Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Verhuisbedrijf Harderwijk

alles-in-een

Verhuisbedrijf Harderwijk is dé specialist op het gebied van particuliere verhuizingen in gemeente Harderwijk en regio. Met ruim 150 verhuizingen per maand aan ervaring kiest u voor een ervaren maar ook een betrouwbaar verhuisbedrijf!

Meer weten over uw verhuizing met Verhuisbedrijf Harderwijk? Vraag dan vrijblijvend om een offerte of bel via 085-0604444 met één van onze verhuisadviseurs. Goedkoop verhuizen kan naast Harderwijk ook in Nijmegen, Arnhem, Barneveld, Doetinchem, Ede, Gelderland, Zaltbommel, Zutphen en Apeldoorn.


 • NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd verhuisbedrijf
 • Zowel grote als kleine inboedels laten verhuizen tegen de laagste prijs
 • Binnen 6 uur een vrijblijvende offerte op maat per e-mail
 • Geen vaste prijsafspraken. Alleen afrekenen op basis van nacalculatie
 • Gratis kasten en bedden laten demonteren en monteren
 • Goedkoop verhuizen? Uw hele inboedel verhuizen in Harderwijk vanaf €261 euro.
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuisbedrijf Harderwijk: verhuizen op maat!

Verhuisbedrijf Harderwijk levert altijd een verhuisservice op maat. Voor grote verhuizingen zetten wij bijvoorbeeld een grote verhuiswagen in met meer verhuizers dan bij kleine verhuizingen. Kiest u ervoor om alleen de grote stukken te laten verhuizen? Dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Middels ons online aanvraag formulier kunt u namelijk van tevoren aangeven welkte stukken inboedel u wilt laten verhuizen en welke stukken niet. Ook kunt u ervoor kiezen om uw inboedel wel, niet of deels te laten demonteren en monteren. Voor demontage en montage klussen rekenen onze verhuizers geen extra toeslagen, en afrekenen doet u altijd op basis van nacalculatie en na afloop van uw verhuizing. Aanbetalingen zijn dan ook niet nodig!


 • Een bekend verhuisbedrijf in Harderwijk en omgeving
 • Geen studenten verhuisservice maar erkende verhuizers!
 • Een efficiënte werkwijze
 • Pas afrekenen na afloop van uw verhuizing voor de daadwerkelijk gewerkte uren
 • Goedkoper dan andere verhuisbedrijven in Harderwijk

Goedkoop verhuizen in Harderwijk: Hoe?

Budget Verhuisbedrijf Harderwijk is een flexibel maar professioneel verhuisbedrijf waarbij de klant zelf mag bepalen welke werkzaamheden hij of zij uit handen geeft. Zo hoeft u dus niet onnodig af te rekenen voor bezichtigingen, kosten voor het heen en terug rijden naar standplaatsen en overbodige verzekeringen die voor u niet van toepassing zijn.

Onze werkwijze? U vult ons online aanvraag formulier in en ontvangt binnen enkele uren een offerte. Uit de opmaak van de offerte kunt u zien hoe de kostprijs van uw verhuizing tot stand is gekomen. Mocht u zelf het idee hebben dat uw verhuizing korter of langer zal gaan duren dan onze adviseurs hebben geschat? Dan kunt u in overleg met onze binnendienst de offerte laten aanpassen naar het gewenste aantal uren. zo heeft u altijd een helder en duidelijk beeld van wat uw verhuizing zal gaan kosten. Verborgen kosten zijn er niet!

Voor Demontage en montage werkzaamheden rekent Verhuisbedrijf Harderwijk geen extra toeslagen!


Aanvullende verhuisdiensten van Verhuisbedrijf Harderwijk

Verhuisbedrijf Harderwijk levert los van een complete verhuisservice ook losse transportdiensten voor het verhuizen van bijvoorbeeld een piano of koelkast. Ook seniorenverhuizingen, spoedverhuizingen, woning ontruimingen en andere soorten speciaal verhuizingen zijn voor Verhuisbedrijf Harderwijk geen onbekend terrein. Wilt u meer informatie over één van de bovenstaande diensten? Laat u dan vrijblijvend adviseren via 085-0604444.

Budget Verhuisbedrijf Harderwijk beschikt daarnaast over een eigen (tijdelijke) opslagruimte. Ook wanneer u een verhuislift wilt huren in Harderwijk, dan kunt u aanspraak doen op onze verhuisdiensten.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuizen op basis van nacalculatie

Het maken van vaste prijs offertes door verhuisbedrijven is verleden tijd! Deze offertes zorgen ervoor dat u in praktijk vele malen meer afrekent dan nodig is. Maak in plaats daarvan gebruik van ons handige aanvraag formulier en laat gratis en geheel vrijblijvend een offerte maken van wat uw verhuizing met Verhuisbedrijf Harderwijk gaat kosten. Tussen professionele verhuisbedrijven binnen de regio bieden u een 100% laagste prijs garantie!


Niet alleen goedkoop verhuizen!:

  • NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd
  • Ook voor woningontruimingen in Harderwijk
  • Spoedverhuizingen in Harderwijk? Geen enkel probleem
  • Een seniorenverhuizing in Harderwijk is altijd op maat en stress-vrij

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.