Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 1031 beoordelingen

Verhuisbedrijf Spijkenisse

verhuisbedrijf-spijkenisse

Welkom bij Budget verhuisbedrijf Spijkenisse. U kunt met ons verhuisbedrijf goedkoop verhuizen door heel re regio. Ook door de rest van Nederland is onze verhuisservice flexibel inzetbaar en staan wij al jarenlang garant voor een vooruit staande dienstverlening waarin een hoogwaardige klantenservice centraal staat.

De verhuizers van Budget verhuisbedrijf Spijkenisse zijn uiteraard goed opgeleid en beschikken over de nodige certificaten om veiligheid tijdens uw verhuizing te kunnen waarborgen. Onze verhuisservice is daarnaast 7 dagen per week flexibel inzetbaar voor zowel grote als kleine verhuizingen. Gaat u binnenkort ook verhuizen? Bel dan 085-0604444 of vraag om een vrijblijvende offerte en ontvang dezelfde dag een prijsschatting van Budget verhuisbedrijf Spijkenisse. Ons verhuisbedrijf is naast Spijkenisse ook actief in Rotterdam, Gouda, Dordrecht, Vlaardingen, Schiedam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Gorinchem, Hendrik-Ido-Ambacht, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Rhoon, Sliedrecht, Zwijndrecht en Capelle aan den IJssel.

  • Nederlands en Engelstalige verhuizers
  • 7 dagen per week flexibel en goedkoop verhuizen
  • Uitsluitend professionele verhuismaterialen
  • Actief sinds 1998
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Budget verhuisbedrijf Spijkenisse is transparant!

U heeft met Budget verhuisbedrijf Spijkenisse de mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer, hoe en op welke wijze u wilt verhuizen. Zo kunt u er voor kiezen om zelf uw inboedel in te pakken. U kunt er dus voor kiezen dit aan onze verhuisservice uit te besteden maar kunt ook besparen op de kosten door dit zelf te doen. Los van de inpakservice hebben wij ook een handige handyman service. Deze handige handyman service zit standaard inbegrepen bij elke verhuizing. De handige mannen helpen u onder andere met het loskoppelen en aansluiten van bijvoorbeeld uw wasmachine of vaatwasmachine zodat u na uw verhuizing meer tijd over heeft om op uw gemak uw dozen uit te pakken. Budget verhuisbedrijf Spijkenisse beschikt daarnaast ook over verschillende verhuismaterialen zoals verhuisdozen en noppenfolie. Kijk op onze home pagina voor meer informatie.

Professionele verhuismaterialen van Budget Verhuisservice Spijkenisse!

Budget verhuisbedrijf Spijkenisse werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige verhuismaterialen die uw verhuizing nog sneller en soepeler laten verlopen. Hieronder verstaan wij bijvoorbeeld het gebruik van spanbanden, hondjes, steekwagens, en een flinke stapel verhuisdekens om uw kostbare inboedel mee af te dekken. Heeft u een groot bed wat gedemonteerd moet worden? Geen enkel probleem! Alle verhuiswagens van Budget verhuisbedrijf Spijkenisse beschikken over een uitgebreide gereedschap set, dus uw bed is binnen mum van tijd gedemonteerd en ingeladen, op weg naar het nieuwe adres. Om u ook van dienst te kunnen zijn met de zwaardere stukken inboedel hebben wij ervoor gekozen om al onze verhuiswagens uit te rusten met een zware laadklep. Deze laadklep heeft een hefvermogen van ruim 800kg, ruim voldoende voor het verhuizen van een piano. Indien nodig kunt u bij Budget verhuisbedrijf Spijkenisse ook een verhuislift huren. Vraag een offerte aan voor meer informatie.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.