Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Verhuisbedrijf Tilburg

budget-verhuisservice-banner-standaard

Verhuisplannen? Budget verhuisbedrijf Tilburg neemt u graag de zorgen uit handen! Onze verhuizers in Tilburg zijn 7 dagen per week inzetbaar om zoveel mogelijk grote als kleine verhuizingen uit te voeren. Ook voor spoedverhuizingen kunt u bij ons terecht tegen de laagste prijs en met behoud van een professionele verhuisservice.

In tegenstelling tot veel andere verhuisbedrijven in Tilburg, zijn onze verhuizers VerhuisCollege en NIWO gecertificeerd. Profiteer dus van de vele voordelen van onze verhuisservice en vraag vrijblijvend om een offerte. U kunt ook bellen met onze klantenservice voor een prijsschatting op maat via 085-0604444.


Met Budget verhuisservice kunt u ook goedkoop verhuizen in de steden: EindhovenBreda, Bergen op Zoom, Den Bosch, Dongen, Drunen, Etten-Leur, Roosendaal, Steenbergen, Waalwijk, Zevenbergen.

 • Voor grote en kleine verhuizingen door heel de regio
 • Verhuizen in Tilburg: altijd de laagste prijs!
 • Uw inboedel altijd goed verzekerd laten verhuizen!
 • Erkende Verhuizers. Geen student verhuisservice over de vloer!
 • Laat gratis uw inboedel demonteren en monteren
 • Wij pakken gratis uw grote stukken in!
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuisbedrijf Tilburg: altijd een verhuizing op maat!

Met de verhuisservice van Budget verhuisbedrijf Tilburg bepaalt u zelf welke verhuiswerkzaamheden u uit handen geeft. Zo kunnen onze verhuizers uw inboedel inpakken, demonteren en monteren en eventueel ook klussen op verzoek.

Wilt u zelf uw verhuisdozen in en uitpakken? Dan is dit uiteraard een mogelijkheid. Zo zullen de verhuizers, afhankelijk van hoe groot uw inboedel is, een stuk korter bezig zijn met uw verhuizing. Dit zal resulteren in een goedkopere verhuizing. Wij verhuizen dan alleen de grote en zware stukken inboedel. Denk aan uw wasmachine, uw koelkast en eventueel uw piano of andere grote stukken meubilair.
Ook het maken van een tussenstop op een ander adres is geen probleem. Vraag bij Budget verhuisbedrijf Tilburg vrijblijvend om een offerte op maat en weet wat uw verhuizing gaat kosten!


 • Grote en klein verhuizingen, u bent altijd goed verzekerd!
 • Geen studenten verhuisservice in Tilburg maar echte verhuizers!
 • Een efficiënte werkwijze
 • Alleen afrekenen van laad naar losadres ( betaal niet voor de terugreis )
 • Laat gratis uw witgoed door ons inpakken!

Professioneel en vakkundig!

Verhuist u met Budget verhuisbedrijf Tilburg? Dan bent u zeker van een vlekkeloze en voorspoedige verhuizing. Zo zijn al onze verhuiswagens voorzien van een laadklep, verhuisdekens, spanbanden, hondjes en andere rolmaterialen die kosteloos worden ingezet om uw verhuizing tot een soepel eind te brengen.

Heeft u niet volledig kunnen inpakken? Staat uw televisie, wasmachine of koelkast nog onbedekt te wachten tot onze verhuizers arriveren? Ook dan hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer u gebruikt maar van Verhuisbedrijf Tilburg.
Onze verhuizers hebben ten alle tijden een rol wikkelfolie aanwezig in de verhuiswagen. Hiermee pakken onze verhuizers, kosteloos uw grote stukken inboedel mee in. Dit is service van het huis.


Een tijdelijke opslag of verhuislift huren bij Verhuisbedrijf Tilburg

Wanneer u gebruikt maak van onze verhuisservice, dan maakt u gebruik van een zeer breed assortiment aan geleverde verhuisdiensten. Zo kunt u bij Budget verhuisbedrijf Tilburg een verhuislift huren wanneer er stukken inboedel niet door het trappenhuis passen of wanneer u op een hogere verdieping woont en er geen lift aanwezig is in het gebouw.
Ook een tijdelijke opslagruimte huren in Tilburg of uw inboedel zeewaardig laten verpakken voor een internationale verhuizing is geen probleem. Stel uw vragen via de mail of bel ons via 085-0604444.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

De service van Verhuisbedrijf Tilburg

U kunt ons verhuisbedrijf in Den Bosch ook inschakelen bij bijzondere gelegenheden. Onze verhuizers verhuizen namelijk ook senioren naar verzorgingstehuizen, verhuizen piano’s, brandkasten en kluizen, maar ook ontruimen zijn woningen in Den Bosch.
Een verhuislift huren in Den Bosch of een tijdelijk een opslagruimte huren in Den Bosch is ook mogelijk via ons verhuisbedrijf. Vraag naar de verschillende mogelijkheden.


In Den Bosch bieden wij u ook de volgende diensten:

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.