Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 939 beoordelingen

Verhuisbedrijf Velserbroek

banner-velserbroek

Woonachtig in Velserbroek of omgeving en per direct op zoek naar een goedkoop en professioneel verhuisbedrijf uit de regio voor hulp bij het verhuizen? Wilt u van begin tot eind worden ontlast door een vakkundige verhuisservice? Dan heeft u Budget Verhuisbedrijf nodig!

Budget Verhuisbedrijf heeft zich sinds enkele jaren gespecialiseerd in particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen. In de loop der jaren hebben onze verhuizers en handymans binnen en buiten Velserbroek bijna 10.000 verhuizingen uitgevoerd. Ons verhuisbedrijf wil een verhuisservice bieden die voor iedereen toegankelijk is: van de twee vriendinnen in een studio tot de multinational langs de snelweg. Wij bieden een schaalbare en zeer goedkope totaaloplossing: u bepaalt zelfs waar u ons voor inhuurt en waarvoor niet: van de huur van een losse verhuislift tot de verhuizing van een complete bedrijfsinboedel.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Wilt u meer weten over de kosten en mogelijkheden bij verhuizen met Budget Verhuisservice in Velserbroek? Neem contact op met ons verhuisbedrijf via 085 060 4444, of vul het offerteformulier in voor een realistische prijsindicatie.

  • Flexibele en schaalbare verhuizingen
  • 7 dagen per week flexibel verhuizen
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Professioneel personeel
  • Binnen 6 uur een scherpe offerte!

Goedkope verhuisservice in Velserbroek

Budget Verhuisbedrijf wil een verhuisservice in en om Velserbroek bieden die voor iedereen goedkoop en betaalbaar is, zonder dat de kwaliteit hieronder leidt. Om dit te bewerkstelligen, drukken wij de kosten allereerst door een extreem laag uurtarief te bieden. Dit is lager dan bij andere erkende verhuisbedrijven en zelfs goedkoper dan diverse studentenverhuizers. Dit gecombineerd met onze schaalbare verhuisservice maakt dat iedereen onze diensten in kan schakelen voor welke verhuizing dan ook.

Dat u een goedkoop verhuisbedrijf inhuurt betekent niet dat u aan kwaliteit hoeft in te leveren. Zo werkt Budget Verhuisservice alleen maar met goed opgeleide verhuizers. Zij worden geselecteerd op basis van klantvriendelijkheid en vakkundigheid. Tevens wordt gebruikgemaakt van alleen de beste verhuismaterialen. Daar leest u hieronder meer over.


De beste verhuismaterialen

Als professioneel verhuisbedrijf in en om Velserbroek maakt Budget Verhuisservice alleen gebruik van de beste verhuismaterialen. Zo zijn al onze verhuiswagens uitgerust met spanbanden, verhuisdekens, verhuisdozen, steekwagens en hondjes en beschikken wij ook over diverse verhuisliften en opslagplaatsen. Tevens beschikken onze laadkleppen over een hefvermogen tot wel 800 kilo, waardoor iedere meubel gelift en getransporteerd kan worden!

Meer weten over onze verhuisservice, of direct een offerte aanvragen bij verhuisbedrijf Velserbroek? Neem telefonisch contact met ons op via 085 060 4444, of vul het offerteformulier in.


Waarom verhuizen met Budget Verhuisbedrijf?

  • Goedkoop en professioneel verhuisbedrijf
  • Schaalbare verhuisservice
  • Verhuizen met A-kwaliteit verhuismaterialen
  • Goed opgeleid personeel
  • Geen onnodige kosten

Naast ons verhuisbedrijf in Velserbroek, zijn wij actief in onder andere de steden Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Castricum, Beverwijk, Bloemendaal aan Zee, Wormerveer, Heemskerk en IJmuiden.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.