Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Verhuisbedrijf Ede

kleine-verhuizing

Budget verhuisbedrijf Ede staat al jarenlang voor stressvrij en goedkoop verhuizen in Ede en omgeving. Onze verhuizers zijn 7 dagen per week inzetbaar en verhuizen zowel groot als klein zoals u dat wilt.

Wilt u ook vrijblijvend een offerte ontvangen van Budget verhuisbedrijf Ede? Vul dan het aanvraagformulier in en ontvang dezelfde dag nog een offerte per e-mail. Met Budget verhuisservice kunt u naast Ede ook goedkoop verhuizen in de steden: Nijmegen, Arnhem, Barneveld, Doetinchem, Harderwijk, Gelderland, Zaltbommel, Zutphen en Apeldoorn.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Professioneel maar toch goedkoop verhuizen in Ede!

Budget verhuisbedrijf Ede is een NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd verhuisbedrijf. Dit betekent dat u deskundig en betrouwbaar personeel over de vloer krijgt en zich geen zorgen hoeft te maken over schades, miscommunicatie of andere vormen van oponthoud die kunnen voorkomen wanneer u met een minder goed aangeschreven verhuisbedrijf in Ede zou verhuizen.

Zoals de naam al doet verklappen, werkt Budget Verhuisservice tegen een schappelijk uurtarief en andere voorwaarden die ervoor zorgen dat u nooit teveel afrekent. Zo rekent u alleen af voor de uren die worden gemaakt vanaf het moment dat onze verhuizers beginnen met inladen, tot aan het moment dat er is uitgeladen. De kosten voor de terugreis naar de standplaats worden niet aan u doorberekend. Ook worden er geen kosten berekend voor het inpakken van uw witgoed. Dit is een stukje service van het huis.


 • Grote en kleine inboedels zijn altijd goed verzekerd!
 • Geen studenten verhuisservice in Ede, maar echte verhuizers!
 • Een efficiënte werkwijze
 • Alleen afrekenen van laad naar losadres ( betaal niet voor de terugreis )
 • Duidelijk over de tarieven! Geen adders onder het gras

Verhuisbedrijf Ede gaat voor full- service en flexibiliteit

Laat u de hele inboedel verhuizen door onze verhuizers? Of laat u alleen het verhuizen van de grote stukken inboedel aan ons over? Bij Budget verhuisbedrijf Ede heeft u altijd de mogelijkheid om zelf te bepalen welke werkzaamheden u uit handen geeft. Zo is een verhuizing bij ons altijd op maat en bent u er zeker van van een dienstverlening die aansluit op uw wensen.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen voor een medium, of grote verhuiswagen. Zo weet u zeker dat uw hele huis of kantoor inboedel met één rit mee kan naar het losadres. Uiteraard zijn al onze verhuiswagens uitgerust met verhuisdekens, spanbanden, hondjes en andere verhuismaterialen die niet mogen ontbreken bij het organiseren van een professionele verhuizing.


Een tijdelijke opslag of verhuislift huren bij Verhuisbedrijf Tilburg

Wanneer u gebruikt maak van onze verhuisservice, dan maakt u gebruik van een zeer breed assortiment aan geleverde verhuisdiensten. Zo kunt u bij Budget verhuisbedrijf Tilburg een verhuislift huren wanneer er stukken inboedel niet door het trappenhuis passen of wanneer u op een hogere verdieping woont en er geen lift aanwezig is in het gebouw.
Ook een tijdelijke opslagruimte huren in Tilburg of uw inboedel zeewaardig laten verpakken voor een internationale verhuizing is geen probleem. Stel uw vragen via de mail of bel ons via 085-0604444.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuislift huren, tijdelijke opslag of een senioren verhuizing?

Bij Budget verhuisbedrijf Ede kunt u ook terecht voor aanvullende verhuisdiensten zoals het huren van een verhuislift of het huren van een tijdelijke opslagruimte in Ede.
Ook zijn onze verhuizers deskundigen op het gebied van senioren verhuizingen of verhuizingen van bijzondere goederen. Denk aan het verhuizen van piano’s brandkasten of een kantoorverhuizing.

Wilt u meer weten over de diensten of tarieven van ons verhuisbedrijf in Ede? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085-0604444 of vul vrijblijvend het aanvraag formulier in. U ontvangt dezelfde dag nog een offerte op maat!


In Ede bieden wij u ook de volgende diensten:

 • Groot en klein verhuizen
 • Transport van goederen (meubels, witgoed etc)
 • Ontruimingen
 • In en uitpak werkzaamheden
 • (de)montageservice
 • Tijdelijk verhuur van opslagruimte
 • Verhuislift huren
 • Een transportservice voor losse stukken inboedel

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.