Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 936 beoordelingen

Verhuisbedrijf Wormerveer

banner-wormerveer

Heeft u een verhuisbedrijf uit de buurt van Wormerveer nodig voor hulp bij verhuizen? Wilt u op professionele, maar goedkope wijze verhuisd worden door een ervaren team van verhuizers en handymans? Dan weet u zeker dat u goed zit bij Budget Verhuisservice!

Budget Verhuisservice is een ervaren verhuisbedrijf uit de buurt van Wormerveer, sinds jaar en dag gespecialiseerd in zowel particulier verhuizen als bedrijfsverhuizingen. Goedkope, kwalitatieve verhuizingen, tegen een laag tarief, geheel aangepast aan uw budget, dat is waar wij voor staat! Moet uw gehele inboedel verhuisd worden, of slechts enkele zware meubels? Geen zorgen, bij Budgetverhuisbedrijf is het allemaal mogelijk!

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Kortom: wilt u geheel zorgeloos verhuisd worden door een ervaren verhuisbedrijf uit Wormerveer? Vraagt u dan direct een offerte aan, of bel ons gewoon even op via 085-0604444!

 • Gratis inpakken van televisie, koelkast of andere grote meubels in wikkelfolie
 • Af- en aansluiten van wasmachine of vaatwasser
 • Schaalbare verhuispakketten (van meubels tot gehele inboedel)
 • Alleen de beste verhuismaterialen (verhuiswagens, verhuislift, opslagruimte en meer)
 • Ervaren en vakkundige verhuizers en handymans
 • Binnen 6 uur een zeer scherpe offerte!

De goedkoopste verhuisservice van Wormerveer

Wanneer u Budget Verhuisservice inschakelt, schakelt u een professioneel verhuisbedrijf uit Wormerveer in tegen zeer scherpe tarieven. Bij ons verhuisbedrijf worden de kosten zo laag mogelijk gehouden. Een verhuizing kan namelijk een vrij kostbare onderneming zijn. In vergelijking met diverse erkende verhuisbedrijven uit de buurt bieden wij dan ook een zeer goedkope oplossing voor verhuizen; ons uurtarief ligt zelfs lager dan die van de meeste studentenverhuizers.

Toch hebben deze lage kosten geen invloed op de kwaliteit van onze service. U kunt een professionele totaaloplossing verwachten, waarbij u van A tot Z wordt ontzorgd. Hierbij kunt u zelf invullen waar behoefte aan is en waaraan niet. Bovendien bieden wij u ook diverse ‘extraatjes’, zoals het gratis inpakken van meubels met wikkelfolie of het gratis gebruikmaken van onze gereedschapskist voor zowel montage als demontage. U kiest zelf aan welke soort verhuizing u behoefte heeft. De materialen zijn er: van verhuiswagens tot verhuisliften en als klap op de vuurpijl zelfs een eigen opslagplaats.

Een goedkoop en vakkundig verhuisbedrijf uit Wormerveer inschakelen? Schakel Budget Verhuisservice in!


Alleen de beste verhuismaterialen

U kon er hierboven al even kort over lezen, maar ons verhuisbedrijf uit Wormerveer gebruikt alleen de kwalitatief meest hoogwaardige verhuismaterialen die beschikbaar zijn, om u een professionele, goedkope totaaloplossing te bieden. Niet alleen kunt u gebruikmaken van zowel verhuizers als handymans, ook heeft u de keuze uit verhuiswagens, verhuisliften, opslagruimtes en extra’s als spanbanden, steekwagens, verhuisdekens, hondjes en een zeer uitgebreide gereedschapskist. Meer weten over de mogelijkheden? Bel ons op via 085-0604444 of vul alvast het verhuisofferteformulier in voor een realistische prijsindicatie!


Verhuizen met Budget Verhuisbedrijf:

 • Schaalbaar verhuizen van, in en naar Wormerveer
 • In- en uitpakservice
 • (De)montageservice
 • Handymanservice
 • Particuliere- en bedrijfsverhuizingen
 • Ontruimingen (bezemschone oplevering)
 • Transport en witgoedservice
 • Opslagruimte

Naast Wormerveer, verhuizen wij ook in steden als Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Castricum, Beverwijk, Bloemendaal aan Zee, Heemskerk, IJmuiden en Velserbroek!

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.