Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 545 beoordelingen

Verhuisbedrijf Dordrecht

Verhuisbedrijf Dordrecht

Dordrecht

rofessioneel en goedkoop verhuizen naar, van of in de gemeente Dordrecht is mogelijk met Budget verhuisbedrijf Dordrecht. Onze verhuisservice staat garant voor een vlekkeloze en voorspoedige verhuizing. Velen honderden particuliere en zakelijk klanten zijn u voor gegaan. Onze verhuizers zijn 7 dagen per week inzetbaar in onder andere: Rotterdam, Gouda, Vlaardingen, Schiedam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Gorinchem, Hendrik-Ido-Ambacht, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Rhoon, Sliedrecht, Zwijndrecht, Capelle aan den IJssel en Spijkenisse.

Voordelig en professioneel verhuizen in de Drechtsteden.

Budget verhuisbedrijf Dordrecht kan u van dienst zijn bij zowel grote als kleine verhuizingen. Onze verhuizers zijn stuk voor stuk opgeleid tot verhuizer en spreken vloeiend Nederlands en Engels wat zorgt voor een heldere communicatie tijdens uw verhuizing. Daarnaast is onze verhuisservice van mening dat goedkoop verhuizen niet ten kosten hoeft te gaan van de kwaliteit. Budget verhuisbedrijf Dordrecht werk namelijk uitsluitend met professionele verhuismaterialen waar u gratis gebruik van kunt maken. Al onze verhuisbussen zijn standaard uitgerust met een laadklep voor al uw zware spullen. Daarnaast zijn onze bussen ook standaard voorzien van verhuisdekens, spanbanden, steekwagens en hondjes. Door gebruik te maken van de juiste materialen kan Budget verhuisbedrijf Dordrecht u de mogelijkheid bieden te verhuizen met service uit de gulden tijd!

  • 7 dagen per week inzetbaar voor grote en kleine verhuizingen
  • Uitsluitend fitte en slimme verhuizers bij u over de vloer
  • Gratis gebruik maken van professionele verhuismaterialen
  • Verhuisbedrijf Dordrecht biedt u de beste prijs/kwaliteit verhouding

Een flexibel en meedenkend verhuisbedrijf In Dordrecht

Budget verhuisbedrijf Dordrecht denkt graag met u mee en kan u op bijna alle vlakken van dienst zijn. De verhuizers van ons verhuisbedrijf zijn creatief en erg handig. Het ophangen van een tv of (de)montage van een kast of bed is geen enkel probleem. Het aansluiten van de wasmachine en koelkast behoort standaard tot onze verhuisservice en kost u niks extra. Verhuisbedrijf Dordrecht heeft ook echte klussers in dienst die u voor of na de verhuizing kunnen helpen met het verven of inpakken van uw inboedel. Voor alle mogelijkheden adviseren wij u om contact op te nemen met Budget verhuisbedrijf Dordrecht.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Onze verhuizers houden de kosten graag laag!

Verhuisbedrijf Dordrecht levert u alleen de diensten die echt nodig zijn voor een vlekkeloze verhuizing. Wij besparen niet op de dienstverlening maar wel op bijvoorbeeld het onderhoud van onze verhuiswagens, dit gebeurt namelijk in eigen beheer. Budget verhuisbedrijf Dordrecht houdt daarnaast rekening met omliggende zaken die van invloed kunnen zijn op de duur en dus prijs van uw verhuizing. Zo adviseren wij u vaak om de spits te vermijden of om zo nodig in het weekend te verhuizen wanneer de afstanden groter zijn als 125km. Door op alle kleintjes te letten, kunnen wij u in het totaal plaatje een aanzienlijk groter voordeel bieden dan de meeste plaatselijke verhuizers. Verhuizen met verhuisbedrijf Dordrecht is daarnaast goed georganiseerd en zeer flexibel en beschikt over een verhuislift. In sommige gevallen is onze verhuisservice dezelfde dag nog inzetbaar voor uw verhuizing.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous
Next
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.