lp2

Professioneel en goedkoop verhuizen naar, van of in de gemeente Haarlem doet u met behulp van Budget verhuisbedrijf Haarlem! Onze verhuisservice is wekelijks verantwoordelijk voor tientallen succesvolle verhuizingen en is een vertrouwd verhuisbedrijf binnen Haarlem en regio.

Uiteraard werken onze verhuizers uitsluitend met professionele verhuismaterialen om uw verhuizing vlekkeloos en schadevrij te laten verlopen. Betaalbare vakmannen en geen studenten!

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Budget Verhuissservice is niet alleen actief als verhuisbedrijf in Haarlem. Wij verhuizen ook in Heemstede, Zandvoort, Amsterdam, en heel de Bollenstreek!

Verhuisbedrijf Haarlem kan u 7 dagen per week en 365 dagen per jaar goedkoop verhuizen. Onze verhuizers in Haarlem werken uitsluitend met professionele verhuismaterialen en hebben een interne opleiding tot verhuizer achter de rug. Bovendien werkt Budget verhuisbedrijf Haarlem alleen met professionele verhuiswagens die zijn uitgerust met een laadklep en alle andere gemakken van dien. Dit zorgt ervoor dat wij al uw zware spullen op een schadevrije manier kunnen verhuizen. Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met verhuisbedrijf Haarlem en vraag naar de mogelijkheden van onze verhuisservice of bereken direct de kosten van uw verhuizing met ons aanvraagformulier.

  • Groot en klein verhuizen in Haarlem en regio
  • Nederlands en Engels sprekende verhuizers
  • Snelste verhuisbedrijf in Haarlem
  • Altijd een heldere communicatie

Met zekerheid verhuizen in Haarlem

Ons verhuisbedrijf in Haarlem is 7 dagen per week geopend en vanaf 08:00 tot 18:00 bereikbaar. Wij beschikken over het juiste personeel om u op elk moment van de dag verhuizen. Reserveren bij verhuisbedrijf Haarlem is niet per sé noodzakelijk en heel soms hebben wij zelfs dezelfde dag nog en plek voor u vrij. Wel adviseren wij u om te reserveren als u aan het eind van de maand wilt verhuizen in Haarlem. Tussen de twintigste en vijfde van de nieuwe maand hebben wij vaak een volle agenda, reserveren is dan absoluut noodzakelijk als u zelf wilt bepalen wanneer en op welk tijdstip u wilt verhuizen. Kortom: flexibel & goedkoop verhuizen doet u met Budget verhuisbedrijf Haarlem.


Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

De kosten van verhuisbedrijf Haarlem

Bij Budget verhuisbedrijf Haarlem kunt u al verhuizen vanaf 259,- incl BTW. Een transport nemen wij al uit handen voor 69,- De prijs is bij ons opgebouwd uit de kosten voor het personeel en het gebruik van de verhuiswagen. Afhankelijk van de regio waar u woont rekent ons verhuisbedrijf Haarlem ook een starttarief. Annuleren kan altijd en is kosteloos indien u dit wel binnen 48 uur per mail aan ons doorgeeft, reserveren kan natuurlijk altijd. Wij rekenen geen andere toeslagen dan degenen die vermeld staan op de website van budget verhuisservice. Als u nog vragen heeft of mogelijkheden wilt bespreken dan bent u altijd vrij om contact op te nemen met ons verhuisbedrijf in Haarlem, wij staan u graag te woord en verhuizen u met een service uit de gulden tijd!

Ook handig! Goedkoop een verhuislift huren!

Beoordeel verhuisbedrijf Haarlem Budget verhuisservice: