Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Verhuisbedrijf De Meern

budget-movers

Woonachtig in de buurt van De Meern en op zoek naar een goedkoop maar professioneel verhuisbedrijf uit de regio? Wilt u een verhuisservice inschakelen die u op vakkundige wijze volledig ontlast? Dan schakelt u Budget Verhuisbedrijf in!

Budget Verhuisbedrijf is een ervaren verhuisbedrijven, wiens verhuisservice al jaren in te schakelen is voor zowel bedrijven als voor particulieren. Wij willen dat verhuizen voor iedereen betaalbaar moet zijn. Vanwaar wij de kosten drukken en zo goedkoop mogelijk proberen te zijn door middel van onze volledig schaalbare verhuizingen. Zo is het via Budget Verhuisservice mogelijk om een losse verhuiswagen of verhuislift te huren, maar kunt u ook uw complete inboedel op professionele wijze laten verhuizen.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in en om De Meern bij ons verhuisbedrijf en wilt u profiteren van een betaalbare verhuisservice? Bel ons op via 085 303 4444, of vul vrijblijvend het verhuisofferteformulier in.

  • Grote én kleine verhuizingen
  • Montage én demontage
  • Verhuizers én handymans
  • 7 dagen per week flexibel inzetbaar
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding

Goedkope verhuisservice in en om De Meern

Budget Verhuisbedrijf wil dat iedereen in en om De Meern moet kunnen verhuizen met ons verhuisbedrijf. Daarom bieden wij de goedkoopste verhuisservice van heel de regio. Goedkoper dan andere erkende verhuisbedrijven, maar ook goedkoper dan de meeste studentenverhuizers. Niet alleen hanteren we een zeer laag uurtarief, ook kunt u zelf bepalen welke diensten en materialen u afneemt en welke niet. Op deze manier heeft u een totaal schaalbare verhuizing!

Dat ons verhuisbedrijf een zeer goedkope verhuisservice biedt, betekent niet dat er geen kwaliteit wordt geleverd. Zo krijg u enkel te maken met zeer goed opgeleide verhuizers en handymans. Bovendien maken wij louter gebruik van hoogwaardige verhuismaterialen, zoals verhuiswagens en verhuisbusjes, maar ook verhuisliften en beschikken wij zelfs over een opslagplaats.


Hoogwaardige verhuismaterialen van onze verhuisservice in De Meern

Hierboven gingen we er al kort op in, maar bij iedere verhuizing in De Meern en de rest van de regio maakt verhuisbedrijf Budget Verhuisservice gebruik van hoogwaardige verhuismaterialen. Op deze manier wordt u op een vakkundige en geheel schadevrije manier verhuisd. Het transport en de opslag wordt vergemakkelijkt door verhuiswagens, verhuisliften en opslagplaatsen. Bovendien vervoeren wij uw inboedel geheel schadevrij door spanbanden en verhuisdekens. Het in- en uitladen wordt vergemakkelijkt door steekwagens en hondjes en ook aan montage en demontage wordt gedacht. Ons verhuisbedrijf uit de Meern maakt namelijk alleen gebruik van state of the art gereedschapskisten.


Waarom verhuizen met Budget Verhuisbedrijf De Meern:

  • Professionele en goedkope verhuizingen
  • Compleet schaalbare verhuizingen (groot én klein)
  • A-kwaliteit verhuismaterialen
  • Verhuizen met goed opgeleide verhuizers

Naast verhuizingen in De Meern doen wij dit ook in de omgeving. Denk aan steden als Utrecht, Nieuwegein, Houten, Woerden, Amersfoort, Woerden, Maarssen, Nieuwkoop, Soest, Veenendaal, Vinkeveen en Zeist.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.