeltransport)

Uw voordelen:

 • Demontage en montage van kasten/bedden is altijd mogelijk
 • Wij rekenen geen toeslagen voor demontage en montage werkzaamheden
 • Ons verhuisbedrijf is 7 dagen per week inzetbaar
 • Grote stukken inboedel wikkelen onze verhuizers kosteloos voor u in
 • Wij werken enkel met echte verhuizers. Niet met studenten!
 • Ons verhuisbedrijf is NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd

1: Uw aanvraag.

Via ons aanvraagformulier vraagt u gratis en vrijblijvend een offerte aan. Deze prijsschatting ontvangt u doorgaans binnen 6 uur per e-mail.

Tijdens het opmaken van deze offerte houden wij rekening met verschillende factoren zoals het volume van uw inboedel, demontage en montage werkzaamheden, de afstand tussen in en uitlaad adres en mogelijkheden om dicht bij de toegang te kunnen parkeren met onze verhuiswagen.


2: Alles nogmaals goed doornemen

Indien wij u een aantrekkelijk voorstel hebben gedaan, kunt u ons bellen of mailen om uw aanvraag nog eens door te nemen. Onze adviseurs leggen u graag uit hoe uw verhuisdag eruit gaat zien en geven u ook antwoord op alle vragen die u nog heeft.

Indien beide partijen in overeenstemming komen, kan er middels een bevestiging een reservering worden gemaakt voor uw verhuizing. Aan uw reservering zijn verder geen extra kosten verbonden. U kunt zelfs kosteloos uw verhuizing annuleren tot een week voor uw verhuisdatum. Afrekenen doet u pas na afloop van de verhuizing. Een aanbetaling is dus niet nodig.


3: Uw verhuizing

Op de dag van uw verhuizing zullen wij onze moderne verhuiswagens zo dicht mogelijk bij het inlaadadres parkeren, waar vervolgens onze verhuizers beginnen met het inladen van uw inboedel. Ondertussen heeft u al met een van onze verhuizers gesproken die u precies heeft uitgelegd hoe de werkzaamheden op de dag van uw verhuizing zullen verlopen. Zo bent u altijd netjes op de hoogte van waar wij mee bezig zijn en weet u of wij op schema liggen.

Eenmaal op het uitlaadadres kunt u zelf aangeven waar uw inboedel komt te staan. U heeft ook de mogelijkheid zelf uw dozen en inboedel te markeren met een gekleurde sticker, zo weten onze verhuizers waar uw inboedel hoort te komen staan. Na afloop van de verhuizing zullen wij uw witgoed apparaten zoals wasmachine, vaatwasser en/of koelkast nog even voor u aansluiten. Mocht u gebruik willen maken van onze handy-man service voor overige klussen in en rondom uw nieuwe woning of kantoor? Dan kunt u dit aangeven tijdens het invullen van het onderstaande offerte formulier.

Bent u benieuwd naar onze tarieven of u andere vragen? Wij staan u graag te woord via 085-0604444 ( maandag t/m zaterdag van 08:30 tot 20:00 ). U kunt ook de kosten van uw verhuizing berekenen door het onderstaande formulier in te vullen.

1Uw verhuizing
2Adressen
3Contactgegevens
 • 1. Soort verhuizing

 • 2. Datum & Tijd

 • MM slash DD slash JJJJ
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.