Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 939 beoordelingen

Verhuisbedrijf Naarden

kleine-verhuizing

Heeft u verhuisplannen? Dan kan Budget verhuisbedrijf Naarden u een passende oplossing bieden voor elke soort verhuizing. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen met gebruik van onze verhuisservice. Wij helpen u met vakkundig en goedkoop verhuizen, en doen dit 7 dagen per week.

Wilt u een indicatie ontvangen van wat uw verhuizing binnen, naar of van gemeente Naarden zal kosten? Vraag ons verhuisbedrijf dan vrijblijvend om een offerte en ontvang deze dezelfde dag per e-mail. Het aanvragen van een offerte neemt ongeveer 2 minuten van uw tijd in beslag.

 


Met Budget verhuisservice kunt u ook goedkoop verhuizen in de steden: Almere, Hilversum, Huizen, Lelystad en Weesp.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuisbedrijf Naarden; alles onder één dak!

Kiest u voor een verhuizing met inpakwerkzaamheden? Of bent u van plan zelf in te pakken en alleen het zware tilwerk uit handen te geven? Met de verhuisdiensten van Budget verhuisbedrijf Naarden bent u nergens aan gebonden en kunt u flexibel als maar kan, zelf bepalen welke werkzaamheden u uit handen geeft.

In tegenstelling tot veel andere verhuisbedrijven uit Naarden heeft Budget Verhuisservice alle diensten en materieel in eigen beheer. Zo kunnen wij voor uw verhuizing hele grote verhuiswagens, maar ook kleinere verhuiswagens inschakelen. Zo bent u altijd zeker van een verhuizing op maat. Ook het huren van een tijdelijk opslagruimte in Naarden of een verhuislift huren in Naarden is geen probleem. Onze adviseurs en verhuizers zijn deskundig, goed opgeleid en kunnen u moeiteloos adviseren over de mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar deze mogelijkheden of wilt u meer weten over onze tarieven? Belt u dan vrijblijvend via 085-0604444 of vul ons aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte.


 • Onze verhuizers gaan goed verzekerd op pad!
 • Geen studenten verhuisservice maar professionele verhuizers
 • Een efficiënte werkwijze
 • Alleen afrekenen van laad naar losadres ( betaal niet voor de terugreis )
 • Altijd helder over de tarieven! Geen adders onder het gras

Professioneel en voorbereid

Budget verhuisbedrijf Naarden werkt uitsluitend met vakkundige verhuizers die het vak als verhuizer goed verstaan. Verhuizen is namelijk meer dan alleen tillen, er komt ook een hoop denkwerk, techniek en geduld bij kijken. Juist om deze reden hebben wij onze verhuizers voorzien van de meest professionele verhuismaterialen die beschikbaar zijn. Zo zijn alle verhuiswagens die actief zijn in de regio Naarden voorzien van een laadklep. Nadat de laadklep is geopend, ziet u een scala een professionele hulpmaterialen zoals verhuisdekens, hondjes, steekwagens, spanbanden, wikkelfolie, gereedschappen en nog veel meer. Tijdens u verhuizing kunnen onze verhuizers hier gebruik van maken zonder dat er enige toeslag naar u wordt doorgerekend.

Heeft u verhuisdozen nodig? Check dan even onze webshop.


Overige verhuisdiensten van Budget Verhuisbedrijf Naarden

Uiteraard kunt u Verhuisbedrijf Naarden ook inschakelen wanneer u een piano wilt verhuizen, een woning wilt ontruimen of een reservering wilt maken voor een senioren verhuizing. Ook een spoedverhuizing of een woningruil is geen enkel probleem. Zo bieden wij op elke vraag een passende oplossing.

Wilt u meer informatie ontvangen? Stel uw vragen dan via 085-0604444 of vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U ontvangt dan dezelfde dag een offerte per e-mail.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Tijdelijke opslag of een verhuislift huren in Naarden

Gaat u verhuizen en heeft u behoefte aan een tijdelijke opslagruimte waar uw inboedel gestald kan worden? Dan kan dit flexibel en goedkoop in onze eigen opslagruimte. Een tijdelijke opslag is te huur vanaf 10m3 en voor onbepaalde tijd.

Ook voor het huren van een verhuislift bent u bij Budget verhuisbedrijf Naarden aan het juiste adres. Wij verhuren verhuisliften met bediening. Deze bediener help u ook graag mee met tillen en heeft verschillende beschermmaterialen bij zich om zo schade aan uw raamkozijn of andere doorgangen te voorkomen.


In de regio van Naarden bieden wij u ook de volgende diensten:

 • De keuze tussen grote en kleine verhuiswagens
 • Spoedverhuizingen
 • Woningontruimingen en bezemschoon opleveren van woningen
 • Senioren verhuizingen
 • (de)montageservice
 • Tijdelijk verhuur van opslagruimtes in Lelystad
 • Verhuislift huren
 • Een transportservice voor losse stukken inboedel

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.