Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 755 beoordelingen

Verhuisbedrijf Sliedrecht

banner-sliedrecht

Gaat u binnenkort van of naar Sliedrecht verhuizen en zoekt u een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf? Wilt u van A tot Z ontzorgt worden door een vakkundige verhuisservice? Dan schakelt u vandaag nog Budget Verhuisbedrijf in!

Budget Verhuisbedrijf is al jaren gespecialiseerd in betaalbare verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven. Ons verhuisbedrijf wil een verhuisservice bieden die voor iedereen te betalen is. Om deze reden staan wij bekend om onze schaalbare verhuizingen: u bepaalt zelf waarvoor u betaalt en waar u ons wel en niet voor inschakelt. Zo is het mogelijk om uw complete inboedel met state of the art materiaal te laten verhuizen, maar kunt u bijvoorbeeld ook een losse verhuizer of verhuislift (in)huren.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Meer weten over de mogelijkheden en kosten bij Budget Verhuisservice? Neem direct contact op met ons verhuisbedrijf voor uw verhuizing van of naar Sliedrecht via 085 060 4444, of vul het offerteformulier in!

 • Grote en kleine verhuizingen
 • Montage en demontage
 • 7 dagen per week flexibel inzetbaar
 • Goed opgeleide verhuizers
 • Beste prijs-kwaliteit garantie

Goedkoopste verhuisservice van Sliedrecht en omstreken

Als professioneel verhuisbedrijf wil Budget Verhuisservice dat iedereen in Sliedrecht en omstreken goedkoop moet kunnen verhuizen. We bedoelen hiermee niet dat u voor B-kwaliteit moet gaan, maar dat u het volledige plaatje tegen realistische kosten moet kunnen krijgen. Om dit streven extra kracht bij te zetten, hanteren wij het laagste uurtarief van heel de regio. Dit is een stuk goedkoper dan de erkende verhuisbedrijven, maar de kosten liggen ook lager dan bij de meeste studentenverhuizers. Er worden geen onnodige kosten in rekening gebracht en u bent zo goedkoop mogelijk uit!

Dat onze verhuisservice van en naar Sliedrecht niet veel kost, betekent niet dat we geen kwaliteit bieden. Sterker nog: door een ervaren team van verhuizers, gecombineerd met de beste verhuismaterialen, weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Profiteer van onze verhuiswagens, verhuisliften en zelfs onze opslagplaatsen tegen een zeer realistisch kostenplaatje!


Hoogwaardig verhuismateriaal

Omdat wij u volledig willen ontzorgen en uw gehele inboedel vakkundig en schadeloos willen verhuizen, maakt Budget Verhuisservice bij verhuizingen in en om Sliedrecht alleen gebruik van A-kwaliteit verhuismateriaal. Door deze hoogwaardige materialen weet u zeker dat iedere doos en iedere meubel vlot wordt getransporteerd en ook geheel schadeloos op de plek van bestemming aankomt. Niet alleen gebruikt ons verhuisbedrijf verhuiswagens, verhuisliften en bieden wij opslagplaatsen, ook verzorgen wij spanbanden, verhuisdekens, hondjes, steekwagens en beschikken wij over diverse uitgebreide gereedschapskisten.

Wil u onze verhuisservice inschakelen voor uw verhuizing van, in of naar Sliedrecht? Neem vrijblijvend contact op via 085 060 4444 om de mogelijkheden te bespreken, of vul het verhuis offerteformulier in!


Verhuizen met Budget Verhuisbedrijf Sliedrecht samengevat:

 • Grote én kleine verhuizingen
 • Goedkope en professionele verhuisservice
 • Verhuisbedrijf voor bedrijven en particulieren
 • Verhuizen met ervaren en betrouwbare verhuismannen en handymans
 • Geen onnodige kosten
 • Binnen 6 uur een scherpe offerte!

Naast Sliedrecht doen wij ook verhuizingen in Rotterdam, Gouda, Dordrecht, Vlaardingen, Schiedam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Gorinchem, Hendrik-Ido-Ambacht, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Rhoon, Zwijndrecht, Capelle aan den IJssel en Spijkenisse.

Home
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.