Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 755 beoordelingen

Verhuisbedrijf IJmuiden

budget-movers

Gaat u binnenkort in de buurt van IJmuiden verhuizen en heeft u direct een professioneel en vakkundig verhuisbedrijf nodig? Wilt u een verhuisservice inschakelen die u van begin tot eind ontlast? Dan zoekt u naar een bedrijf als Budget Verhuisbedrijf.

Budget Verhuisbedrijf is al jaren gespecialiseerd in zowel particuliere verhuizingen als bedrijfsverhuizingen in IJmuiden en omgeving. Als professioneel verhuisbedrijf willen we een verhuisservice bieden die goedkoop is, efficiënt en voor iedereen te betalen. Dit willen wij bereiken door volledig schaalbare verhuizingen te bieden. U kunt een enkele verhuizer inhuren, maar ook een volledig team op luxueuze wijze uw gehele inboedel laten verhuizen. U betaalt, dus u bepaalt!

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij verhuisbedrijf Budget Verhuisservice? Neemt u dan contact op met ons via 085 060 4444 of vul het verhuisofferteformulier in!

 • Professioneel opgeleide verhuizers
 • De beste prijs-kwaliteitverhouding van de regio
 • 7 dagen per week flexibel inzetbaar
 • Geen onnodige kosten
 • Binnen 6 uur een scherpe offerte!

Goedkope verhuisservice in en om IJmuiden

Wanneer u Budget Verhuisbedrijf inschakelt voor uw verhuizing van of naar IJmuiden, weet u zeker dat u in zee gaat met een goedkoop maar professioneel verhuisbedrijf. Wij willen een verhuisservice bieden die voor iedereen toegankelijk is: van de alleenstaande ouder tot de multinational. Om dit te bereiken hanteren wij zeer lage uurtarieven. Lager dan erkende verhuisbedrijven, maar ook lager dan veel studentenverhuizers. Bovendien bepaalt u zelf de mate waarin wij u bijstaan: u kunt een losse verhuiswagen huren, maar u kunt ook uw gehele inboedel van A tot Z laten verhuizen door een professioneel team. Goedkoop is duurkoop, maar u bepaalt!

Toch betekenen deze lage prijzen niet dat er aan kwaliteit wordt ingeboet. Wij bieden namelijk zeer goed opgeleide verhuizers en handymans, maar bieden ook hoogwaardig verhuismateriaal. Hieronder leest u daar meer over.


Hoogwaardig verhuismateriaal

Bij Budget Verhuisbedrijf willen wij een A-kwaliteit verhuisservice in en om IJmuiden bieden. Om dit te bewerkstelligen, biedt ons verhuisbedrijf verhuizingen met alleen maar A-kwaliteit materialen. Om deze professionaliteit goedkoop te kunnen bewerkstelligen, maken wij gebruik van diverse hoogwaardige verhuismaterialen. Denk hierbij aan transport en opslag door verhuiswagens, verhuisliften en opslagplaatsen, maar ook aan schadevrij vervoeren door verhuisdekens en spanbanden en makkelijk in- en uitladen door middel van hondjes en steekwagens. Bovendien wordt alles handig gedemonteerd en opnieuw gemonteerd met onze uitgebreide gereedschapskisten.

Meer weten over de mogelijkheden in en om IJmuiden bij verhuisbedrijf Budget Verhuisservice? Neem telefonisch contact op via 085 060 4444, of vul het offerteformulier in!


Waarom verhuizen met Budget Verhuisbedrijf?

 • Volledig schaalbare verhuizingen
 • Goedkope en professionele verhuisservice
 • Verhuisbedrijf voor bedrijven en particulieren
 • Goed opgeleid personeel (verhuizers en handymans)
 • Verhuizen met A-kwaliteit verhuismateriaal
 • Geen onnodige kosten

Naast onze verhuisservice in IJmuiden zijn wij actief in onder andere de steden Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Castricum, Beverwijk, Bloemendaal aan Zee, Wormerveer, Heemskerk en Velserbroek!

Home
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.