Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 936 beoordelingen

Verhuisbedrijf Heerlen

banner-heerlen

Voor grote en kleine verhuizingen bent u bij Budget Verhuisbedrijf Heerlen aan het juiste adres!

De verhuizers van onze verhuisservice in Heerlen zijn goed opgeleid en 7 dagen per week inzetbaar tegen een concurrerend tarief! Onze verhuizers werken in heel Limburg ook in de gemeenten; Geleen, Gennep, Maastricht, Roermond, Sittard, Valkenburg, Venlo, Venray en Weert.


  • Kleine of grote inboedel verhuizen naar, van of binnen Heerlen.
  • Geen student verhuizers, maar echte vakverhuizers.
  • Binnen enkele uren een vrijblijvende offerte per mail!
  • NIWO en Verhuiscollege gecertificeerd. Uw inboedel verzekerd vervoerd!
  • Gratis uw inboedel laten demonteren en monteren.
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuisbedrijf Heerlen: een verhuizing op maat!

In tegenstelling tot veel andere verhuisbedrijven uit Heerlen en regio, heeft u bij Budget Verhuisbedrijf Heerlen niet te maken met vaste afnames en torenhoge offertes. Want iedere offerte is volledig op maat en afgestemd op de behoeften van u als klant. Kiest u ervoor om uw hele inboedel in te laten pakken en te verhuizen? Dan zorgen onze verhuizers hiervoor. Anderzijds kunnen onze verhuizers u ook van dienst zijn met het verhuizers van alleen de grote en zware stukken binnen Heerlen.

Tijdens het invullen van het aanvraag-formulier kunt u aangeven wat er vervoerd moet worden en wat uw wensen zijn. Onze verhuis specialisten maken vervolgens een offerte voor u op, welke u in vele gevallen binnen enkele uren opgestuurd krijgt per e-mail. Deze offerte van Verhuisbedrijf Heerlen is volledig vrijblijvend en uiteraard kosteloos.

Spreekt de offerte van onze verhuisservice u aan? Neemt u dan contact op met uw adviseur om uw offerte telefonisch door te nemen en eventueel de beschikbare verhuisdata te bespreken. Ook kunnen onze adviseurs alle vragen omtrent uw verhuizing in Heerlen beantwoorden.


Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuisbedrijf Heerlen; een vertrouwd verhuizer!

Verhuisbedrijf Heerlen staat al vele jaren bekend om de betaalbare verhuisdiensten die flexibel en volledig op maat zijn. Door de alsmaar groeiende naamsbekendheid, heeft Verhuisbedrijf Heerlen het privilege om meer dan 100 verhuizingen per maand uit te voeren in gemeente Heerlen en regio. Uiteraard zorgt dit grote aantal verhuizingen ervoor dat ook u in zee gaat met een betrouwbare maar voornamelijk ervaren verhuisbedrijf als partner.

Andere verhuisbedrijven binnen dezelfde prijsklasse zijn meestal niet VerhuisCollege of NIWO gecertificeerd en hebben verzekeringen en dergelijke minder goed in orde. Echter bij Budget Verhuisbedrijf Heerlen bent u zeker van een vlekkeloze verhuisservice waarin zowel klantvriendelijkheid en het leveren van een professionele verhuisservice centraal staan. Zo is uw inboedel verzekerd tegen eventuele schade tijdens transport, en werken onze verhuizers enkel en alleen met professionele verhuismaterialen.

Goedkoop maar ook professioneel verhuizen in Heerlen!

Verhuisbedrijf Heerlen werkt uitsluitend met professionele verhuiswagens en kwalitatief hoogwaardige materialen. Dit begint uiteraard met de verhuiswagens, welke allemaal modern en op maat gemaakt zijn voor Verhuisbedrijf Heerlen. De verhuiswagens zijn allen uitgerust met verhuisdekens, spanbanden, hondjes, steekwagens en de benodigde gereedschappen om bijvoorbeeld kasten en bedden mee te kunnen demonteren en monteren. Voor het gebruik van deze materialen worden geen extra toeslagen gerekend. Zelfs verhuizen in het weekend en op feestdagen kan bij Verhuisbedrijf Heerlen zonder het betalen van een toeslag. Meer weten? Bel voor meer informatie vrijblijvend met onze klantenservice via 085-0604444.

Ook voor het huren van een verhuislift in Heerlen, het huren van een tijdelijke opslag in Heerlen of het verhuizen van een piano, kunt u terecht bij ons verhuisbedrijf!

Heeft u nog vragen over onze verhuisservice? Bel dan met Verhuisbedrijf Heerlen via 085-0604444.

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.