Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 1031 beoordelingen

Verhuisbedrijf Haarlem

verhuisbedrijf-haarlem

Bent u op zoek naar een verhuisservice in Haarlem? Budget Verhuisbedrijf Haarlem verhuist uw zakelijke of particuliere inboedel van a naar b met ervaren en gecertificeerde vakmannen. En dat allemaal voor een lage prijs!

Wij heten niet voor niets Budget Verhuisservice! Uw verhuizing kan met een verhuisservice gerealiseerd worden voor de laagste prijs! En dat allemaal terwijl de kwaliteit er niet op achteruit gaat. Wij hebben namelijk alleen maar ervaren, professionele en goed opgeleide verhuizers in dienst. Ons verhuisbedrijf in Haarlem heeft meer dan 10.000 tevreden klanten geholpen met goedkoop verhuizen. Bent u de volgende? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan om de kosten van de verhuizing inzichtelijk te maken. Heeft u nog vragen over de service van ons verhuisbedrijf in Utrecht? Lees hieronder dan snel verder!

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuisbedrijf Haarlem

Dat een verhuizing gemakkelijk kan verlopen, daar komt u achter wanneer u voor Budgetverhuisservice verhuisbedrijf Haarlem kiest. Geen klus is ons te groot of te klein! Wij nemen u alle zorgen uit handen met een verhuiswagen van het juiste formaat en indien nodig een een verwarmde en beveiligde opslagplaats waarin uw inboedel tijdelijk opgeslagen kan worden. Ook een verhuislift huren is geen probleem en valt onder ons dienstenpakket. Vertrouw op ons verhuisbedrijf in Haarlem, wanneer u graag all-inclusive wilt verhuizen – geen verrassingen achteraf – en wilt genieten van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Goedkoop verhuizen naar, van of binnen Haarlem een gedoe? Niet met Budget verhuisbedrijf Haarlem. Wij ontzorgen u volledig met onze verhuisservice. Ook al het verhuis materialen nemen wij altijd mee. Hier hoeft u nooit iets extra’s voor te betalen! Zo wordt de verhuizing alleen maar makkelijker en kunnen we deze efficiënt laten verlopen. Dit is dus ook erg voordelig voor u! De verhuizing zal zo namelijk minder lang duren. En zoals u misschien al gezien heeft, betaalt u bij ons per uur. De kosten voor de hele verhuizing zullen zo dus een stuk lager uitvallen. U kunt ons dan ook inzetten voor de volgende verhuizingen en voordelen:

  • Voor grote en kleine verhuizingen in Haarlem en regio
  • Voor spoedverhuizingen en seniorenverhuizingen
  • Altijd helder in communicatie, geen addertjes onder het gras
  • Professionele verhuizers die verantwoord te werk gaan

Verhuisbedrijf Haarlem voor particuliere en zakelijke verhuizingen

Budget verhuisbedrijf Haarlem is in te zetten voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Geen verhuizing is voor ons te groot. Met een particuliere verhuizing zullen we deze eerst volledig inzichtelijk maken. U kunt ons daarbij helpen door de m3 calculator in te vullen en alle spullen al in te pakken. Is het onhandig en heeft u toch liever dat we langskomen of dat wij uw spullen inpakken? Geen probleem. Wij kunnen uw spullen namelijk ook voor u inpakken. Hier zit echter wel meer tijd in. De kosten voor de verhuizing zullen zo dus wel hoger uitvallen. Maar het is geheel begrijpelijk als u volledig ontzorgd wilt worden en ook deze klus door ons wilt laten doen! Als u liever heeft dat we bij u aan huis komen zullen we diverse factoren analyseren. We kijken hoeveel spullen er verhuisd moeten worden, wat voor spullen er verhuisd moeten worden, of we spullen moeten demonteren voordat we het verhuizen en of we dus spullen in moeten pakken. Zo wordt de verhuizing met ons verhuisbedrijf in Haarlem inzichtelijk en kunnen we een planning maken!

