Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 939 beoordelingen

Verhuisbedrijf Utrecht

verhuisbedrijf-utrecht

Vakkundig en goedkoop verhuizen naar, van of binnen Utrecht? Met Budget verhuisbedrijf Utrecht is dat mogelijk! Onze verhuisservice staat bekend om zijn vlekkeloze en zorgeloze verhuizingen sinds 1992. Ervaring is dus iets wat zeker niet mist bij ons. Wij verzorgen uw verhuizing volledig waarbij u niet veel hoeft te doen!

Onze verhuizers zijn goed opgeleid en verzorgen meer dan 150 succesvolle verhuizingen per maand. Wij nemen ook uw verhuizing graag uit handen. Hoe groot uw verhuizing ook is, voor ons is niets te gek. Wij hebben al veel grote en kleine verhuizingen achter de rug. Met iedere verhuizing zijn we dan ook een ervaring rijker. Hier leren wij weer meer van voor de volgende verhuizingen. Vraag Budget Verhuisbedrijf in Utrecht om een vrijblijvende offerte of bel: 085-0604444.

Ook kunt u naast Utrecht goedkoop verhuizen in Nieuwegein, Houten, Woerden, Amersfoort, Woerden, De Meern, Maarssen, Nieuwkoop, Soest, Veenendaal, Vinkeveen en Zeist.

Budget verhuisbedrijf Utrecht en omgeving

Betrouwbaar, professioneel en goedkoop verhuizen in Utrecht is mogelijk met behulp van onze verhuisservice. Budget Verhuisservice staat garant voor de beste prijs/kwaliteit verhouding en maakt gebruik van professionele verhuismaterialen die uw verhuizing vlotter en georganiseerd laten verlopen. Hier hoeft u niks extra’s voor te betalen. Hier kunt u allemaal van profiteren terwijl de kwaliteit van onze verhuisservice er niet op achteruit gaat. Vaak zien we dat bij andere verhuisbedrijven er ook bespaard wordt op diverse factoren wanneer de prijs van de verhuizing lager is. Ze nemen dan niet al het gereedschap mee, pakken uw spullen niet in, uw verhuisdozen pakken ze niet in voordat het verhuisd moet worden, etc. Het komt er dus op neer dat u dan veel. meer zelf moet doen. Dat is niet de bedoeling vinden wij. Een verhuisbedrijf in Utrecht schakelt u in als u tegen de verhuizing opkijkt of als u hulp nodig heeft. U wilt dus volledig ontzorgd worden. Budget Verhuisservice zorgt daar dan ook voor! Wij pakken uw grote stukken graag en kunnen bijvoorbeeld uw kasten, bedden, tafels, etc. demonteren en monteren het weer in uw nieuwe huis! Dit doen wij allemaal gratis. Daarnaast bent u ook nog eens verzekerd. Mocht het in een bijzonder geval een keer gebeuren dat er iets fout gaat en een kleine beschadiging is, dan is er dus geen man over boord!

Onze verhuizers zijn opgeleid door erkende, gecertificeerde en ervaren verhuizers en communiceren altijd helder met de klant. Daarnaast zijn de verhuizers van onze verhuisservice herkenbaar en professioneel gekleed. Dit geldt ook voor onze verhuiswagens. Zo zorgen wij er samen voor, dat u naast een vlekkeloze verhuizing ook een goede eerste indruk achterlaat bij uw nieuwe buren. Met Budget Verhuisservice in Utrecht kiest u voor betaalbare zekerheid.

  • Verhuizen van, naar of binnen Utrecht
  • Verhuisservice met heldere communicatie
  • Goedkoop verhuizen
  • 365 dagen per jaar inzetbaar!
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuizen Utrecht zonder inpak service

Gaat u verhuizen? Dan heeft u misschien te maken met een drukke periode waarin u vaak meer kosten maakt dan u van tevoren had ingeschat. Het zelf inpakken van uw verhuisdozen is dan ook geen slecht idee. Om te weten hoeveel verhuisdozen u nodig heeft, kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van ons verhuisbedrijf in Utrecht. Onze medewerkers denken graag met u mee en kunnen op verzoek ook de verhuisdozen voor u bestellen. U heeft deze de volgende dag dan al in huis.

