Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 939 beoordelingen

Verhuisbedrijf Hilversum

verhuisbedrijf-hilversum

LET OP: Professioneel & goedkoop verhuizen naar, van of in Hilversum is mogelijk met Budget verhuisbedrijf Hilversum! Onze verhuisservice is verantwoordelijk voor minstens 50 verhuizingen per week en gaat altijd goed voorbereid te werk. Ook u kunt nu profiteren van een betaalbare verhuizing met ervaren verhuizers. Wij doen onder andere ook verhuizingen in Almere, Naarden, Huizen, Lelystad en Weesp.

  • Verhuizen en betrouwbaar en fit personeel
  • 7 dagen per week inzetbaar
  • Zowel grote als kleine verhuizingen
  • Budget verhuisbedrijf Hilversum biedt u de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Het goedkoopste verhuisbedrijf in Hilversum.

Al 12 jaar lang kunt u verhuizen met Budget verhuisbedrijf Hilversum. Onze verhuisservice is landelijk actief en is daarnaast ook erg populair in deze regio. Onze verhuisservice is zowel inzetbaar voor een grote als kleine verhuizing en kan u uiteraard ook van dienst zijn met bijkomende werkzaamheden zoals het (de)monteren van uw inboedel, het aansluiten van uw wasmachine of het ophangen van uw tv in de nieuwe woning. Budget verhuisbedrijf Hilversum heeft naast sterke verhuizers ook handige klussers in dienst die u kunnen bijstaan wanneer dat nodig is. Mocht u speciale wensen hebben of wilt u dat wij bijvoorbeeld laminaat leggen in uw nieuwe woning? Neem dan even contact op met onze planning of maak uw wensen kenbaar in het aanvraag formulier. Wij hanteren voor zowel de klussers als de verhuizers hetzelfde uurtarief zonder bijkomende toeslagen of verborgen kosten. Alleen als Budget verhuisbedrijf Hilversum extra materialen moet kopen of huren voor uw klus, kan het zijn dat er extra kosten in rekening worden gebracht. Uiteraard overleggen wij altijd met u of dit nodig is.

Een verhuisservice op maat!

Met Budget verhuisbedrijf Hilversum kunt u zowel grote als kleine inboedels verhuizen. Heeft u bijvoorbeeld een aantal spullen gekocht bij de Ikea en wilt u deze door ons laten bezorgen? Dat kan. Ook aankopen via Marktplaats of een kleine ontruiming is geen enkel probleem. Toch is onze hoofdactiviteit verhuizen en dan hebben wij het voornamelijk over particulieren. Budget verhuisbedrijf Hilversum is goed voor minimaal 50 geslaagde verhuizingen per week en heeft jarenlange ervaring opgebouwd in deze branche, waar wij erg trots op zijn. Ook bedrijfsverhuizingen of interne verhuizingen behoren tot ons portfolio. Neem voor meer informatie over onze diensten contact met ons op. De medewerkers van Budget verhuisbedrijf Hilversum staan u graag te woord.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuisbedrijf Hilversum is een betaalbare oplossing!

Met Budget verhuisbedrijf Hilversum kunt u al verhuizen vanaf 259,- incl. In dit geval beschikt u over een compleet aangeklede verhuiswagen inclusief rolmaterialen, verhuisdekens, spanbanden en andere benodigdheden en staan de verhuizers en verhuiswagen 3 uur lang tot uw beschikking. Ons verhuisbedrijf in Hilversum rekent het aantal arbeidsuren alleen van A naar B en niet meer terug naar kantoor, dit in tegenstelling tot veel van onze concurrenten. Er worden dus geen onnodige kosten of extra toeslagen gerekend voor uw verhuizing. Daarnaast krijgt u als u gebruik maakt van het verhuis offerte formulier, altijd een mail waarin zwart op wit staat beschreven wat de kosten precies zullen zijn. Deze zijn in alle gevallen opgebouwd uit de huur van de verhuiswagen, de verhuizers en het starttarief. Wilt u meer weten over de verhuisservice van Budget verhuisbedrijf Hilversum? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook handig van ons verhuisbedrijf: Verhuislift huren in Hilversum

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.