Voor een zakelijke verhuizing zal het proces niet heel anders zijn. Echter is de klus bijna altijd wel groter dan een particuliere verhuizing. Er moet ten slotte een heel bedrijf verhuisd worden! Alle spullen moeten dus mee. Vaak worden wij dan ook ingehuurd voor het totaalplaatje. Spullen zijn dan ook meestal niet ingepakt. Nu is dit niet zo erg, want er zijn niet veel kleine spullen die ingepakt moeten worden. Wanneer we bijvoorbeeld een kantoor verhuizen, dan gaat het vaak om grote spullen als bureau’s, tafels, stoelen, banken, planten, etc. Uiteraard komen breekbare dure spullen hier ook bij kijken. Denk aan computers, monitors, tv’s, etc. Hier gaan wij dan uiteraard ook met beleid mee om. Komt het nu in een uitzonderlijk geval voor dat één van de spullen beschadigd raakt, dan is dit geen ramp. U bent namelijk altijd verzekerd bij Budget Verhuisbedrijf Haarlem!

Ervaren verhuisbedrijf Haarlem

Na uw aanvraag krijgt u een vrijblijvende offerte toegestuurd naar uw mailbox voor onze verhuisservice Haarlem. Deze offerte is geheel op maat en kan in overleg met uw persoonlijke verhuisadviseur nog altijd worden aangepast worden naar uw persoonlijke voorkeur. Daarnaast zijn wij met meer dan 15 jaar ervaring het aangewezen verhuisbedrijf in Haarlem dat u kan ontzorgen met een particuliere verhuizing, waaronder seniorenverhuizing of een zakelijke verhuizing van ieder formaat. Onze NIWO-gecertificeerde verhuizers in Haarlem helpen u moeiteloos van, naar of binnen Haarlem te verhuizen. Onze verhuizers zijn uiterst behulpzaam, communiceren helder en hebben allemaal zeer veel kennis in huis. Uiteraard gaan onze verhuizers met de grootst mogelijke zorg om met uw inboedel om deze schadevrij van A naar B te verhuizen, en hebben zij hiervoor altijd de juiste materialen bij zich. U maakt bij ons ook geen gebruik van een studenten verhuisservice, maar krijgt echte vakmannen over de vloer!

Één verhuisbedrijf, alle services

Verhuizen naar Haarlem is al stressvol genoeg zonder dat u voor ieder klusje een ander bedrijf moet benaderen. Het laatste waar u op zit te wachten, is een berg met administratie rond uw verhuizing in Haarlem en verschillende bedrijven om contact mee te onderhouden. Gelukkig maken wij het verhuizen van, naar of binnen Haarlem weer gemakkelijk, want bij Budgetverhuisservice vindt u alle services onder één dak! Onze verhuizers in Haarlem komen altijd aanrijden met één of desnoods meerdere moderne verhuiswagens, voorzien van een hydraulische laadklep. Dit kunnen bakwagens zijn van 22m3, maar ook grotere vrachtwagens met een laadvolume van 44m3. Uiteraard zijn al onze verhuiswagens uitgerust met alle noodzakelijke verhuismaterialen zoals verhuisdekens, spanbanden, steekwagens, hondjes en zelfs sealfolie waarmee onze verhuizers uw grote stukken kosteloos zullen inwikkelen om de kans aan de kans aan schade aan uw inboedel maximaal te verkleinen. Mocht er onverhoopt toch een schade ontstaan, dan bent u bij ons altijd verzekerd tot een bedrag van €30.000. Ook wanneer het gaat om een spoedverhuizing.

Gratis verhuisofferte, ook voor verhuizingen binnen de regio!

Betrouwbare verhuizers in Haarlem – of in een andere regio waar Budgetverhuisservice werkzaam is – in de arm nemen voor uw verhuizing? Vraag dan gratis een offerte aan. U krijgt binnen 6 uur een vrijblijvende en op maat opgestelde offerte toegestuurd per mail. Ook wanneer u wilt verhuizen van, naar of binnen de regio; Heemstede, Zandvoort, Castricum, Beverwijk, Bloemendaal aan Zee, Wormerveer, Heemskerk, IJmuiden of Velserbroek, dan ontzorgen wij u graag!

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.