Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 1031 beoordelingen

Verhuisbedrijf Huizen

banner-wormerveer

Direct een verhuisbedrijf in Huizen inschakelen? Op professionele en goedkope wijze verhuisd worden door een team van ervaren verhuizers? Dan schakelt u Budget Verhuisservice in!

Budget Verhuisservice is sinds jaar en dag gespecialiseerd in particuliere verhuizingen én bedrijfsverhuizingen in Huizen en omgeving. Schakel ons verhuisbedrijf in voor geheel schadevrije verhuizingen, tegen een zeer scherp tarief. Bovendien passen wij onze diensten aan aan uw budget: van het verhuizen van de gehele inboedel tot het verhuizen van slechts enkele zware meubels.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Wilt u zich daarom ook geheel zorgeloos laten verhuizen door een ervaren verhuisbedrijf in Huizen? Vraag vandaag nog een offerte aan, of kom in contact met ons via 085-0604444!

 • Gratis inpakken van grote meubels in wikkelfolie (televisie, koelkast, vaatwasser etc.)
 • Loskoppelen en aansluiten van wasmachine of vaatwasser
 • Dynamische verhuispakketten (van enkele meubels tot gehele inboedel)
 • Hoogwaardige verhuismaterialen (opslagruimte, verhuislift, verhuiswagens en meer!)
 • Ervaren en vakkundige verhuizers
 • Binnen 6 uur een scherpe offerte!

Goedkope verhuisservice in Huizen

Budget Verhuisbedrijf biedt een kwalitatieve verhuisservice tegen een zeer scherp tarief. Ons verhuisbedrijf probeert de kosten voor u zo laag mogelijk te houden, daar een verhuizing een prijzige onderneming kan zijn. Anders dan andere erkende verhuisbedrijven uit de omgeving is onze verhuisservice ook echt goedkoop; u profiteert van een uurtarief dat lager ligt dan de meeste studenten verhuizers.

Deze lage kosten doen niks aan de kwaliteit van onze service. Ons verhuisbedrijf biedt namelijk een oplossing van A tot Z, waarbij u zelf kiest wat u nodig heeft en wat niet: van het kosteloos inpakken van meubels met wikkelfolie, tot het gratis gebruikmaken van onze gereedschapskist voor montage en demontage. Daarbij maakt ons verhuisbedrijf bij verhuizingen van en naar Huizen gebruik van de modernste verhuiswagens, voorzien van diverse extra’s, zoals verhuisliften, verhuisdekens, steekwagens en spanbanden.

Wilt u ook goedkoop verhuizen in, van of naar Huizen? Schakel ons verhuisbedrijf in!


De beste verhuismaterialen

We gingen er hierboven al even kort op in, maar ons verhuisbedrijf uit Huizen maakt enkel gebruik van de beste verhuismaterialen beschikbaar op de markt. Zo profiteert u van ervaren verhuizers en handymans, maar ook van de nieuwste verhuiswagens, verhuisliften en zelfs een opslagruimte. Daarbij zijn wij voorzien van alle handige extra’s, zoals spanbanden, steekwagens, verhuisdekens, hondjes en een gereedschapskist waarin niets ontbreekt. Direct een realistische prijsindicatie? Vul het verhuisofferteformulier in!


Waarom verhuizen met Budget Verhuisbedrijf?

 • Diverse verhuizingen van en naar Schiphol Rijk (groot én klein)
 • In- en uitpakservice
 • (De)montageservice
 • Handige handymanservice
 • Particulier verhuizen of bedrijfsverhuizingen
 • Ontruimingen met bezemschone oplevering
 • Transport en witgoedservice
 • Opslagruimte

Naast Huizen doen wij verhuizingen in onder andere Almere, Hilversum, Naarden, Lelystad en Weesp.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.