Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 755 beoordelingen

Verhuisbedrijf Nijmegen

kleine-verhuizing

Budget Verhuisbedrijf Nijmegen staat sinds 1992 garant voor vlekkeloze en betaalbare verhuizingen van, binnen of naar de gemeente Nijmegen. Onze verhuizers zijn goed opgeleid en verhuizen zowel grote als kleine inboedels tegen een schappelijk tarief en met behoud van een professionele verhuisservice.

Wilt u ook een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan ons aanvraag formulier in of bel via 085-0604444 met één van onze verhuisadviseurs!


Budget Verhuisbedrijf Nijmegen is ook actief in omliggende gemeentes als Arnhem, Barneveld, Doetinchem, Ede, Harderwijk, Gelderland, Zaltbommel, Zutphen en Apeldoorn.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
 • Voor kleine of grotere verhuizingen in Nijmegen
 • Verhuisbedrijf Nijmegen: altijd een eerlijke prijs
 • Uw inboedel goed verzekerd vervoerd
 • Opgeleid door onder andere erkende Verhuizers. Geen student verhuizers!
 • Laat gratis uw inboedel laten demonteren en monteren
 • Onze verhuizers in Nijmegen pakken kosteloos uw grote stukken in

Waarom kiezen voor Verhuisbedrijf Nijmegen?

Verhuisbedrijf Nijmegenis onderdeel van Budget Verhuisservice, een landelijk verhuisbedrijf met meerdere vestigingen waarbij de belangrijkste zaken zoals de planning, centraal geregeld zijn door het hoofdkantoor. Met ruim 300 particuliere verhuizingen per maand heeft Verhuisbedrijf Nijmegen aan ervaring dus absoluut geen gebrek.

Zo kunt u bij Verhuisbedrijf Nijmegen ervoor kiezen om uw hele inboedel te laten verpakken, te demonteren, te verhuizen en weer te monteren op het uitlaad adres. Echter wanneer u Ons verhuisbedrijf in Nijmegen alleen wilt inschakelen om de grote stukken te laten verhuizen, dan behoort dit ook tot de opties. Op deze manier is iedere verhuizing die wij inplannen volledig op maat. Dit maakt onze verhuisservice in Nijmegen uniek tegenover andere verhuisbedrijven in de regio.


 • Uw inboedel altijd goed gedekt tegen schade
 • Vakkundige maar ook vriendelijke verhuizers
 • Een ervaren klantenservice die u goed kan adviseren
 • U rekent alleen af voor de gewerkte uren
 • Verhuizen Nijmegen? Ons verhuisbedrijf in Nijmegen op alle dagen inzetbaar
Home
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Goedkoop verhuizen in Nijmegen kan ook vakkundig!

In tegenstelling tot veel andere verhuisbedrijven in de gemeente Nijmegen werkt ons verhuisbedrijf niet met vaste tarieven maar op basis van nacalculatie. Dit betekent dat u met Budget Verhuisbedrijf Nijmegen nooit teveel afrekent maar alleen afrekent voor de gewerkte arbeidsuren.

Goedkoop verhuizen wilt ook niet zeggen dat u in hoeft te leveren op kwaliteit. Zo zijn alle verhuiswagens van ons verhuisbedrijf in Nijmegen voorzien van een laadklep, voorzien van verhuisdekens, spanbanden, hondjes, gereedschappen en andere verhuismaterialen om uw verhuizing soepel en snel te kunnen laten verlopen.


Aanvullende diensten van verhuisbedrijf Nijmegen

Verhuisbedrijf Nijmegen levert naast betaalbare verhuizers en een goede verhuisservice ook andere diensten om u te kunnen ontzorgen tijdens uw verhuizing .

Zo kunt u altijd beroep doen op onze tijdelijke opslagruimte in Nijmegen waarin uw inboedel tijdelijk kan worden opgeslagen, kunnen onze verhuizers een verhuislift voor laten rijden wanneer nodig, en kunt u alle benodigde verhuismaterialen zoals verhuisdozen en noppenfolie bestellen in onze online webshop.


Bekend in Nijmegen en omstreken

Verhuisbedrijf Nijmegen is sinds jaren actief in de regio en is inmiddels een veelgevraagd verhuisbedrijf. Wij doen niet alleen aan particuliere verhuizingen, maar ook bedrijfsverhuizingen of meubeltransporten voor het verhuizen van bijvoorbeeld ene koelkast, wasmachine of piano is mogelijk.

Voor woningontruimingen of seniorenverhuizingen in Nijmegen vragen wij u om telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice om uw offerte nogmaals goed te bespreken. Dit soort speciaal verhuizingen of ontruimingen vragen net wat extra aandacht om goed in te plannen. Contact kunt u opnemen via ons landelijke telefoonnummer of u kunt tijdens het aanvragen van uw offerte formulier aangeven dat u telefonisch contact wilt voordat wij de prijsschatting naar uw toe mailen.


De voordelen van Budget Verhuisbedrijf Nijmegen

 • Uw kunt ook alleen de grote stukken laten verhuizen!
 • Geen extra kosten voor het demonteren en monteren van meubels
 • Veel goedkoper verhuizen dan andere verhuisbedrijven in Nijmegen
 • Veel ervaring met seniorenverhuizingen in Nijmegen
 • Laat gratis uw grote stukken inpakken door onze verhuizers
 • Goed verzekerd en geen studenten verhuisservice!
 • Goedkoper dan erkende verhuisbedrijven in de gemeente Nijmegen
 • Geen vaste tarieven, altijd een offerte op maat

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.