Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Opslagruimte Den Haag

Opslagruimte Den Haag

budget-verhuisservice-banner-standaard

Goedkoop en Zorgeloos een opslagruimte huren in Den Haag is mogelijk. U kunt onze opslag in Den Haag gebruiken voor het tijdelijk opslaan van uw inboedel of andere stukken die u niet zelf kunt opslaan.

Voor een tijdelijke opslag in Den Haag kunt gebruik maken van; opslagboxen, opslagkisten en eventueel een zeecontainer. Meer informatie over onze verschillende opslagruimtes in Den Haag kunt u terugvinden in de onderstaande tekst.


Opslagruimte Den Haag | Goedkoop huren!

Bent u van plan binnen of in de omgeving van Den Haag te verhuizen en heeft u tijdelijk een opslagruimte nodig? Dan doet u er goed aan om gebruik te maken van onze verhuizen en opslag service. Voordelen van de verhuizen en opslag service zijn dat u altijd bij Budget Verhuisservice terecht kan voor het huren van een tijdelijke opslagruimte in Den Haag. Daarnaast laat u al het zware tilwerk over aan een professioneel verhuisbedrijf, welke uw inboedel schadevrij kan opslaan in professionele opslagkisten. Hieronder treft u de opslagkosten aan voor het huren van een opslagruimte in Den Haag, Rijswijk en Voorburg / Leidschendam.

Er is geen minimale of maximale afname. U hoeft ook niet van tevoren vast te leggen hoeveel m3 aan opslagruimte u nodig heeft. Pas bij het inladen zien wij hoeveel opslagruimte uw inboedel echt nodig heeft, en dit rekent u af. De eerste maand dient u direct af te rekenen, de rest van de opslagkosten kunt u ook pas afrekenen wanneer u onze opslag weer verlaat. U hoeft ook geen borg te betalen!


 • Opslagruimte in Den Haag
 • Alleen in combinatie met gebruik van ons verhuisbedrijf
 • Korting voor vaste klanten
 • Korting voor klanten die voor langere tijd op willen slaan
 • Geen rompslomp met andere verhuurders van opslagruimtes in Den Haag, Rijswijk en omgeving

Wilt u tijdelijk een opslagruimte in Den Haag huren? Vraag dan direct een offerte aan of bel via 085-0604444.

Opslagruimte Den Haag ( snel & flexibel )

Een opslagruimte in Den Haag die 24/7 uur per dag door u zelf toegankelijk is door middel van een magneetsleutel. Dit is de bekende opslagbox die door veel andere opslagruimtes in Den Haag worden gebruikt. U krijgt een eigen sleutel die u toegang geeft tot uw eigen opslag.

 • Per maand een opslag huren
 • Dag en nacht toegang tot uw opslagplaats
 • 24/7 cameratoezicht
 • Modern en goed verlicht
 • Handig voor het opslaan van kleine stukken

Opslagruimte Den Haag ( goedkoop & veelgevraagd )

Onze traditionele verhuiskist biedt u 10m3 aan opslagruimte. Deze Kisten van 10m3 worden veelvuldig gebruikt bij het tijdelijk opslaan van een huisraad. Dit komt omdat ze makkelijk toegankelijk zijn en daarom efficiënt in en uit te laden zijn. Dit scheelt veel tijd ten opzichte van het gebruik van een opslagbox. Opslagruimte huren in de vorm van een verhuiskist, kan alleen in combinatie met een verhuizing door Budgetverhuisservice.

 • Eerste 2 maanden kosteloos opslaan ( 20m3, of twee verhuiskisten )
 • Goed beveiligde, onderhouden en geventileerde omgeving
 • 24/7 cameratoezicht
 • Voordelig en verstandig bij het opslaan van meer dan 10m3
 • Gratis gebruik van verhuisdekens tijdens uw opslagperiode
 • Alleen in combinatie met een verhuizing via Budgetverhuisservice. Vraag naar de voorwaarden.

Opslagruimte Den Haag huren ( Internationaal )

Opslag Den Haag nodig voordat u gaat verhuizen of exporteren naar het buitenland? U kunt Budgetverhuisservice inschakelen om u tijdelijke opslagruimte te bieden in de vorm van een opslagcontainer. Voor meer informatie over het huren van een container opslagruimte Den Haag, kunt u bellen via ons landelijke telefoonnummer 085-060 4444.


Opslagruimte huren Den Haag

Een opslagruimte huren in Den Haag kan soms lastig zijn. Het is natuurlijk belangrijk om te weten van wat voor opslagplaats u wilt gaan huren. Vaak is de keuze van de opslagplaats, afhankelijk van hoeveel inboedel u wilt opslaan en over welke periode er opgeslagen moet worden. Dit allemaal heeft veel invloed op de huurprijs van uw opslag in Den Haag.


Opslag huren voor een langere periode

Wilt u een opslagruimte huren in Den Haag, voor een langere periode dan 2 maanden? Dan is het verstandig om gebruik te maken van een opslagkist. In een opslagkist kunt meer, makkelijker en veel goedkoper inboedel of andere objecten opslaan. Deze opslagkisten worden in de bedrijfshal van ons verhuisbedrijf opgeslagen, welke 24/7 per dag, goed beveiligd is. In onze nieuwe bedrijfshal bieden wij overigens opslagruimte voor meer dan 500 huishoudens.

De verhuizers van Budgetverhuisservice zijn u graag van dienst met het inladen van uw inboedel, waarna de kisten worden opgeslagen bij de dichtstbijzijnde vestiging van Budgetverhuisservice. Tijdens het opslaan van uw inboedel, laat ons verhuisbedrijf uw inboedel goed beschermd ingeladen door middel van verhuisdekens.

Bij het uitladen van uw inboedel, zorgen de verhuizers van ons verhuisbedrijf ervoor dat uw tijdelijk opgeslagen inboedel of andere goederen, weer netjes op een door u opgegeven adres worden afgeleverd. Uiteraard schadevrij en met de goede voorwaarden van Budgetverhuisservice.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.