Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 936 beoordelingen

Verhuisbedrijf Roermond

banner-heerlen

Groot en klein verhuizen laat u over aan Budget Verhuisbedrijf Roermond!

Onze verhuizers zijn goed opgeleid, werken stevig door en zijn daarnaast 7 dagen per week inzetbaar om uw inboedel te verhuizen. Deze professionele verhuizers zijn ook door heel Limburg in te schakelen in de gemeentes Geleen, Gennep, Heerlen, Maastricht, Sittard, Valkenburg, Venlo, Venray en Weert.


  • Zowel grote als kleine inboedel laten verhuizen!
  • Geen student verhuizers, maar echte vakmannen.
  • Vrijblijvend een offerte per mail!
  • NIWO en Verhuiscollege gecertificeerd.
  • Uw inboedel verzekerd ingeladen en vervoerd!
  • Zonder extra kosten uw inboedel laten demonteren en monteren.
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuisbedrijf Roermond: verhuizen op maat!

Verhuizen met Budget Verhuisbedrijf Roermond staat synoniem voor een schadevrije en vlekkeloze verhuizing waarbij u al uw zorgen kunt overdragen aan onze verhuizers. Ongeacht de omvang van uw verhuizing, zal de planning van onze verhuisservice uw wensen met u doornemen en ervoor zorgen dat het voor onze verhuizers in Roermond duidelijk is welke taken er uit uw handen genomen dienen te worden.

Zo kunt u er bij Verhuisbedrijf Roermond voor kiezen om uw gehele inboedel in te laten pakken en te laten verhuizen. Echter het verhuizen van alleen de grote en zware stukken is ook mogelijk. Zo kunt u indien mogelijk, zelf de kleinere stukken verhuizen waardoor u weer een stukje goedkoper kunt verhuizen.

Bij het invullen van ons verhuis-offerte formulier, kunt u aangeven wat u allemaal wilt laten verhuizen en van welke verhuisservice u gebruik wens te maken. De offerte krijgt u in de meeste gevallen dezelfde dag nog opgestuurd. Heeft u vragen over de offerte of andere aanvullende vragen of opmerkingen? Dan kunt u Budget Verhuisbedrijf Roermond bellen via 085-0604444.


Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuisbedrijf Roermond; een ervaren verhuizer!

Verhuisbedrijf Roermond is al vele jaren actief als een flexibele en betaalbare verhuizer voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen in gemeente Roermond en de regio. Door het grote netwerk van tevreden klanten, blijft het aantal verhuizingen dat onze verhuizers mogen verrichten toenemen. Dit zorgt uiteraard voor de nodige kennis wat uw verhuizing alleen ten goede zal komen.

Andere verhuisbedrijven in Roermond en regio die binnen dezelfde prijsklasse verhuizen, zijn vaak niet NIWO of VerhuisCollege gecertificeerd. Verhuisbedrijven die wel met de juiste papieren werken, sturen u in veel gevallen een aanzienlijk hogere offerte toe. Met Verhuisbedrijf Roermond bent u dus zeker van een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Vakkundig maar ook goedkoop verhuizen in Roermond!

U kunt bij Budget Verhuisbedrijf Roermond ook terecht voor meet dan alleen verhuis of transport diensten. Zo kunt u verhuiswagens huren, tijdelijke opslagruimtes huren, verhuisliften huren of bijzondere stukken laten verhuizen. Denk u aan het verhuizen van uw kluis/brandkast of piano.

Uiteraard maken onze verhuizers tijdens uw verhuizing alleen gebruik van professionele verhuismaterialen. Zo is elke verhuiswagen maximaal uitgerust met verhuisdekens, spanbanden, hondjes, steekwagens en andere verhuismaterialen om uw verhuizing op rolletjes te laten verlopen. Onze verhuisservice rekent geen extra vergoeding voor het gebruik van de verhuismaterialen.

Verhuisdozen, gardarobeboxen, wikkelfolie en andere materialen om uw verhuizing mee voor te kunnen bereiden, kunt u vinden in de webshop van Budget Verhuisbedrijf Roermond

Heeft u nog vragen over onze verhuisservice? Bel dan met één van onze verhuis adviseurs via 085-0604444.

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.