Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Verhuisbedrijf Alblasserdam

banner-wormerveer

Direct een verhuisbedrijf inschakelen voor uw verhuizing van of naar Alblasserdam? U op goedkope, maar professionele wijze laten verhuizen door een team van ervaren verhuizers en handymans? Dan weet u zeker dat u bij Budget Verhuisservice goed zit!

Budget Verhuisbedrijf is een ervaren verhuisbedrijf, dat zowel particuliere verhuizingen als bedrijfsverhuizingen in en om Alblasserdam in goede banen leidt. Goedkope, kwalitatieve, schaalbare verhuizingen, tegen een scherp tarief en zo laag mogelijke kosten. Dat is waar wij voor staan! U verhuist, dus u bepaalt: of uw gehele inboedel nou verhuisd dient te worden, of slechts enkele zware meubels, Budget Verhuisservice helpt u erbij!

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Wilt u daarom geheel zorgeloos op goedkope en vakkundige wijze worden verhuisd door een professioneel verhuisbedrijf uit Alblasserdam? Dan kunt u direct het verhuisofferteformulier invullen, of ons gewoon even bellen via 085-0604444 om de mogelijkheden te bespreken!

 • Gratis inpakservice in wikkelfolie (televisie, koelkast, wasmachine en andere meubels)
 • Ontkoppelen en aansluiten van vaatwasser of wasmachine
 • Schaalbare verhuispakketten (van enkele meubels tot heel de inboedel)
 • Verhuizen met hoogwaardige verhuismaterialen (verhuiswagens, verhuisliften, opslagruimtes etc.)
 • Vakkundige verhuizers
 • Binnen 6 uur een scherpe offerte

Goedkope verhuisservice in Alblasserdam

Als u Budget Verhuisservice inhuurt, schakelt u een professioneel verhuisbedrijf uit Alblasserdam in, een professioneel verhuisbedrijf dat zeer scherpe tarieven hanteert. Verhuizen is een prijzige onderneming. Wij proberen de kosten voor u daarom zo laag mogelijk te houden. Wanneer u onze verhuisservice vergelijkt met die van diverse erkende verhuisbedrijven, ziet u dan ook in dat wij een zeer goedkope totaaloplossing bieden; onze tarieven liggen zelfs lager dan dat van diverse studentenverhuizers!

Alhoewel ons verhuisbedrijf zeer lage tarieven hanteert, wordt er aan kwaliteit van service niets ingeleverd. Budget Verhuisservice biedt u namelijk een totaaloplossing, waarbij de gehele verhuizing van A tot Z uit handen genomen kan worden. Echter bepaalt u zelf waar u voor kiest en waarvoor niet, daar onze diensten geheel schaalbaar zijn. Ook profiteert u van diverse ‘extraatjes’ van onze kant. Denk hierbij aan het kosteloos inpakken van meubels met wikkelfolie of het gratis gebruikmaken van onze gereedschapskisten. Bovendien beschikken wij over alle benodigde verhuismaterialen: van verhuiswagens en verhuisliften tot zelfs een eigen opslagplaats.

Goedkoop en vakkundig worden verhuisd door een professioneel verhuisbedrijf uit Alblasserdam? Schakel Budget Verhuisbedrijf in!


Hoogwaardige verhuismaterialen

Zoals eerder gezegd, maakt Budget Verhuisservice alleen gebruik van kwalitatief hoogwaardige verhuismaterialen. Op deze manier willen wij u een goedkope, maar professionele totaaloplossing bieden. Niet alleen beschikken wij over diverse ervaren verhuizers en handymans, ook beschikken wij over diverse kwalitatieve verhuismaterialen. Denk hierbij niet alleen aan verhuiswagens, verhuisliften en zelfs opslagruimtes, maar ook aan spanbanden, steekwagens, verhuisdekens, hondjes en gereedschapskisten. Wenst u meer te weten over de mogelijkheden? Bel ons op via 085-0604444 of bereken direct de kosten van uw verhuizing!


Waarom verhuizen naar Alblasserdam met Budget Verhuisbedrijf

 • Grote en kleine verhuizingen van, in of naar Alblasserdam)
 • Volledig schaalbare verhuisservice (particulier verhuizen en bedrijfsverhuizingen)
 • In- en uitpakservice
 • (De)montageservice
 • Handymanservice
 • Transport en witgoedservice
 • Opslagruimtes

Naast verhuizen in Alblasserdam, zijn wij ook actief in de steden Rotterdam, Gouda, Dordrecht, Vlaardingen, Schiedam, Barendrecht, Ridderkerk, Gorinchem, Hendrik-Ido-Ambacht, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Rhoon, Sliedrecht, Zwijndrecht, Capelle aan den IJssel en Spijkenisse.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.