Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 939 beoordelingen

Verhuizen en opslag met Budget Verhuisservice!

budget-verhuisservice-banner-standaard

Verhuizen en opslag huren? Dan is Budget Verhuisservice uw beste en meest voordelige en betrouwbare keuze. Ons verhuisbedrijf is landelijk actief en beschikt over een eigen opslagplaatsen waar wij tijdelijk uw particuliere of zakelijke inboedel kunnen opslaan. Met het ‘verhuizen en opslag’ pakket bent u zeker van een uitstekende service tegen de laagste prijs.

  • Verhuizen en opslag tegen de laagste prijs!
  • Verhuis-college en NIWO gecertificeerd
  • Professionele verhuizers en een uitmuntende klantenservice
  • Het enige betaalbare verhuisbedrijf met een eigen opslagruimte
  • Uw inboedel veilig opgeslagen in professionele verhuiskisten

Verhuizen en opslag door heel Nederland.

Budget Verhuisservice heeft beschikking over verschillende opslagplaatsen. Onder andere in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam hebben wij de mogelijkheid uw inboedel tijdelijk op te slaan. Hoelang u gebruik wilt maken van onze opslagplaats is geheel aan uzelf. U kunt ervoor kiezen om uw inboedel op te slaan voor een aantal dagen maar ook voor een aantal maanden.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Hoe werkt verhuizen en opslag?

1: Vul ons aanvraag formulier in voor een prijsindicatie

Vraag een offerte aan voor uw verhuizing via ons online aanvraagformulier. Aan de hand van dit formulier krijgen wij een duidelijk beeld van wat er verhuisd en opgeslagen moet worden. U ontvangt van onze klantenservice dezelfde dag nog een offerte toegestuurd per mail. In deze mail staan de kosten gespecificeerd voor de verhuizing en opslag.

2: Bevestig uw aanvraag en kies een verhuisdatum

U heeft inmiddels een offerte ontvangen van ons verhuisbedrijf. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over uw verhuizing, opslag of andere werkzaamheden zoals montage, demontage of inpakwerkzaamheden, dan kunt u bellen of mailen met onze klantenservice. Indien alle vragen beantwoord zijn, dan kunt u een verhuisdatum vastleggen en ontvangt u hiervan een bevestiging per e-mail.

3: De dag van uw verhuizing

Budget verhuisservice komt op de dag van uw verhuizing voorrijden met een 22m3 of een 40m3 verhuiswagen, dit is afhankelijk van de omvang van uw inboedel. Onze verhuizers gaan vervolgens aan de slag met inladen en uw inboedel wordt waar nodig nog ingepakt.

Ons verhuisbedrijf maakt gebruik van moderne verhuiswagens met laadklep. Al onze verhuiswagens zijn voorzien van gereedschapskisten, verhuisdekens, spanbanden, steekwagens en al het andere nodige om uw verhuizing soepel en schadevrij te laten verlopen.

4: Uw opslag en de verhuizing naar het losadres

Met de ‘verhuizen en opslag’ service, bepaalt u zelf voor welke periode u gebruik wilt maken van onze tijdelijke opslag. Vaak heeft u bij het reserveren een indicatie gegeven van de gewenste opslagtijd. Mocht u door omstandigheden korter of langer gebruik willen maken van onze opslagruimte, dan is dat absoluut geen probleem.

Mocht u wel op schema lopen, dan zullen onze verhuizers zoals overeengekomen uw inboedel een dag van tevoren klaarzetten zodat zij op de dag van uw verhuizing uw inboedel kunnen uitladen op uw uw nieuwe adres. Onze verhuizers kunnen u ook van dienst zijn met montage werkzaamheden zoals het monteren van uw bed, kasten, het ophangen van uw televisie of het aansluiten van de wasmachine. Vraag onze klantenservice naar de mogelijkheden.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.