Daarnaast is Budget Verhuisservice flexibel inzetbaar. Het maakt ons niet uit of u zelf inpakt of dat u dit aan onze verhuizers overlaat. Wel is het belangrijk dat de voorbereidingen goed worden getroffen zodat schade aan uw inboedel kan worden voorkomen. Denk daarom ook aan matrashoezen of bubbelfolie. Deze kunt u allemaal bestellen in onze webshop. Laat u dit liever allemaal door ons doen? Geen probleem. Echter zit hier wel een stuk meer tijd in. De verhuizing kan dus ook wat duurder uitvallen door de extra tijd en het extra materiaal wat er bij de verhuizing komt.

De specialiteit van ons verhuisbedrijf Utrecht

Gaat u particulier verhuizen? Dan zijn er vele verhuisbedrijven in Utrecht en omgeving die u van dienst willen zijn. Factoren die vaak zwaar meewegen bij het maken van een keuze tussen de verhuisbedrijven zijn het klantencontact en de hoogte van de offerte. Het klantencontact is bij ons goed geregeld! Onze medewerkers zijn 6 dagen per week bereikbaar en een offerte ontvangt u doorgaans dezelfde dag. Nadat uw verhuizing is vastgelegd in onze agenda, krijgt u een persoonlijke adviseur toegewezen welke u door uw verhuizing zal begeleiden.

Ook de prijzen en de werkwijze van onze verhuisservice zijn aangepast op de particuliere markt. U rekent een uurtarief af voor de verhuizers en een vast bedrag voor het gebruik van de verhuiswagen. Met de verhuizer kunt u na afloop van uw verhuizing de werkbon opmaken. Hieruit wordt duidelijk hoeveel werkuren er zijn gemaakt. Samen berekent u de hoogte van de factuur en rekent u af. Zo kunt een flexibel maar toch goedkoop verhuizen.

Daarnaast is onze verhuisservice ook inzetbaar voor zakelijke verhuizingen! De zelfde werkwijze als hierboven is uitgelegd wordt hiervoor ook toegepast. Echter zijn zakelijke verhuizingen over het algemeen wel een stuk groter en uitgebreider. De hoeveelheid spullen is vaak vele malen groter dan met een particuliere verhuizing. Denk aan spullen als bureau’s, bureaustoelen, kasten, tafels, etc. Ook de breekbare, dure spullen moeten mee. Hier gaan wij uiteraard met beleid mee om. Stel dat er in een ongebruikelijke situatie een keer iets fout gaat, dan bent u altijd verzekerd!

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

De voordelen van ons verhuisbedrijf Utrecht

Wanneer u onze verhuisbedrijf in Utrecht inschakelt kunt u profiteren van vele voordelen! Zoals eerder verteld kunt u gratis uw spullen in laten pakken, monteren en demonteren onze verhuizers zo nodig gratis uw grote voorwerpen en maken we gebruik van al onze verhuis tools zonder extra kosten. Bij ons profiteert u dus van de laagste prijs. Daarnaast bent u voor de gehele verhuizing volledig verzekerd. Mocht er in een situatie dus iets verkeerd gaan, wat bij ons heel ongebruikelijk is, dan bent u hiervoor verzekerd. Verder is onze verhuisservice NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd en zijn onze verhuizers professioneel opgeleid. Kortom, u wordt dus volledig ontzorgd met de service die wij u bieden!

Budget Verhuisservice biedt u alles in één! U kunt onze verhuizers inschakelen voor een complete verhuizing, maar ook voor het verhuizen van een piano in Utrecht en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Mocht uw piano niet op de begane grond staan, dan kunnen wij altijd een verhuislift inschakelen om de piano schadevrij beneden te krijgen. Bent u in uw nieuwe woning toch niet tevreden met uw piano en wilt u deze laten opslaan? Ook dan kunnen wij u goed van dienst zijn met onze tijdelijke opslagplaats.

Tijdelijke opslag na de verhuizing Utrecht

Budget Verhuisservice beschikt over een eigen opslagplaats van meer dan 1000 m3. In de opslagruimte gebruiken wij houten verhuiskisten om uw inboedel in op te slaan. Onze tijdelijke opslagruimte is goed beveiligd, verwarmd en betaalbaar. Klanten kiezen vaak om gebruik te maken van onze tijdelijke opslagruimte wanneer er wordt verbouwd, er een scheiding plaatsvind of wanneer er voor een bepaalde periode wordt geëmigreerd. In dit soort gevallen, of een ander geval waarbij het nodig is, kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht! Wilt u meer weten over de tarieven en mogelijkheden van onze opslagplaats? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.